Пятница, 19.04.2024, 03:49
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2015 » Декабрь » 21 » ХОДЮФЛ. Футзал (фото)
16:49
ХОДЮФЛ. Футзал (фото)

     19 - 20 грудня п.р. у день Святого Миколая в містах Берислав, Генічеськ, Гола Пристань, Каховка, Нова Каховка, Скадовськ, Херсон відбулися відбіркові групові змагання І етапу чемпіонату області з футзалу сезону 2015/2016 років серед команд юнаків 2004/2005 років народження.

     Змагання відбулися за організаційної та фінансової підтримки управління молоді та спорту облдержадміністрації (начальник управління Юрій Семченко), Головного управління Національної поліції у Херсонській області (начальник Головного управління полковник поліції Артур Мєріков), обласної федерації футболу (голова В’ячеслав Богун), Херсонської обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України, Бериславської районної КДЮСШ ім. Сергеєва (директор Юрій Сорочинський), Генічеської районної ДЮСШ (директор Едуард Годес), Голопристанського міського спортивного комплексу (директор Олександр Бурковський), ДЮСШ Каховської міської ради (директор Віктор Чухрай), ДЮСШ Новокаховської міської ради (директор Петро Бойко), Скадовської районної КДЮСШ (директор Віктор Кравець), комплексної ДЮСШ управління молоді та спорту облдержадміністрації (директор Віктор Бербенцев).

     Змагання провела обласна дитячо-юнацька футбольна ліга.

     У змаганні у 7 відбіркових групах взяли участь 43 команди з 26 позашкільних навчальних закладів спортивного профілю області (колективними членами Ліги є 34 ДЮСШ, ДЮКФП і ДЮФК) – майже 500 учасників.

     Не були представлені з різних об’єктивних і суб’єктивних причин команди Верхньорогачицького, Голопристанського, Іванівського та Горностаївського районів.

     43 команди-учасниці – це повторення рекорду числа команд у одному змаганні ХОДЮФЛ. Встановлений рекорд був у далекому докризовому 2008 році у змаганні чемпіонату області з футзалу серед команд юнаків 1996/1997 років народження. Хіба треба більших доказів, що криза в наших головах?

     До речі у фіналі тодішніх змагань приз кращого гравця турніру отримав гравець команди ДЮКФП №5 м. Херсон, що стала чемпіоном області, Віктор Коваленко, нинішній гравець основного складу ФК «Шахтар» м. Донецьк. Саме на цих змаганнях його запримітили тренери - селекціонери «Шахтаря». Вони і зараз збираються на наші фінальні змагання. Так хто тепер із так званих фахівців може заперечити користь футзальних змагань для підготовки юних футболістів?

     Знову яскраво і оригінально відбулося урочисте відкриття змагань в групі «G» в м. Херсоні в спортивному залі КДЮСШ управління молоді та спорту облдержадміністрації, урочистості якому придавало участь у ньому духового оркестру Головного управління Національної поліції у Херсонській області.

     Учасників вітали:

- Микола Кучерявий, майор поліції, начальник відділу професійної підготовки ГУ Національної поліції у Херсонській області;

- В’ячеслав Роль, голова Херсонської обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України, виконавчий директор ХОДЮФЛ.

     Після виконання Гімну України на честь відкриття змагань всім учасникам були врученні солодкі подарунки від Святого Миколая та Головного управління Національної поліції у Херсонській області.

     На підставі попередніх технічних результатів І етапу чемпіонату області з футзалу 2015/2016 рр. серед команд юнаків 2004/2005 рр.н. ХОДЮФЛ право участі у півфінальних змаганнях ІІ етапу здобули 16 команд, а саме:

- «Освіта» Бериславський район (Бериславська районна КДЮСШ ім. В.К.Сергеєва);

- «Берислав» Бериславський район (Бериславська районна КДЮСШ ім. В.К.Сергеєва);

- «Зміна - Аматор» Новотроїцький район (ДЮСШ Новотроїцького району);

- «Азовець» Генічеський район (Генічеська районна ДЮСШ);

- ФК «Гопри» м. Гола Пристань;

- «Динамо - Дар’ївка» Білозерський район (Херсонська обласна КДЮСШ «Колос»);

- «Авангард» м. Каховка (ДЮСШ Каховської міської ради);

- «Старт» Великолепетиський район (Великолепетиська ДЮСШ);

- «Енергія - 1» м. Нова Каховка (ДЮСШ Новокаховської міської ради);

- «Колос - Веселе» Бериславський район (Херсонська обласна КДЮСШ «Колос»);

- «Освіта» м. Нова Каховка (ДЮСШ Новокаховської міської ради);

- «Джарилгач - 1» Скадовський район (Скадовська районна КДЮСШ);

- «Джарилгач - 2» Скадовський район (Скадовська районна КДЮСШ);

- «Шуменський Дніпро» м. Херсон (Херсонський ДЮКФП №5 міської ради).

- «Кристал - 1» м. Херсон (Херсонська СДЮСШОР з футболу «Кристал»);

- «Освіта - 1» м. Херсон (КДЮСШ управління молоді та спорту облдержадміністрації).

     Згідно Регламенту півфінальні змагання ІІ етапу відбудуться  30 - 31 січня за конкурсним відбором в 4 містах в півфінальних групах «Схід», «Захід», «Північ» і «Південь».

     На цьому змагання І етапу/туру чемпіонатів області з футзалу сезону 2015/2016 років серед команд дівчат та юнаків завершено. Всього у змаганні у двох вікових категоріях дівчат та трьох юнаків узяли участь 129 команд, більше ніж півтори тисячі юних футболістів/футзалістів з 15 районів та 4 міст обласного значення Херсонщини. Зовсім не були представленні на змаганні юні спортсмени Верхньорогачицького, Горностаївського і Голопристанського районів.

Через два тижні, вже у новому році стартують змагання ІІ туру/етапу. До змагань також долучаться і випускники позашкільних навчальних закладів спортивного профілю та Ліги – юнаки 1998/199 років народження.

     Технічні результати змагань див. тут.

     Фотоматеріали змагань див. у розділі "Фотогалерея".

В.А.Роль,

Голова обласної організації

ВФСТ «Колос» АПК України,

Виконавчий директор ХОДЮФЛ

на знімку: всі учасники. Фото В. Роля

Просмотров: 857 | Добавил: Лесничий | Теги: ХОДЮФЛ. Футзал | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Декабрь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua