Суббота, 20.04.2024, 08:49
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2016 » Июль » 18 » "Гопри" - бронзові призери Всеукраїнських змагань "Золотий колос України" (фото)
18:52
"Гопри" - бронзові призери Всеукраїнських змагань "Золотий колос України" (фото)

     З 11  по 16 липня у місті Скадовську на спортивній базі «Колос» стартували Всеукраїнські фінальні змагання Першості ВФСТ «Колос» АПК України з футболу на Кубок «Золотий колос України» серед команд юнаків 2004/2005 років народження. У фінальних змаганнях взяли участь 28 команд з різних регіонів України, серед них – команда «Гопри» з Голої Пристані.

     Команди-учасниці фінальних змагань були розподілені на чотири групи по сім команд, волею жереба групу А склали команди: ФК"Гопри" Херсонська обл., "Угольок" Донецька обл., «Берислав» Херсонська обл., "Буг" Львівська обл., "Штурм " Чернігівська обл.,"Колос" Дніпропетровська обл., "Колос" Черкаська обл.

     12 липня почалися ігри. Наша команда ФК «Гопри» грала з «Колосом» з міста Нікополь Дніпропетровської області. Гра почалася о 08-00 і носила напружений характер. Ігрова превага була на стороні нашої команди, але ми пропустили м’яч першими, що примусило ще більше посилити темп, і штрафний у наші ворота та помилка воротаря і рахунок уже 0-2. Другий тайм зробив технічні заміни і голопристанці змогли зрівняти рахунок, у підсумку 2-2. Увечері о 16-00 відбувся другий тур і суперником ФК «Гопри» стала команда «Угольок» Донецької області. З перших хвилин гри, не відкладаючи, наші хлопці нарощували перевагу і забили два м’ячі, і тільки на останніх хвилинах  пропустили гол з одинадцятиметрового удару. У підсумку 2-1 на користь ФК «Гопри».

     13 липня відбулися ігри третього туру. Суперником ФК «Гопри» стала команда «Колос» Черкаської області. Наші хлопці мали повну переваги і перемогли з рахунком 8-0.

     Наступного дня відбулася гра п’ятого туру фінальних змагань. Суперником нашої команди була команда "Берислав". Гра пройшла з перевагою наших хлопців і закінчилася з рахунком 4-0.

     15 липня відбувся останній сьомий тур групового етапу фінальних змагань, суперником була команда "Штурм" Чернігівська обл. Нашій команді потрібна була перемога, щоб зайняти перше місце у своїй групі, що вони і зробили з рахунком 3-0.За друге місце боролись команди "Угольок" Донецька обл. і "Колос" Дніпропетровська обл. В зустрічі між собою більш вдалими була команда "Угольок", яка забивши єдиного м’яча, здобула перемогу. В 16.00 відбулись чвертьфінальні ігри і суперником нашої команди була команда "Стандарт" Львівська обл. За правилами переможець йде далі, а переможений вибуває в боротьбі за чемпіонство. Гра була напруженою, але контрольованою нашими хлопцями, вони змогли реалізувати свої моменти і перемогти з рахунком  3-0, тим самим, вийшовши до півфіналу.

     16 липня 2016 року о 08-40 відбулись півфінальні ігри турніру. Чотири кращі команди виборювали право грати у фіналі і боротись за чемпіонство. Нашим суперником була команда "Колос" Донецька обл., яка у чвертьфіналі в серії післяматчевих пенальті, здобула перемогу над командою "Прилбичі" Львівська обл. Гра розпочалася з атак голопристанців. В одному з моментів у центрі поля гравець ФК "Гопри" порушив правила і був покараний штрафним ударом, який і завершився голом у наші ворота. Добавивши обертів, наші хлопці почали створювати гольові моменти, але м’яч не йшов у ворота. Було подано дуже багато кутових і пробито штрафних ударів. Суперник не виходив зі свого штрафного майданчика до кінця зустрічі, воротар творив дива, відбиваючи вже здавалося б не беручі м’ячі, і прикро що єдиний штрафний удар з центру, став переможним для наших суперників. Вони проходять далі а ми будемо боротися за бронзові медалі. У другому півфіналі команда "Колос" Київська обл. був сильнішим за команду "Приазовськ" Запорізької обл.  О 17-40 відбулись ігри, які виявили призерів турніру. За третє місце грали ФК"Гопри" Херсонська обл.  і "Приазовське" Запорізька обл. Гра розпочалась дуже жваво, бо обидва колективи грають в атакувальний футбол і одна з атак приазовців завершилась голом. Наші хлопці, продовжуючи атакувати, пропустили швидку контратаку і пропустили ще раз. 0-2 і це добра заявка на перемогу, але голопристанці руки не опустили і продовжували грати у свій футбол і змогли зломити хід зустрічі та перемогти з рахунком 4-2 і завоювали бронзові нагороди, посівши третє місце.

     Перше місце у команди "Колос" Київська обл., друге -  у команди "Колос" Донецька обл. По завершенню турніру було нагородження, в якому командам призерам були вручені медалі, грамоти, кубки, відзначені кращі гравці турніру.

     Кращим тренером турніру був визнаний тренер ФК "Гопри".

     Фотоматеріали змагань див. у розділі "Фотогалерея".

О. Г. Бурковський, директор голопристанського міського центру фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх"

на знімку: "Гопри" - бронзові призери змагань.

Просмотров: 673 | Добавил: Лесничий | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Июль 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua