Вторник, 23.04.2024, 12:51
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2015 » Октябрь » 14 » Футбольне свято в Каховці. "Каховка" - "Динамо" (Київ) (фото)
09:41
Футбольне свято в Каховці. "Каховка" - "Динамо" (Київ) (фото)

     З метою розвитку та популяризації футболу в Херсонській області, на підтримку миру та єдності в Україні 11 жовтня 2015 року на каховському стадіоні «Олімпійський» відбувся товариський футбольний матч між командою зірок українського футболу ветеранів «Динамо» (Київ) та ветеранами спортивного клубу «Каховка». Організатори футбольного свята – Народний депутат України Сергій Хлань та депутат Каховської міської ради Андрій Дяченко.

            Прохолодна погода не стала перешкодою для багаточисельної армії футбольних уболівальників зі всієї області, які заповнили трибуни «Олімпійського» та мали можливість не тільки спостерігати за майстерною грою своїх кумирів, а й поспілкуватися з ними, взяти автограф та сфотографуватися на згадку.

            Київських динамівців у супроводі юних вихованців Каховської дитячо-юнацької спортивної школи на поле вивів капітан команди, чемпіон СРСР, кращий бомбардир Чемпіонату світу з футболу 1994 року Олег Саленко. До складу «Динамо» увійшли багаторазові переможці та призери першості Радянського Союзу, володарі європейського Кубку кубків, учасники чемпіонатів світу та Європи з футболу – справжні легенди вітчизняного футболу: Василь Рац, Іван Яремчук, Володимир Лозинський, Віктор Хлус, Сергій Коновалов, Всеволод Романенко, Віктор Мороз, Сергій Кузнєцов, Віталій Самойлов, Андрій Оксимець, Дмитро Пінчук, Олександр Венглинський, Олександр Дамін.

            Суперники киян по товариському матчу – ветерани СК «Каховка» виступали у такому складі: Василь Росошик, Сергій Дегтярьов, Ігор Цибатий, Сергій Кисельов, Сергій Корольський, Юрій Окул, Юрій Балицький, Олексій Шешеня, Олександр Санін,  Олександр Іванов, Валерій Баранов, Віктор Дзьоба, Олександр Забара, Олександр Комарницький, Сергій Кашулін, Андрій Кашулін, Ігор Плотніков, Андрій Сергієнко, Олександр Шамановський, Руслан Кошелєв, Максим Махно, Віктор Пилипчук.

            Матч проходив у дружній, але тим не менш, безкомпромісній атмосфері. Ветерани може дещо втратили у швидкості та мобільності, але їх майстерність, філігранна техніка, самовідданість та жага до перемоги нікуди не поділися. Вболівальники отримали справжню насолоду від гри великих майстрів шкіряного м’яча. Протягом матчу перевага переходила від однієї команди до іншої. За кілька хвилин до кінця поєдинку рахунок був нічийний - 2:2 (відзначилися Коновалов та Пінчук - у киян, Комарницький та Дегтярьов – у каховчан). Здавалось, що матч так і завершиться. Але стрімка контратака киян на останніх хвилинах завершилась точним ударом Сергія Коновалова, який і приніс мінімальну перемогу зіркам українського футболу.

            Футбольне свято не обмежувалось однією лише грою. У перерві матчу всі присутні стали свідками виступу легенди каховського футболу, рекордсмена Книги рекордів Гіннеса Василя Росошик, який у свої без малого 62 роки вправно жонглював футбольним м’ячем.

            Після закінчення матчу організатори відзначили призами кращих гравців  - Сергія Коновалова («Динамо» (Київ) та Сергія Дегтярьова (СК «Каховка»). А надалі усі бажаючи отримали можливість зблизька поспілкуватися з футболістами «Динамо», зробити фото на згадку –  майстри футболу не відмовляли нікому.

     Фотоматеріали див. у розділі "Фотогалерея".

С.Г. Кашулін, заст. начальника відділу молоді та спорту міськвиконкому

Просмотров: 835 | Добавил: Лесничий | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Октябрь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua