Пятница, 29.03.2024, 01:43
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2020 » Февраль » 6 » "ЕККО" - чемпіон! Чемпіонат Каховки з футзалу
11:32
"ЕККО" - чемпіон! Чемпіонат Каховки з футзалу

     2 лютого завершився ХІV відкритий Чемпіонат (Першість) м. Каховки з футзалу серед аматорських команд сезону 2019/2020 років (серед команд Вищої та Першої ліги), який тривав з 24 листопада 2019 року.

     Організатори змагань: Каховська міська федерація футболу, відділ у справах молоді та спорту Каховської міської ради, управління освіти та адміністрація ДЮСШ Каховської міської ради.

     Всі матчі проходили в спортивній залі ДЮСШ на високому організаційному та спортивному рівні. Першість в обох лігах розігрувалась за коловою системою (у 2 кола). До останнього туру в обох лігах точилась запекла боротьба за нагороди. 

Перша ліга

     В Першості серед команд Першої ліги змагалися 10 колективів: ДЮСШ (Каховка), «Олімпієць» (Каховка), «Інтер» (Каховка), «Вулкан» (Каховка), «Атлетик» (Каховка), «Сіріус» (Каховка), «Опентек» (Каховка), «Дніпро» (Любимівка) та «Фаворит» (Роздольне). Всього було зіграно 90 матчі, в яких забито 601 мяч (в середньому - 6,68 за гру), а за іграми команд Першої ліги протягом всього турніру спостерігали 8650 вболівальників.

     За підсумками змагань перемогу в Першій лізі здобула команда каховських ветеранів футболу «Олімпієць» (до речі, четвертий рік поспіль та загалом пятий раз у своїй історії). Команда не зазнала жодної поразки протягом усього турніру. В складі команди «Олімпієць» переможцями Першості м. Каховки серед команд Першої ліги стали: Юрій Балицький, Валерій Баранов, Ігор Бойко, Віктор Дзьоба, Олександр Забара, Андрій Кашулін (представник команди), Володимир Кобзєв, Ігор Плотніков, Юрій Окул, Андрій Цуркан, Олександр Васькін, Владислав Баранов, Сергій Кашулін, Олександр Комарницький, Віктор Зубков.

     Срібні нагороди у роздольненського «Фаворита» (представник команди Павло Баланович), який продемонстрував добру гру протягом усього турніру та відстав від переможців лише на одне очко.

Бронзові нагороди другий рік поспіль виборов каховський «Інтер» (представник команди - Єгор Рудець).

     Кращим бомбардиром у Першій лізі став гравець команди «Опентек» Руслан Точілін (38 забитих м’ячів), кращим воротарем – Павло Забара («Фаворит»), а кращим гравцем – Валерій Баранов («Олімпієць»).

     Вища ліга

     У Чемпіонаті серед команд Вищої ліги виступали 8 команд: «ЕККО» (Каховка), «Голландець» (Н.Каховка), «Старт» (Каховка), «Вінстайл» (Каховка), «Екліпс» (Каховка), «Спартак» (Каховка), «Малокаховка» та «Шахтар» (Н.Каховка). Всього було зіграно 56 матчів, забито 391 мяч (в середньому – 6,98 за гру) . За іграми команд Вищої ліги протягом всього турніру спостерігали близько 7000 вболівальників.

      Усі матчі чемпіонату проходили в гострій, цікавій та безкомпромісній боротьбі. Варто зазначити, що жодній з команд тут не вдалося уникнути поразок. Вболівальники мали змогу насолоджуватися технічною та змістовною грою футболістів, серед яких були відомі та досвідчені виконавці з багатим досвідом виступів на високому аматорському та професійному рівні.

     У підсумку звання чемпіонів м. Каховки з футзалу сезону 2019/2020 у восьмий раз поспіль здобула команда «ЕККО» (Каховка), до складу якої входили: Петро Комягін (представник команди), Юрій Комягін, Євгеній Кондратюк, Полянко Андрій, Єгор Бойко, Михайло Лаптєв, Дмитро Перевознюк, Кирило Маркітан, Леонід Щербина, Олександр Іванов, Михайло Кисельов. 

     Срібні нагороди – у каховського «Вінстайла» (представники команди – Вячеслав Повстяний та Олег Гашенко), який зробив крок уперед в порівнянні з минулим сезоном.

     Після минулорічного «срібного» успіху новокаховський «Голландець» (представник команди – Віталій Горбачов) в цьому сезоні завоював бронзові нагороди чемпіонату.

     Кращим бомбардиром чемпіонату у Вищій лізі став гравець команди «Шахтар» Артем Бафталовський (19 забитих м’ячів), кращим воротарем – Дмитро Зелінський («Вінстайл»), а кращим гравцем – Кирило Маркітан («ЕККО»).

     Під час урочистої церемонії нагородження учасників привітав начальник відділу у справах молоді та спорту Каховської міської ради Віктор Зубков та вручив кращим командам та гравцям заслужені нагороди від організаторів чемпіонату.

     Чемпіонат Каховки завершено, але футзальний сезон триває. 09 лютого 2020 року (неділя) в спортивній залі ДЮСШ (вул. Ф.Гаєнко, 6а) чотири кращі команди за підсумками першості у Першій лізі розіграють «Кубок Ліги-2020» з футзалу. Початок о 10.00. Розклад матчів:

10.00 – ½ фіналу «Олімпієць» (Каховка) - «Вулкан» (Каховка)

10.40 – ½ фіналу «Фаворит» (Роздольне) - «Інтер» (Каховка)

11.30 – матч за ІІІ місце

12.10 - ФІНАЛ

     У неділю 16 лютого 2020 року о 10.00 в спортзалі ДЮСШ відбудеться розіграш Суперкубку м. Каховки з футзалу ім. О.Гатила 2020 року. В турнірі візьмуть участь чотири кращих команди за підсумками чемпіонату серед команд Вищої ліги. Розклад матчів:

10.00 – перший півфінал

10.40 – другий півфінал

11.30 – матч за ІІІ місце

12.10 - ФІНАЛ

            Запрошуємо вболівальників на свято футзалу в Каховці.

     Турнірні таблиці змагань та результати бомбардирів див. за посиланням.

     Більше фото див. у розділі "Фотогалерея".

С. Г. Кашулін, заст. начальника відділу у справах молоді та спорту Каховської міської ради

Просмотров: 367 | Добавил: Лесничий | Теги: Чемпіонат Каховки з футзалу | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Февраль 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua