Пятница, 19.04.2024, 19:45
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2019 » Октябрь » 17 » Чемпіонат області серед ветеранів
08:32
Чемпіонат області серед ветеранів

     13 вересня в місті Бериславі на стадіоні «Машинобудівник» Бериславської районної КДЮСШ ім. В.К.Сергєєва відбулися змагання відкритого чемпіонату Херсонської області з футболу серед команд ветеранів-чоловіків 50+ та 40+ у програмі обласної Колосіади Херсонщини «ЛІГА СІЛЬСЬКИХ ЧЕМПІОНІВ» 2019 року.

     Змагання проводили територіальна організація громадської організації «Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Колос» у Херсонській області спільно з громадською організацією «Асоціація ветеранів футбольного клубу «Кристал», ветеранів футболу міста Херсона та Херсонської області», за організаційної підтримки районної КДЮСШ ім. В.К.Сергєєва, місцевої організації ГО «ВФСТ «Колос» та ГО «Асоціація футболу і футзалу Бериславського району».

     До змагань допускалися футбольні аматорські команди ветеранів колективів фізкультури підприємств, організацій, закладів та установ агропромислового комплексу та сільської гуманітарної сфери, сільських, селищних, міських, у тому числі ОТГ, районних, галузевих, спортивних, футбольних, фізкультурно-спортивних клубів тощо, що є цьогорічними та/або минулорічними чемпіонами і призерами чемпіонатів районів, укомплектовані футболістами - аматорами 1969 року народження і старшими (50+) та 1979 року народження і старшими (40+).

     Змагання відбулися за модифікованими правилами, грали 8 х 8, на майданчиках 50 м х 70 м (упоперек стандартного футбольного поля), старші по 30 хвилин, молодші по 25.

     Усього в турнірі взяли участь 12 команд, а саме: збірна Каланчацької селищної ОТГ (40+), «Ветеран Виксокопільщини"  Високопільський район (40+), ФСК «Скадовськ» Скадовський район (40+), «Таврія» м. Нова Каховка (40+), «Енергія+» м. Нова Каховка (50+),  «Ветеран-Берислав» Бериславський район (50+), «Чкаловець» с. Чкалове Новотроїцького району (50+), «Скіф» Нижньосірогозький район (50+), «Надія» Іванівська селищна ОТГ (двома командами), «Ентузіаст» Нововоронцовський район (двома командами).

     Змагання проводилися у 2 раунди:

  • І груповий раунд – відбіркові групові змагання у двох групах (по 3 команди) за коловою системою в одне коло,
  • ІІ нокаут раунд – стикові матчі плей-офф між командами, що посіли ІІ місця у І раунді (матч за ІІІ місце чемпіонату) та між командами що посіли І місця у І раунді (матч за чемпіонство).

     Результати змагань серед ветеранів 50+:

група «А»:

«Надія» - «Скіф» – 0:0,

«Скіф» -  «Чкаловець» – 1:0,

 «Чкаловець - «Надія» – 1:0,

. У підсумку «Скіф» здобув 4 очка, «Чкаловець» – 3,  «Надія» Іванівська ОТГ – 1.

група «Б»:

«Ентузіаст» - «Ветеран-Берислав» – 2:0

«Ветеран-Берислав» - «Енергія» – 0:3, 

«Енергія» - «Ентузіаст» – 0:0.

У підсумку «Енергія» набрала 4 очка, як і «Ентузіаст», а «Ветеран-Берислав – 0.

Дуже напруженими, бойовими і видовищними видались матчі ІІ раунду за призові місця. На такі матчі треба водити юних футболістів, щоб вони вбирали в себе бійцівський дух і жагу до перемоги ветеранів.

У матчі за бронзу «Ентузіаст» з рахунком 3:0 переміг «Чкаловець», а у матчі за золото основний час між «Скіф» і «Енергія» закінчився унічию 0:0, у серії пенальті перемогли новокаховчани 4:2.

У результаті проведених змагань чемпіоном Херсонської області з футболу серед команд ветеранів 50+ обласної Колосіади «Ліга сільських чемпіонів» 2019 року стала команда «Енергія» м. Нова Каховка.

Чемпіонство здобули Володимир Семенко, Роман Райко, Ігор Підгородецький, Олександр Перевертайло, Ігор Бойко, Володимир Невров, Юрій Субота, Геннадій Нікитін, Сергій Бакалов, Петро Римарчук, Ігор Штихар.

Срібний призер – «Скіф» Нижньосірогозький район, бронзовий – «Ентузіаст» Нововоронцовський район.

Результати змагань серед ветеранів 40+:

група «А»:

«Надія» - «Ветерани Високопільщини» – 1:3,

«Ветерани Високопільщини» -  збірна Каланчацької ОТГ – 1:0,

збірна Каланчацької ОТГ - «Надія» – 2:1,

. У підсумку «Ветерани Високопільщини» набрали 6 очок, збірна Каланчацької ОТГ – 3,  «Надія» Іванівська ОТГ – 0.

група «Б»:

«Таврія»» - ФСК «Скадовськ» – 3:0

ФСК «Скадовськ» - «Ентузіаст» – 3:1, 

«Ентузіаст» - «Таврія» – 1:1.

У підсумку «Таврія»» набрала 4 очка, ФСК «Скадовськ – 3, «Ентузіаст» – 1.

У матчі за ІІІ місце «збірна Каланчацької ОТГ з рахунком 4:0 перемогла ФСК «Скадовськ, а за І місце основний час матчу між командою «Ветерани Високопільщини»» і «Таврією» також закінчився унічию, але з рахунком 1:1, у футбольній лотереї перемогли новокаховчани - 3:1.

У результаті проведених змагань чемпіоном Херсонської області з футболу серед команд ветеранів 40+ обласної Колосіади «Ліга сільських чемпіонів» 2019 року стала команда «Таврія» м. Нова Каховка.

Чемпіонство здобули Валерій Поліщук, Віталій Фролов, Сергій Фролов, Сергій Дума, Руслан Ходос, Ігор Самодін, Сергій Ратушний, Олександр Дитиняк, Ігор Тарасенко, Валерій Александров, В’ячеслав Вовченко, Сергій Кухарчук.

Срібний призер – «Ветерани Високопільщини» Високопільський район, бронзовий – збірна Каланчацької ОТГ.

Усі команди-призери були нагороджені пам’ятними призами (кубками) і дипломами відповідних ступенів, гравці команд - призерів золотими, срібними та бронзовими медалями та дипломами відповідних ступенів територіальної організації громадської організації «Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Колос» у Херсонській області та громадської організації «Асоціація ветеранів футбольного клубу «Кристал», ветеранів футболу міста Херсона та Херсонської області».

Прес-служба

ТО ВФСТ «Колос» у Херсонській області

Просмотров: 467 | Добавил: Лесничий | Теги: Чемпіонат області серед ветеранів | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Октябрь 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua