Четверг, 25.04.2024, 19:13
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2013 » Ноябрь » 20 » ХОДЮФЛ
11:16
ХОДЮФЛ
ПІДСУМКИ
проведення І туру чемпіонату області з футзалу 2013/14 р. серед команд дівчат 1996/99 рр.н. та відкритого обласного турніру з футболу 2013/14 р. серед команд юнаків 2002/03 рр.н., присвячених Дню працівників сільського господарства.
      У кінці минулого тижня в обласній дитячо-юнацькій лізі проводжали футбольну осінь та зустрічали футзальну зиму: було проведено 2 турніри – з футзалу і футболу, присвячених Дню працівників сільського господарства.
     15-16 листопада 2013 року в м. Берислав у спорткомплексі «Юність» Бериславської РКДЮСШ ім. В.К.Сергеєва був проведений І тур чемпіонату області з футзалу серед команд дівчат 1996/1999 років народження ХОДЮФЛ, присвяченого Дню працівників сільського господарства. У турнірі узяли участь 5 футзальних команд дівчат цієї вікової групи, а саме:
     - «Спартак» Скадовський район (ДЮСШ Скадовського району Херсонської обласної організації ФСТ «Спартак»);
     - « Колос» Каховський район (Каховська районна ДЮСШ «Колос»);
     - «Золота нива» Цюрупинський район (ДЮСШ «Золота нива» Цюрупинської районної ради);
     - «Олешшя» Цюрупинський район (ДЮСШ Цюрупинської районної ради);
     - «Маяк - Освіта» Бериславський район (Бериславська РК ДЮСШ ім. В.К.Сергеєва).
     Змагання відбулися за організаційної підтримки Департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації (директор Андрій Яценко), Бериславської РК ДЮСШ ім. В.К.Сергеєва (директор Юрій Сорочинський). Організували і провели змагання Херсонська обласна організація ВФСТ «Колос» АПК України і Херсонська обласна дитячо-юнацька футбольна ліга. На урочистому відкритті турніру команди привітали:
     - Віктор Поліванов, головний спеціаліст відділу освіти молоді та спорту Бериславської райдержадміністрації;
     - Юрій Сорочинський, директор Бериславської РК ДЮСШ ім. В.К.Сергеєва депутат районної ради голова бюджетної комісії райради;
     - В’ячеслав Роль, голова Херсонська обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України, виконавчий директор обласної дитячо-юнацька футбольної ліги, головний суддя змагань.
     За регламентом змагань у І турі команди зіграли між собою за коловою системою – І коло (результати матчів та турнірна таблиця – додаються).
     ІІ тур змагання, у якому команди знову зіграють між собою ІІ коло, відбудеться 06-07 березня 2014 року там же.
     16-17 листопада у місті Каховка на спорткомплексі «Олімпійський» відбувся відкритий обласний турнір з футболу 2013/14 року серед команд юнаків 2002/2003 років народження ХОДЮФЛ, присвячений Дню працівників сільського господарства. У турнірі узяли участь 9 футбольних команд юнаків цієї вікової групи, при чому одна із сусідньої Запорізької області, а саме:
     - «Аріс» м. Мелітополь (ФК «Аріс» м. Мелітополь Запорізької області);
     - «Динамо - Дар’ївка» Білозерський район (Херсонська ОКДЮСШ «Колос»);
     - «Освіта - Мала Каховка» Каховський район (ДЮСШ Каховської районної ради);
     - «Освіта», «Освіта - 2002», «Освіта - 2003» м. Херсон (комплексна ДЮСШ Департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації);
     - «Кристал» м. Херсон (СДЮСШОР з футболу «Кристал» Департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації);
     - «Дніпро» м. Херсон (Херсонський ДЮКФП №5);
     - «Авангард» м. Каховка (ДЮСШ Каховської міської ради).
     Змагання відбулися фінансової та організаційної підтримки приватних сільгоспвиробників Ігоря Шведа, Романа Пономарчука та батьків учасників, за організаційної підтримки Департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації (директор Андрій Яценко), відділу у справах молоді та спорту Каховської міської ради (начальник Віктор Зубков), ДЮСШ Каховської міської ради (директор Віктор Чухрай). Організували і провели змагання Херсонська обласна організація ВФСТ «Колос» АПК України і Херсонська обласна дитячо-юнацька футбольна ліга.
     На урочистому відкритті турніру команди привітали:
     - Віктор Чухрай, директор ДЮСШ Каховської міської ради;
     - Віктор Зубков, начальник відділу у справах молоді та спорту Каховської міської ради;
     - В’ячеслав Роль, голова Херсонська обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України, виконавчий директор обласної дитячо-юнацька футбольної ліги, головний суддя змагань.
     За регламентом змагань команди були розділені на 3 групи А, В, С по 3 команди в кожній, в яких вони зіграли між собою за коловою системою в одне коло (І раунд). У ІІ раунді команди, які посіли перші місця в групових змаганнях розіграли між собою у підгрупі «Вікторія» за коловою системою у одне коло призові місця, аналогічно команди, які посіли другі місця у групових змаганнях, у підгрупі «Надія» розіграли – ІV - VІ підсумкові місця, а команди, які посіли ІІІ місця у групових змаганнях, у підгрупі «Віра» розіграли VІІ - ІХ підсумкові місця (результати матчів та турнірні таблиці додаються).
     У результаті проведених змагань чемпіоном відкритого обласного турніру з футболу 2013/14 року серед команд юнаків 2002/03 років народження ХОДЮФЛ, присвяченого Дню працівників сільського господарства, стала команда «Аріс» м. Мелітополь (тренер команди Станіслав Заброда, який свого часу виховав футболіста ФК «Динамо» Київ та збірної України Євгена Хачіріді). Срібний призер – команда «Дніпро» м. Херсон (тренер майстер спорту Юрій Мартинов, директор ДЮКФП Галина Кислова), бронзовий – команда «Освіта -2003» м. Херсон (тренер Віталій Селецький, директор ДЮСШ Олена Любовецька).
     Переможцям і призерам були вручені пам'ятні призи/кубки, медалі, дипломи, вимпела ХОДЮФЛ, командам, що посіли ІV та VІІ місця – кубки, дипломи та вимпела ХОДЮФЛ, і всі команди також отримали також солодкі призи від спонсорів турніру.
В.А.Роль, Голова обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України, Виконавчий директор ХОДЮФЛ
 
 
Фото В. Роля
 
 
 
 
 
Просмотров: 922 | Добавил: Лесничий | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Ноябрь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua