Пятница, 26.04.2024, 17:18
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2011 » Апрель » 25 » "Арсенал" - чемпіон!
10:32
"Арсенал" - чемпіон!
«Арсенал» - чемпіон !!!
     Саме так, але не лондонський в англійській прем’єр-лізі та не київський у національній першості. Новоолексіївський «Арсенал» - зимовий чемпіон Генічеського району 2010/2011 рр. ! 10 квітня закінчився, нарешті, зимовий Чемпіонат Генічеського району з футболу, який розтягнувся на рекордно довгі три з половиною місяці. Примхи матінки-зими та перерва на проведення змагань із футзалу змусили футболістів закінчувати зимовий турнір аж у середині квітня. У матчі за третє місце зустрілися невдахи півфіналів щорсівська «Україна» та «Спартак» (Генічеськ). Гра проходила з невеликою перевагою «червоно-білих». Саме ця перевага, а ще голи у виконанні Дмитра Ніколаєнка та двічі Валерія Тарасюка і дозволила генічанам довести справу до перемоги – 3 : 1. Щорсівці ж можуть тільки пожалкувати з приводу нереалізованого пенальті наприкінці зустрічі та мріяти про майбутні перемоги.
     У вирішальному двобої зійшлися генічеський КУМ та «Арсенал». За класикою жанру у перші хвилини гри точилася запекла боротьба за ініціативу, ніхто не хотів поступатися. На жаль для КУМу, на перших хвилинах гри через пошкодження залишив поле їх капітан Віталій Слєпов, що сьогодні є одним із лідерів колективу. Така втрата не могла минути безслідно. Гра тим часом проходила на зустрічних курсах, аж поки на 28 хвилині гостра атака «канонірів» не закінчилася влучним ударом Олега Прокопчука. На перерву команди пішли саме з таким результатом «на табло». Другий тайм розпочався кількома гострими випадами новоолексіівців, один з яким призвів до другого взяття воріт «кумів». Це Миколі Карпачову вдалося переграти голкіпера суперників Едуарда Лосьєва. Коли в одній з атак генічеських футболістів арбітр матчу Сергій Большаков угледів порушення правил у штрафному майданчику та призначив у ворота «Арсеналу» пенальті, що впевнено реалізував Віталій Солоп, здавалося, новоолексіївці втратили ініціативу. Але третій гол Станіслава Кондрашова, а потім ще два того ж Станіслава Кондрашова та його брата Володимира довели, що чемпіон виборов свій титул по праву. 5 : 2 – такий рахунок зафіксував фінальний свисток арбітра.
     До цієї перемоги «Арсенал» ішов довгі роки. І ось нарешті красень-кубок здіймають над головами капітан команди Денис Багринцев, тренер Сергій Кобзалов та новоолексіївський селищний голова Олександр Рахваїлович Бурковський !
     Районною федерацією футболу визначені та нагороджені кращі гравці змагань Володимир Кондрашов, Антон Черемісін, Василь Стаднік, Данило Здор, Олександр Рихлов, Роман Герасименко, Марат Мамедієв та Віталій Безручко. Кращим бомбардиром чемпіонату став форвард «Арсеналу» Станіслав Кондрашов, який відзначився 13 разів. Футбольне життя в районі, звичайно ж, не закінчується. Вже в середу відбудеться жеребкування розіграшу Кубку Генічеського району на призи газети «Вісник Приазов’я», а на початку травня бере старт Чемпіонат району.
     На знімку – зимовий Чемпіон Генічеського району 2010/2011 рр – «Арсенал» (Новоолексіївка).
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 946 | Добавил: Лесничий | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Апрель 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua