Четверг, 28.03.2024, 15:51
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2019 » Март » 25 » Чемпіонат області з футзалу серед ветеранів. ФОТО
11:42
Чемпіонат області з футзалу серед ветеранів. ФОТО

     23 березня в місті Бериславі в спортивному комплексі «Юність» Бериславської районної КДЮСШ ім. В.К.Сергєєва відбулися фінальні змагання відкритого чемпіонату Херсонської області з футзалу серед команд ветеранів-чоловіків 40+ у програмі обласної Колосіади Херсонщини «ЛІГА СІЛЬСЬКИХ ЧЕМПІОНІВ» 2019 року.

     Змагання проводили територіальна організація громадської організації «Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Колос» у Херсонській області спільно з громадською організацією «Асоціація ветеранів футбольного клубу «Кристал», ветеранів футболу міста Херсона та Херсонської області», за організаційної підтримки районної КДЮСШ ім. В.К.Сергєєва, місцевої організації ГО «ВФСТ «Колос» та ГО «Асоціація футболу і футзалу Бериславського району».

     До змагань допускалися футзальні аматорські команди ветеранів колективів фізкультури підприємств, організацій, закладів та установ агропромислового комплексу та сільської гуманітарної сфери, сільських, селищних, міських, у тому числі ОТГ, районних, галузевих, спортивних, футбольних, фізкультурно-спортивних клубів тощо, що є цьогорічними та/або минулорічними чемпіонами і призерами чемпіонатів районів, укомплектовані футзалістами - аматорами 1979 року народження і старшими (40+).

     Усього в турнірі взяли участь 7 команд, а саме: збірна Каланчацької селищної ОТГ, збірна Високопільського району, «Надія» Іванівська селищна ОТГ, ФСК «Скадовськ» Скадовський район, ФК «Воронцовка» Нововоронцовський район, «Джокер» м. Херсон, «Славія» Бериславський район.

     Змагання проводилися у 2 раунди:

  • І груповий раунд – відбіркові групові змагання у двох групах (4 і 3 команди) за коловою системою в одне коло,
  • ІІ нокаут раунд – стикові матчі плей-офф між командами, що посіли ІІ місця у І раунді (матч за ІІІ місце чемпіонату) та між командами що посіли І місця у І раунді (матч за чемпіонство.).

     Результати змагань:

група «А»:

ФСК «Скадовськ» - ФК «Воронцовка» – 1:1,

«Надія» - збірна Високопільщини – 1:3,

«Надія» -  ФСК «Скадовськ» – 0:6,

ФК «Воронцовка» - збірна Високопільщини – 0:2, 

ФК «Воронцовка - «Надія» – 3:1,

збірна Високопільщини - ФСК «Скадовськ» – 0:2,

     У підсумку ФСК «Скадовськ» здобув 9 очок, збірна Високопільського району – 6 очок, ФК «Воронцовка» Нововоронцовський район – 3 очка і «Надія» Іванівська ОТГ – 0 очок.

група «Б»:

«Славія» - «Джокер» – 4:3,

«Джокер» - збірна Каланчацької ОТГ – 0:2,

збірна Каланчацької ОТГ - «Славія» – 2:2,

     У підсумку збірна збірна Каланчацької ОТГ«Колос» набрала 4 очка, «Славія» Бериславський район – 4, «Джокер» - 0 очок.

     Дуже напруженими, бойовими і видовищними видались матчі ІІ раунду за призові місця. На такі матчі треба водити юних футболістів, щоб вони вбирали в себе бійцівський дух і жагу до перемоги ветеранів.

     У матчі за бронзу «Славія» з рахунком 2:0 перемогла збірну Високопільщини, а за золото основний час матчу між ФСК «Скадовськ» і збірної Каланчацької ОТГ закінчився унічию 1:1, у серії пенальті перемогли скадовчани 3:1.

     У результаті проведених змагань чемпіоном Херсонської області з футзалу серед команд ветеранів 40+ обласної Колосіади «Ліга сільських чемпіонів» 2019 року стала команда ФСК «Скадовськ» Скадовський район.

      Чемпіонство здобули Сергій Петровський, Костянтин Панін, Олександр Сипко, Олександр Петрохаус, Михайло Сирота, Юрій Балицький, МСУ Юрій Окул, МСУ Леонід Пасічник (тренер-представник команди Леонід Пасічник).

     Срібний призер – збірна Каланчацької селищної ОТГ (тренер-представник Едуард Блищик), бронзовий – «Славія»» Бериславський район (тренер-представник Юрій Сорочинський).

     Усі команди-призери були нагороджені пам’ятними призами (кубками) і дипломами відповідних ступенів, гравці команд - призерів золотими, срібними та бронзовими медалями та дипломами відповідних ступенів територіальної організації громадської організації «Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Колос» у Херсонській області та громадської організації «Асоціація ветеранів футбольного клубу «Кристал», ветеранів футболу міста Херсона та Херсонської області».

     Вручали нагороди переможцям і призерам перший віце-президент громадської організації «Асоціація ветеранів футбольного клуба «Кристал», ветеранів футболу міста Херсона та Херсонської області», майстер спорту України з футболу, Заслужений працівник фізичної культури та спорту України Анатолій Жосан та В’ячеслав Роль, голова ТО «ВФСТ «Колос» у Херсонській області.

Прес-служба

ТО ВФСТ «Колос» у Херсонській області

Просмотров: 439 | Добавил: Лесничий | Теги: Чемпіонат області з футзалу серед в | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Март 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua