Пятница, 26.04.2024, 13:29
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2015 » Март » 27 » Херсонська обласна організація ВФСТ "Колос" - на п’єдесталі пошани!
09:56
Херсонська обласна організація ВФСТ "Колос" - на п’єдесталі пошани!

     25 березня 2015 року в м. Київ відбулося засідання президії ВФСТ «Колос» АПК України, на якому, зокрема, були підбиті підсумки роботи обласних організацій ВФСТ «Колос» АПК України зі спорту вищих досягнень, резервного та масового спорту за 2013 рік.

     Підсумки були підбиті у таких компонентах роботи:

  • з розвитку літніх олімпійських видів спорту у 3-х групах областей;
  • з розвитку неолімпійських видів спорту у 3-х групах областей;
  • серед найкращих спортсменів та тренерів.

     З розвитку літніх олімпійських видів спорту наша обласна організація посіла ІІ місце серед обласних організацій ІІ групи, поступившись Вінниччині і випередивши Полтавщину і ще 6 областей.

     Херсонська обласна організація ВФСТ «Колос» АПК України була нагороджена кубком і дипломом ІІ ступеню ВФСТ «Колос» АПК України, а голова обласної організації Роль В.А. за успішну роботу з розвитку літніх олімпійських видів спорту у 2014 році відзначений дипломом ІІ ступеню.

     З розвитку неолімпійських видів спорту ми тільки на VІІ місці у ІІ групі – і це не дивно, тому що очки обласній організації приносить тільки параолімпієць пауерліфтінгіст з Каховки майстер спорту України міжнародного класу Андрій Гурнаков, який змагається і серед здорових спортсменів.

     До десяток кращих спортсменів і тренерів з літніх та зимових олімпійських видів спорту та не олімпійських видів спорту у 2013 році увійшли двоє спортсменів і двоє тренерів – це золотий і бронзова призери ІІ юнацьких Олімпійських ігор минулого року метальник молоту Гліб Піскунов з Нової Каховки (Херсонська обласна КДЮСШ «Колос»), борчиня-вільниця Олена Кремзер з Херсона (Херсонська обласна СДЮСШОР з вільної боротьби «Колос»), їх тренери Едуард Піскунов та Денис Баіров. Спортсмени і тренери, які увійшли до десяток кращих нагородженні статуетками і дипломами.

     Вагомий внесок у результати обласної організації внесли вихованці Херсонської обласної СДЮШОР з вільної боротьби (директор Анатолій Баіров, тренери Денис Баіров, Костянтин Гега, Мукумша Алірізаєв, Валентин Бунчук), Херсонської обласної комплексної ДЮСШ «Колос» (директор Володимир Маломуж, тренери Сергій Сазонов, Володимир Плотніков, Дмитро і Любов Дзядевичі, Володимир Маляренко, Олександр Кісельов, Анатолій Хімуха), Каховської районної ДЮСШ «Колос» (директор і тренер Олексій Гурнаков, тренер Артур Гусак), Цюрупинської ДЮСШ «Золота нива» (директор Анатолій Діденко, тренери Анатолій Тюрін,  Сергій Ступак, Сергій Юдін, Сергій Зібніцький), Бериславської районної ДЮСШ ім. В.К.Сергеєва (директор і тренер Юрій Сорочинський, тренери Андрій Мєшков, Андрій Мірошниченко), ФК «Гопри» м. Гола Пристань (директор Олександр Бурковський), Скадовська філія Херсонського вищого училища фізичної культури (директор Борис Руденко, тренери Галина і Павло Пастухи, Валерій Ціомашко).

     Організаційну та фінансову підтримку надало підприємство об’єднання громадян «Навчально-спортивна база «Скадовськ» ВФСТ «Колос» АПК України (директор Леонід Пасічник), а також Бериславська, Високопільська, Новотроїцька, Генічеська, Скадовська, Голопристанська районні організації та Новокаховська і Херсонська міські організації ВФСТ «Колос» АПК України.

     Херсонська обласна організація ВФСТ «Колос» АПК України висловлює щиру подяку колективам вищезазначених закладів, їх керівникам та тренерам-викладачам за співпрацю та сподівання на її продовження у майбутньому.

В.А.Роль,

Голова обласної організації

ВФСТ «Колос» АПК України    

     P.S. "Футбол Херсонщини" щиро вітає усіх "колосовців" області, причетних до почесної нагороди та особисто керівника обласної організації  ВФСТ "Колос" В. А. Роля. Сподіваємося на подальшу співпрацю у справі розвитку спорту, зокрема футболу на Херсонщині.     

                         

на знімку: В. А. Роль з нагородами                              

Просмотров: 775 | Добавил: Лесничий | Теги: В.А.Роль, Колос | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Март 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua