Пятница, 26.04.2024, 20:44
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2014 » Июнь » 5 » ХОДЮФЛ
19:53
ХОДЮФЛ

     ПІДСУМКИ

проведення чемпіонатів області з футболу 2013/14 р. серед команд дівчат 1998/02 та команд юнаків 2003/04 рр.н.

     01-02 червня 2014 року в м. Бериславі на стадіоні «Машинобудівник відбулися чемпіонати області з футболу 2013/14 року серед команд дівчат 1998/02 та сільських команд 2003/04 років народження,.

     Змагання відбулися завдяки фінансовій та організаційній підтримці Департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації (директор управління Андрій Яценко), обласної федерації футболу (перший заступник голови Віктор Бербенцев), обласної комплексної ДЮСШ «Колос» (директор Володимир Маломуж), Бериславської районної комплексної ДЮСШ ім. В.К.Сергеєва (директор Юрій Сорочинський), Бериславської, Скадовської, Каховської, Новотроїцької, Нововоронцовської райдержадміністрацій та районних рад, батьків учасників.

     В змаганні дівчат прийняло участь 5 команд «Спартак» Скадовський район, «Колос» Каховський район, «Золота нива» Цюрупинський район і 2 команди з Бериславського району «Маяк-Освіта» та «ФК Берислав».

     Змагалися дівчата за коловою системою в одне коло (результати матчів та турнірні таблиці – додаються).

     Чемпіонство виборола команда «Золота нива» з однойменної Цюрупинської районної ДЮСШ (директор Анатолій Діденко).

     Золоті медалі вибороли юні футболістки Аліна Іващенко, Катерина Іванісова, Анжела Семиженко, Анна Зоріна, Любов Джафарова, Юлія Лата, Юлія Батіч, Валерія Гузик, Юлія Курилова, Юлія Залата, Валерія Іванова. Привели дівчат до перемоги тренери Сергій Юдін та Сергій Зібніцький.

     Срібні призери – команда «Маяк-Освіта» Бериславський район, яка представляє Бериславську РК ДЮСШ ім. В.К.Сергеєва (директор ДЮСШ Юрій Сорочинський, тренер Євген Авраменко), бронзовий – команда «Спартак» Скадовський район, яка представляє ДЮСШ Скадовського району ХОО ФСТ «Спартак» (директор ДЮСШ Олег Костішин, тренер Віталій Дзюбенко).

     В змаганні юнаків прийняло участь 6 сільських команд, з яких 5 представляли Херсонську ОКДЮСШ «Колос» (директор ДЮСШ Володимир Маломуж) - це команди «Колос» з сіл Веселе Бериславського району та Осокорівка Нововоронцовського району, з цього ж району команда «Придніпровський»        с. Новоолександрівка, «Бджоляр» с. Чкалове Новотроїцького району, «Майстер-С» смт. Антонівка           м. Херсона і команда «Освіта-Маяк» с. Ольгівка Бериславського району, яка представляла Бериславську РК ДЮСШ ім. В.К.Сергеєва.

     За регламентом змагань команди були розділені на 2 групи по 3 команди, в яких вони зіграли між собою за коловою системою в одне коло (І раунд).

     У ІІ раунді у стикових матчах між командами, що посіли однакові місця в І раунді розіграли між собою всі командні місця (результати матчів, підсумкові таблиці та сітка матчів «плей-офф» – додаються).

     Чемпіонами у змаганні юнаків стала команда «Майстер-С» у складі : Андрій Тимченко, Євген Заря, Максим Чаплигін, Владислав Сидоренко, Данило Пасьмачний, Станіслав Наваль, Артем Маляренко, Максим Падалко, Дмитро Бериченко, Владислав Юрченко, Богдан Гармаш, тренери Володимир Маляренко та Олександр Кисельов.

     Срібні медалісти – «Маяк-Освіта» с. Ольгівка Бериславський район (директор ДЮСШ Юрій Сорочинський, тренери Володимир Біжко та Віктор Бондаренко), а бронзовий – «Бджоляр» с. Чкалове Новотроїцький район (тренер Анатолій Хімуха).

     Чемпіони і призери були нагороджені пам’ятними кубками, медалями та дипломами Департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації.

     Для багатьох з команд-учасниць ці змагання були останньою перевіркою готовності до Всеукраїнських фінальних змагань з футболу  «Єдина країна» 2014 року серед сільських команд дівчат та юнаків позашкільних навчальних закладів спортивного профілю ВФСТ «Колос» АПК України «Даруймо радість дітям!», які відбудуться з 30 червня по 02 липня 2014 року в м. Скадовську.

     Запрошуємо до участі у зазначеному змаганні усі сільські команди.

В.А.Роль,

Голова обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України,

Виконавчий директор ХОДЮФЛ

На знімку: "Золота нива" -чемпіон! Фото В. Роля

На знімку; "Майстер-С" - чемпіон! Фото В. Роля

Просмотров: 612 | Добавил: Лесничий | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Июнь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua