Суббота, 27.04.2024, 06:30
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2018 » Февраль » 7 » Іван Доценко: "Будемо намагатися в кожному матчі здобути максимально можливий результат"
08:34
Іван Доценко: "Будемо намагатися в кожному матчі здобути максимально можливий результат"

     Коротким виявилось міжсезоння. Ще за календарем зима, проте більшість команд, які представляють Другу лігу, вже повним ходом готуються до весняної частини першості України 2017-2018рр.

     Не виняток і горностаївський «Мир», який уже завершив перший учбово-тренувальний збір. Про його підсумки, а  також подальші плани команди  люб’язно погодився розповісти клубній прес-службі президент мирян І.І Доценко.

     Іване Івановичу як пройшов перший збір? Чи задоволені відношенням хлопців до роботи!

-         Команда зібралась 23 січня. Займались, в основному, відновленням фізичних кондицій, бігали кроси, проводили двухсторонки. Гадаю набігали достатню кількість  кілометрів. Всі старались, терпіли, тож до хлопців ніяких питань бути не може. 26 числа зіграли спаринги в Миколаєві на якісному штучному покритті проти місцевих муніципалів. Грали  в форматі три тайми по 30 хвилин. В першому на поле вийшли гравці, що перебувають на перегляді і ми поступилися 0:1. Зате  в другій 30-хвилинці, коли грали вже основні виконавці  ( Кулінич, Притиковський, Чмеленко, Шмиголь, Бринько, Сорокін, Красов, Бондаренко, Савченко, Цибульський, Кривич, Гаврилюк, Бойко….)   нам вдалося зрівняти рахунок ( Олексій Бойко). 3 тайм команда зіграла змішаним складом і поступилася 0:2. В підсумку поразка 1:3, але головне, що тренерський штаб мав змогу побачити на полі всіх гравців, оцінити ступінь їх готовності та майстерності.

-         До речі, під час січневого збору в команді перебувала значна група новачків. Хто з них залишиться? І в загалі розкажіть про зміни в складі?

-          Дійсно, на першому зборі на перегляді перебувало 16 футболістів. З трьома з них захисником Василем Гаврилюком (МФК «Миколаїв»), нападниками Олексієм Бойком (останній клуб «Кримтеплиця»), Іллею Шестипаловим (ФК «Нікополь») підписано трудові угоди, ще чотири  залишаються в команді і будуть доводити профспроможність тренерському штабу на наступних етапах підготовки. З крайнім вінгером Михайлом Кривичем (ФК «Нікополь»), який не так давно вже грав за «Мир», контракт підписали ще в грудні.

     Достатньо велика кількість футболістів з різних причин залишили нашу команду. Це воротар Олександр Антоненко, захисники Ярослав Рафальський, Євген Іздебський, півзахисники Артем Цурупін, Андрій Шмат, Володимир Черніков, Олександр Боровик. Не вирішено остаточно питання про аренду  Сергія Цибульського, права на якого належать ковалівському «Колосу».

-         Вже стартував другий збір. Багато контрольних матчів плануєте?

-         Чотири. Візьмемо участь в доволі представницькому турнірі «Кубок Придніпров’я». Серед суперників по групі «А» срібний призер першості Сумщини аматорська «Вікторія» з Миколаївки, прем’єрлігова «Зірка» з Кропивницького, МФК «Металург» (Запоріжжя) та луганська «Зоря-U21». Всі матчі відбуватимуться в м. Дніпрі на полі стадіону «Молодіжного парку». Остання гра 11 лютого. Після цього команда буде на 5 днів розпущена і зберемося ми 17 числа в Горностаївці. 19-го пройдемо мед. огляд. По можливості зіграємо на турнірі в Миколаєві. Якщо погодні умови завадять, як запасний варіант, існує домовленість про проведення кількох спарингів в місті Херсоні на стадіоні з штучним покриттям «Освіта» і звісно, продовжитемо селекційну роботу, адже нам конче потрібно ще три виконавця аби доукомплектувати проблемні позиції.

     Офіційно стартуємо 31 березня домашнім поєдинком з ФК «Нікополь».

-         Іване Івановичу! Останнє запитання. На яке місце націлюватиме команду в першості?

-         Ну перш за все будемо намагатись в кожному матчі здобути максимально можливий результат. Але не буду кривити душею. Якщо зачепимось за третє  призове місце, то буду задоволений.

-         Дякую Вам Іване Івановичу за вичерпні відповіді.

-         Вам також спасибі.

ФК "Мир"

Просмотров: 487 | Добавил: Лесничий | Теги: Доценко, Мир (Горностаївка) | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Февраль 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua