Суббота, 20.04.2024, 00:41
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2014 » Июнь » 2 » ХОДЮФЛ
12:27
ХОДЮФЛ

     В минулу п’ятницю і суботу по всій нашій країні у всіх загальноосвітніх школах пролунали останні дзвоники.Відбулося свято останнього дзвоника і в ЗОШ №47 м. Херсона.

     Особливістю цього свята було те, що в цій школі закінчили навчання учні першого на Херсонщині, за роки Незалежності, футбольного спеціального класу.

     Шість років майбутні майстри шкіряного м’яча учили не тільки хімію і математику, українську мову і географію, а шліфували техніку і тактику футболу, виховували в собі мужність, силу волі та прагнення до перемоги під керівництвом досвідченого футбольного наставника Сергія Петровича Каштальяна.

     І от тепер вони йдуть у доросле життя, у тому числі й футбольне.

     За плечима у хлопців неймовірна кількість тренувань, матчів, теоретичних занять, затрачених нервів, пролитого поту, а іноді й сліз.

     Вони виграли багато дитячих та юнацьких турнірів, але це поки що проміжний результат. Футбол – не гімнастика, у ньому стати чемпіоном світу або Європи у 17 років практично неможливо, олімпійський чемпіон з футболу Олексій Михайличенко лише у 23 роки заграв у основі київського «Динамо». І тим не менш ми ждемо від хлопців перемог, як мінімум в Прем’єр-Лізі Чемпіонату України.

     Хоча й юнацькі змагання для них не закінчилися – вони ще поборються за звання чемпіонів України сезону 2013/14 року першої ліги ДЮФЛУ.

     А на святі останнього дзвонику футбольній дружині Каштальяна були вручені пам’ятні кубки, медалі та дипломи Департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації за перемоги у VІІ літніх спортивних іграх молоді Херсонщини 2014 року з футзалу і футболу у складі збірних команд міста Херсона.

     Золоті медалі отримали футболісти Дмитро Грабовенко, Артем Куров, Віктор Дирів, Владислав Кушнір, Владислав Жавко, Віталій Шевцов, Фемі Аметов, Олександр Гайдаєнко, Данило Опарін, Олег Архіпов, Олександр Попов, Дмитро Грачов, Павло Мотрюк, Олексій Децик, Андрій Спринь, Іван Бова, Павло Волков, Олексій Іванченко, Валерій Аждер, Володимир Радішевський, тренер Сергій Каштальян. А Сегій Давиденко отримав бронзову медаль за ІІІ місце у складі збірної Високопільського району.

     Заслужені нагороди вручили футболістам і тренеру директор ЗОШ №47 Тетяна Галкун, директор механічного заводу, який є головним шефом школи, Станіслав Путілов, начальник Головного управління Державної казначейської служби Сергій Нікольський, виконавчий директор обласної дитячо-юнацької футбольної ліги В’ячеслав Роль.

     Виконком ХОДЮФЛ висловлює слова найщирішої вдячності директору ЗОШ №47 м. Херсона Тетяні Галдун, директору ДЮСШ №3 м. Херсона Миколі Саковичу, начальнику управління освіти міської ради Юрії Ніконову, усьому депутатському корпусу міської ради за реальну підтримку розвитку дитячо-юнацького футболу у ЗОШ №47.

В.А.Роль,

Голова обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України,

Виконавчий директор ХОДЮФЛ

На знімку: капітан і віце-капітан отримують нагороди. Фото В. Роля

На знімку: щасливі випускники. Фото В. Роля

Просмотров: 867 | Добавил: Лесничий | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Июнь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua