Вторник, 23.04.2024, 10:44
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2014 » Май » 26 » ХОДЮФЛ
12:25
ХОДЮФЛ

     На минулому тижні відбулися матчі чемпіонату області з футболу 2013/14 року серед команд юнаків 1998/99 та 2000/01 років народження, передостаннього ХІІІ туру у класі А та останнього ХІІ туру у класі Б.

     В класі Б ще за тур до закінчення чемпіонату визначився всі призери в молодшій віковій групі.

     Чемпіонкою стала команда «Аматор» Новотроїцький район, яка представляє однойменний Новотроїцький районний фізкультурно-спортивний клуб (президент клубу Енвер Рискін) та Новотроїцьку районну ДЮСШ (директор Олексій Філь)..

     Золоті медалі вибороли юні футболісти Іван Мелешко, Максим Момот, Федір Іванченко, Андрій та Павло Кузнецови, Владислав Стацюк, Владислав Коротенко, Сергій Іванців,  Владислав Коротенко, Владислав Собчишин, Денис Воробйов, Дмитро Дробаха, Олександр Жиленко, Олексій Ляшко, Максим Узунов, Максим Додчук, Юрій Яцков, Олександр Миргород, Данило Волошин, Ігор Любашов. Привели хлопців до перемоги тренери Євген Черкас та Олексій Коротенко.

     Срібні призери – команда «Колос-Бджоляр» Новотроїцький район, яка представляє відділення футболу с. Чкалове Новотроїцького району та с. Веселе Бериславського району Херсонської обласної комплексної ДЮСШ «Колос» (директор ДЮСШ Володимир Маломуж, тренери Анатолій Хімуха та Володимир Оробко).

     Бронзовий призер – команда «Освіта» Каланчацький район, яка представляє Каланчацьку районну ДЮСШ (директор ДЮСШ Віталій Возний, тренер Андрій Харченко).

     Вирвавши перемогу в останньому матчі у основної конкурентки команди «Аматор» з рахунком 1:0, чемпіонкою в старшій віковій групі класу Б стала команда «Азовець» Генічеський район, яка представляє Генічеську районну ДЮСШ (директор ДЮСШ Едуард Годес) та Генічеський міський ДЮФК «Азовець» (голова клубу Леонід Ропан).

     Чемпіонство вибороли футболісти Роман Шворак, Артем Онопрійчук, Петро Мальований, Олександр Зенчінко, Руслан Івахненко, Володимир Ганенко, Андрій Карноза, Артем Горовой, Михайло Андреєв, Олександр Кузін, Станіслав Грінчак, Олег Іщенко, Руслан Ібрагімов, Ігор Калуцький, Арсен Куртвапов, тренери Руслан і Леонід Ропани.

     Срібні медалісти – «Аматор» Новотроїцький район (тренер Євген Черкас), а бронзовий – «Освіта» Каланчацький район (тренер Сергій Панчин).

     Чемпіони і призери були нагороджені пам’ятними кубками та медалями, які були придбані за рахунок спонсорських внесків, тренерів та батьків та дипломами Департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації.

     У клубному заліку за сумою результатів команд обох вікових груп «Аматор» далеку попереду і здобув право у майбутньому сезоні 2014/15 р. підвищитися в класі. Але якщо їх команда 1999 р.н. за рівнем підготовки, організації гри і дисципліни така ж, як і 1998 р.н., – туди краще не переходити, будуть боляче бити. А от команда 2000 р.н. у «Аматора» в порядку, хоча знову ж таки, в класі А набагато вищий рівень майстерності більшості команд.

     Виконком ХОДЮФЛ вітає усіх чемпіонів та призерів і бажає футболістам, тренерам, спонсорам та батькам перемог у житті і на футбольних полях.

     У класі А після ХІІІ туру визначилися усі призери в молодшій віковій групі, в старшій – золоті і срібні медалісти. А от за бронзу буде боротьба: так як «Освіта» Херсон отримає свою технічну перемогу і 3 очки за матч з «Джарилгачем», який знявся із змагань, то «Херсону - 47», щоб здобути бронзу потрібно тільки вигравати у матчі «Енергією», якій вже нічого не потрібно, крім, як поборотися за свою честь і честі команди.

     Результати матчів та турнірні таблиці див. у розділі "Турніри".

В.А.Роль,

Голова обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України,

Виконавчий директор ХОДЮФЛ

На знімку: "Аматор" - чемпіон!

На знімку: капітан "Азовця" Р. Шворак отримує нагороду

Просмотров: 690 | Добавил: Лесничий | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Май 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua