Пятница, 19.04.2024, 03:54
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2014 » Февраль » 17 » ХОДЮФЛ Футзал
20:29
ХОДЮФЛ Футзал
     ПІДСУМКИ
проведення фінальних змагань ІІІ етапу чемпіонату області
з футзалу 2013/14 року серед команд юнаків 1998/99 рр.н.
     15-16 лютого 2014 року в місті Бериславі в спорткомплексі «Юність» районної комплексної ДЮСШ ім. В.К.Сергеєва відбулися фінальні змагання ІІІ етапу чемпіонату області з футзалу 2013/14 року серед команд юнаків 1998/99 років народження, у яких взяли участь 8 кращих, за підсумками ІІ етапу (півфінальних групових змагань), футзальних команд області цієї вікової групи.
     На І етапі чемпіонату у 7 територіальних відбіркових групах узяли участь 37 команд, близько 450 юних спортсменів з 27 позашкільних начальних закладів спортивного профілю (культивують футбол в області 36 закладів), у середньому більш, по 4-6 команд у групі.
     На ІІ етапі змагання відбулися у 4 півфінальних групах, сформованих за  територіально-спортивним принципом із числа команд, що посіли І-ІІ місця на І етапі у відбіркових групах. Усього на ІІ етапі узяли участь 15 команд (команда «Факел» Великоолександрівської ДЮСШ на змагання не прибула, за що заклад був дискваліфікований до кінця сезону).
    Фінальні змагання відбулися завдяки фінансовій та організаційній підтримці Департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації (директор управління Андрій Яценко), обласної федерації футболу (перший заступник голови Віктор Бербенцев), Бериславської районної комплексної ДЮСШ ім. В.К.Сергеєва (директор Юрій Сорочинський), Бериславської та Скадовської райдержадміністрацій, Каховської та Новокаховської міських рад та батьків учасників.
     Провели змагання обласна організація ВФСТ «Колос» АПК України та обласна дитячо-юнацька футбольна ліга.
     У фінальних змаганнях взяли участь команди, що посіли І-ІІ місця на ІІ етапі з результатом гри між собою, а саме:
     - «Енергія» Новокаховська ДЮСШ міської ради (3 очка),
    -  «Авангард» ДЮСШ Каховської міської ради (3),
    -  «Кристал - 98» Херсонська СДЮСШОР з футболу «Кристал» (3),
     -  «Джарилгач» Скадовська РКДЮСШ (1),
     -  «Освіта» Херсонська КДЮСШ (1),
     -  «Освіта» Бериславська РК ДЮСШ ім. В.К.Сергеєва (0 очок),
     - «Кристал - 99» Херсонська СДЮСШОР з футболу «Кристал» (0).
     За регламентом змагань команди були розділені на 2 групи по 4 команди, в яких вони зіграли між собою за коловою системою в одне коло (І раунд).
     У ІІ раунді по 2 кращі команди з кожної групи розіграли між собою за системою «плей-офф» призові місця, а команди, що посіли в групах треті і четверті місця аналогічно розіграли між собою V-VІІІ місця (результати матчів, підсумкові таблиці та сітка матчів «плей-офф» – додаються).
     У результаті проведених фінальних змагань чемпіоном області з футзалу 2013/14 року серед команд юнаків 1998/99 років народження стала команда «Енергія» Новокаховської ДЮСШ міської ради (тренер Сергій Корольський, директор ДЮСШ Петро Бойко).
     Володарями золотих медалей стали футзалісти Владислав Гурін, Роман Евенков, Валерій Грабець, Олександр Першин, Станіслав Гавриляк, Олександр Ісаченко, Валерій Доля, Семен Бондар, Анатолій Харчук.
Срібний призер – команда «Освіта» КДЮСШ Департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації (тренер Олег Бутенко, директор ДЮСШ Олена Любовецька), бронзовий – команда «Кристал» Херсонська СДЮСШОР з футболу «Кристал» (директор Заслужений працівник фізичної культури і спорту України, майстер спорту СРСР, суддя національної категорії з футболу Анатолій Жосан).
Технічні результати змагань додаються.
Переможцям і призерам були вручені пам'ятні призи (кубки), медалі та дипломи.
Загалом учасники ІІІ етапу за три зимових місяці провели у середньому по 10 офіційних матчів, решта учасників менше.
Приємно відзначити, що такий змагальний ритм допомагає підвищувати рівень районних та сільських команд, хоча вони і не стали призерами даних змагань (найкраща серед них «Освіта» Бериславської РК ДЮСШ ім. В.К.Сергеєва стала четвертою).
Щорічно змагаючись з грандами юнацького футболу Херсонщини, вони не тільки помітно прогресують, а виступають донорами для більш багатших та з кращою футбольною інфраструктурою команд міст обласного підпорядкування. Так за команду чемпіонів цих змагань грали 5 гравців (більше половини команди), мешканців 2 сіл Бериславського та Каховського районів, колишніх вихованців Бериславської РК ДЮСШ ім. В.К.Сергеєва та Каховської районної ДЮСШ «Колос».
В.А.Роль,
Голова обласної організації
ВФСТ «Колос» АПК України,
Виконавчий директор ХОДЮФЛ
Просмотров: 812 | Добавил: Лесничий | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Февраль 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua