Четверг, 25.04.2024, 10:07
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2018 » Октябрь » 31 » "Гроно" - чемпіон Білозерської футбольної ліги! ФОТО
08:21
"Гроно" - чемпіон Білозерської футбольної ліги! ФОТО

     У неділю, 28 жовтня, відбувся останній тур Білозерської футбольної ліги.

     В золотому матчі в Дніпровському зійшлися місцеве "Гроно" та минулорічний чемпіон станіславська "Бригантина". Гостей влаштовувала і нічия, а от господарям треба було обов’язково перемагати. Обслуговував матч суддя ФФУ Максим Чертоляс. Вболівальники з’їхались з усього району і матч виправдав їх сподівання.

     З самого початку "Бригантина" взяла м’яч під свій контроль і справедливо повела у рахунку 0:1. Проте раділи гості не довго, господарі майже відразу відігрались з пенальті, 1:1. "Гроно" продовжило грати на контратаках  і це принесло свої плоди. Нападник дніпровців реалізував вихід один на один з воротарем та вивів свою команду вперед, 2:1. "Бригантина" могла також реалізувати вихід віч на віч, але захисник "Гроно" з порушенням правил зупинив нападника гостей, та отримав пряму червону картку. Але ще у першому таймі арбітр вирівняв склади команд, другу жовту отримав гравець "Бригантини" та пішов з поля. Після першого тайму – рахунок 2:1.

     У другому таймі "Гроно" декласував минулорічного чемпіона. Денис Радченко забив шедевральний гол зі штрафного, відправивши м’яч прямісінько в дев’ятку. Згодом дніпровці довели рахунок до розгромного, 4:1. "Бригантина" спромоглася відквитати один гол. Прямим ударом з кутового забив Віталій Дуднік, але на більше гостей не вистачило. Наприкінці матчу "Бригантина" залишилась удев’ятьох, арбітр вилучив Карена Сонька. У підсумку, перемога "Гроно" 4:2. Отже БФЛ отримала нового чемпіона – дніпровське "Гроно". Бронзовим призером чемпіонату стало "Динамо" (Дар’ївка) випередивши на одне очко правдинський "Цареводар". Кращий бомбардир БФЛ – Андрій Ващенко ("Бригантина"), на його рахунку 31 м’яч. Кращим воротарем визнали Ігоря Балкового ("Гроно"), який не раз виручав свою команду від пропущених голів.

     Після матчу президент БФЛ Сергій Шевейко нагородив призерів кубками, медалями, грамотами та грошовими винагородами.

     Третій чемпіонат БФЛ видався цікавим та напруженим, доля чемпіонства та третього місця вирішилась лише в останньому турі. Дякуємо всім гравцям тренерам, футбольним функціонерам, вболівальникам за свято футболу. До зустрічі в наступному чемпіонаті.

24 тур

Гроно – Бригантина 4:2

Колос – Дніпро Т 5:1

Комета – Зеніт 0:6

Іскра – Цареводар 0:5

Дніпро В – Темп ТБ 5:0

Атлантика – Динамо 1:5

Перенесений матч

Темп М – Дніпро В 0:0

bilozerka-otg.gov.ua

Просмотров: 468 | Добавил: Лесничий | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua