Среда, 24.04.2024, 06:32
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2017 » Декабрь » 16 » Фестиваль "Відкриті уроки футболу" в Каховці. ФОТО
18:32
Фестиваль "Відкриті уроки футболу" в Каховці. ФОТО

     На початку жовтня в місті Каховці відбувся спортивний футбольний фестиваль «Відкриті уроки футболу». Такі футбольні фестивалі вже майже рік успішно реалізуються Федерацією футболу України в кожному регіоні нашої держави. Проект здійснюється на основі розвитку масового дитячого футболу і націлений на соціальну складову та радість від футболу та спорту взагалі, незалежно від рівня здібностей дитини.

     Організаторами спортивного дійства для дітей в Каховці виступили Федерація футболу України, Херсонська обласна федерація футболу за організаційної підтримки Каховської міської ради,  Каховського відділу Національної поліції, Каховської міської федерації футболу.

 

 

     Проведення такого свята футболу стало справжньою подією для міста, про що сказав під час урочистого відкриття заходу заступник каховського міського голови Володимир Федченко, який у своїй промові подякував організаторам та причетним до його проведення, й пообіцяв, що футбол в нашому місті, яке має славні футбольні традиції, буде і надалі розвиватися.

     У фестивалі взяли участь діти з усіх шести загальноосвітніх шкіл міста та Каховського навчально-виховного комплексу-гімназія – а це 192 дитини віком від 8 до 12 років, які були розподілені на 12 груп. Організатори зробили все можливе, щоб залучити до спортивного свята максимальну кількість дітей, які опинилися в складних життєвих умовах: діти-переселенці зі Сходу України, діти-сиріти, діти учасників АТО на Сході України, діти з багатодітних родин, діти «групи ризику», тощо.

 

 

     Фестиваль розпочався із бадьорої розминки, після якої школярі із неймовірним завзяттям виконували різноманітні вправи та завдання із м’ячем на футбольному полі, яке було розбито на дванадцять окремих майданчиків. З дітьми працювали кращі фахівці, досвідчені тренери дитячо-юнацької спортивної школи та вчителі фізичної культури, які виступали тренерами-інструкторами на майданчиках фестивалю. Опікувались дітьми не лише спортивні фахівці. На футбольному полі для дітей також працювали майданчик психолога, медичного працівника та майданчик поліцейського.

     Слід відзначити людей, які саме організовували та проводили заняття на майданчиках, створювали святковий настрій для всіх юних учасників:

         - Атаманюк Ольга Андріївна – психолог методичного кабінету відділу освіти Каховської міської ради,

         - Мільшина Ірина Сергіївна – медична сестра Каховської ДЮСШ,  

         - Баранчук Марина Вікторівна – старший інспектор відділу ювенальної превенції Каховського відділу поліції ГУНП у Херсонській області,

         - Чухрай Лариса Володимирівна – вчитель фізкультури Каховської ЗОШ № 1,

         - тренери-викладачі КЗ «ДЮСШ» Каховської міської ради:

                  - Зарецький Валерій Спиридонович,

                  - Марченко Анатолій Пилипович,

                  - Біцуков Борис Іванович,

                  - Лілик Віталій Віталійович,

                  - Феденков Олександр Олександрович,

                  - Швед Наталія Миколаївна,

                  - Суббота Олег Вікторович,

                  - Корецький Роман Володимирович,

                  - Михайленко Владислав Владиславович,

                  - Мальцев Дмитро Валерійович.

         - Чухрай Віктор Петрович – директор КЗ «ДЮСШ» Каховської міської ради

         - Кашулін Сергій Геннадійович – координатор соціального проекту ФФУ «Відкриті уроки футболу» в м. Каховці.

     Усі школи-учасниці, які взяли участь у фестивалі, отримали від Федерації футболу України спортивний інвентар, футбольні м’ячі, діти –гарні футболки, а тренери-інструктори – спортивну форму.

     Мінеральна вода «Каховка» (ТОВ «Тройка») забезпечила юних футболістів водою, Фонд Ігоря Хомінця «Знай більше!» допоміг у доставці спортивного інвентарю та екіпірування в Каховку, а міській відділ освіти організував харчування для учасників.

     Свято дитячого футболу не залишило байдужим жодного з учасників. Діти отримали гарний заряд бадьорості, здоров'я та доброго настрою, навчилися працювати в команді, а багато з них вже не уявляють свого життя без занять фізкультурою та спортом.

 

 

 

 

 

 

 

 

ffu.org.ua

Просмотров: 418 | Добавил: Лесничий | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Декабрь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua