Пятница, 26.04.2024, 22:11
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2017 » Февраль » 17 » "ЕККО" - володар Суперкубку Каховки ім. О. Гатила з футзалу! (фото)
17:14
"ЕККО" - володар Суперкубку Каховки ім. О. Гатила з футзалу! (фото)

     12 лютого в спортивній залі КЗ «ДЮСШ» Каховської міської ради відбувся традиційний розіграш Суперкубок м. Каховки з футзалу ім. Олександра Гатила 2017 року, присвячений пам’яті воїнів-інтернаціоналістів Каховщини. Організатори змагань: відділ у справах молоді та спорту міської ради спільно з відділом освіти (КЗ «ДЮСШ») та Каховським міським товариством воїнів-інтернаціоналістів.

     Цього року Суперкубок розігрували за «кубковою» системою чотири кращі команди за підсумками Чемпіонату м. Каховки з футзалу сезону 2016/2017 у Вищій лізі: «ЕККО» (Каховка), «Вінстайл» (Каховка), «Старт» (Каховка) та «Смак перемоги» (Малокаховка). Футболісти з Малокаховки замінили в цьому турнірі срібного призера чемпіонату – новокаховську команду «Голландець», яка з об’єктивних причин не змогла взяти участь у цьогорічному розіграшу Суперкубку.

     На церемонії відкриття змагань футболістів та вболівальників привітали почесні гості – члени Каховського міського товариства воїнів-інтернаціоналістів на чолі з головою організації Наталією Скін. Присутні вшанували пам’ять воїнів-інтернаціоналістів Каховщини хвилиною мовчання.

     Усі матчі проходили у цікавій та безкомпромісній спортивній боротьбі, адже у складах команд грали добро відомі вболівальникам Херсонщини майстри шкіряного м’яча. В першому півфіналі зустрічалися команди «ЕККО» та «Смак перемоги». З рахунком 9:5 перемогу святкували діючі чемпіони Каховки з футзалу. У другому півфіналі «Вінстайл» здолав минулорічного володаря Суперкубку «Старт»  - 6:3.  

     Матч за третє місце став справжнім святом атакуючого футзалу з великою кількістю забитих м’ячів: «Старт» - «Смак перемоги» - 10:5.

     Справжньою окрасою цьогорічного розіграшу Суперкубку став фінальний поєдинок між командами «ЕККО» та «Вінстайл». Гостра боротьба між суперниками (майже на «грані фолу») точилась на кожному «клаптику» футзального майданчика. У підсумку – мінімальна перемога команди «ЕККО» з рахунком 4:3 і цьогорічні чемпіони додають до своєї скарбнички ще один титул. Володарями Суперкубку м. Каховки з футзалу ім. О.Гатила 2017 року в складі команди «ЕККО» стали: Олександр Іванов, Петро Комягін, Юрій Комягін, Андрій Полянко, Євген Кондратюк, Віталій Глушков, Олександр Феденков, Артем Трофимчук.

     Оргкомітетом турніру були визнані кращі гравці:

  • Кращий воротар – Олександр Іванов («ЕККО»);
  • Кращий бомбардир (5 забитих м’ячів) – Микола Михальченко («Старт»);
  • Кращий гравець – Сергій Цой («Вінстайл»).

Під час урочистої церемонії нагородження начальник відділу у справах молоді та спорту Віктор Зубков та голова Каховського міського товариства воїнів-інтернаціоналістів Наталія Скін вручили переможцям Суперкубок м. Каховки з футзалу ім. О.Гатила та почесні грамоти командам-призерам і кращим гравцям.

     Фотоматеріали змагань див. у розділі "Фотогалерея".

С. Г. Кашулін, заст. начальника відділу молоді та спорту міськвиконкому

 

Просмотров: 450 | Добавил: Лесничий | Теги: Суперкубок Каховки з футзалу | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Февраль 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua