Четверг, 28.03.2024, 20:10
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2015 » Июль » 24 » Быть ли "Таврии" в Херсоне?
11:46
Быть ли "Таврии" в Херсоне?

     Напомним, что недавно мы сообщали о том, что возрождать деятельность симферопольского футбольного клуба «Таврия» в Херсоне будут специалисты в том числе из Крыма. Вице-президент Федерации футбола Украины, народный депутат и бывший почетный президент клуба Сергей Куницын уже сформировал оперативный штаб, в ближайшее время состоится первое совещание, а уже к 31 августа предстоит презентовать план работ.

Но, как оказывается не все хотят, что бы «большой футбол» пришел в наш город. Фанаты ФК «Кристалл» выступили категорически против данного решения ФФУ. Євген Матковський на своей Фейсбук-страничке опубликовал обращение фанатов ФК «Кристалл»:


Звернення херсонських ультрас до В. Миколаенка та А.Путілова щодо можливого переїзду СК "Таврія" до Херсону. Ми проти!
 
Звернення

 

     Ми, вболівальники ФК «Кристал» (Херсон) звертаємось до Вас (Путілов, Миколаєнко) вирішити проблему, яка змушує нас з тривогою дивитись в майбутнє улюбленої команди.

     Всі знають про розмови та прагнення щодо переїзду Сімферопольської «Таврії» в місто Херсон. Одразу зазначаємо, що український клуб «Таврія» має відновити виступи в Чемпіонаті України з футболу!

     Наш клуб існує вже більше 50 років, за цей час були злети та падіння, було дуже важко повернутися в професійний футбол у 2011 році після п'ятирічної перерви. І весь цей час з командою були ми, віддані вболівальники «Кристала». Кожен з нас вкладає, що може, в клуб: від збору коштів до участі в суботниках та акцій в підтримку «Кристала» та міста.

     Для нас футбольний клуб Кристал став рідною домівкою, соціальним проектом та без перебільшення способом життя. Вік наших вболівальників від 1 місяця до 90 років, різноманітних сфер зайнятості: студенти, робочі, моряки, депутати, бізнесмени, робітники культури, здоров'я та освіти. Особливо тішить збільшення в останні роки кількості молодих вболівальників, які пропагують здоровий спосіб життя, патріотизм та любов до рідного клубу та міста. І це заслуга нашого футбольного клубу.

     В клубі багато років функціонує дитячо-юнацька школа, яка виховала й дала дорогу в життя тисячам хлопців!

Нас дуже лякають висловлювання пана Куніцина, головним меседжем яких є те, що в Херсоні немає нормального клуба і ось нарешті буде. Так от! В Херсоні був, є і сподіваємося буде нормальний, професійний, добрий футбольний клуб, і ми пишаємося нашою командою та нашими хлопцями!

Все це подається під благородними намірами розвитку українського футболу. Про який розвиток може йтися, якщо, відродивши «Таврію» в Херсоні, ми втратимо рідний «Кристал»??? Тому що ми абсолютно впевнені, що у разі приїзду «Таврії» в Херсон почнеться планована та впевнена робота з витиску та придушення Кристала. Та рано чи пізно настане час, коли доведеться вибирати між існуванням «Таврії» або «Кристала», і не важко здогадатися, що переможе клуб з більшим бюджетом та політичним тилом!

     Хочемо привести два приклади з українського футболу:

- перший (позитивний): клуб НПГУ «Макіїввугіль» (Макіївка) переїхав в Нікополь, де не було професійного футболу;

- другий (негативний): ФК «Металург» (Донецьк) переїхав до Дніпродзержинська, де є професійний клуб «Сталь».

     І «Макіїввуголь», і «Металург» позбавленні можливості виступати в рідних містах через агресію Росії. Але один колектив пішов за позитивним варіантом -- дати гарний футбол місту Нікополь, де не було футболу. Інший колектив пішов за негативним та незрозумілим шляхом. Історія з об'єднанням «Металурга» та «Сталі» ще не закінчилась, і вже зрозуміло, що це не закінчитися добре мінімум для одного з цих клубів. І абсолютно зрозуміло, що цей варіант ніяк не можна називати та видавати за розвиток українського футболу.

     «Таврія» опинилася в такій самій ситуації що й «Металург» та «Макіїввуголь» , але по якому шляху підуть вони???

     У зв'язку з цим, ми активна група вболівальників «Кристала», наполегливо просимо Вас (Путілов, Миколаєнко) втрутитись та вирішити цю проблему, та дати нам надію на перспективне майбутнє для нашої команди. Наш клуб самобутній та з насиченою історією. Ми з Вами повинні зробити все, щоб зберегти наш рідний «Кристал».

     В нашій рідній країні безліч футбольних міст, які з тієї чи іншої причини не мають професійного клубу, вони будуть дуже раді бачити «Таврію» в своєму місті!
     Ми, херсонці, абсолютно всі будемо раді бачити ФК «Таврія» у себе в місті та на стадіоні, АЛЕ в гостьовій роздягальні. Слава Україні!!!



     От редакции: Они против))) А действительно зачем какие –то Динамо, Днепр, Карпаты, Шахтер В Херсоне? Реал фарм и Колос хацапетовка вот это уровень! Зачем нам инвестиции в футбол и полный стадион на матчах? Пару сотен человек это же так круто!!! 

Хотя и так все понятно, в случае появление в нашем городе Таврии "схема" по финансированию ФК Кристалл из бюджета города будет похоронена... Кто то явно не хочет терять миллионы.. А все остальное это от лукавого!

http://pravda.ks.ua

 
 
Просмотров: 807 | Добавил: Лесничий | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Июль 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua