Пятница, 29.03.2024, 12:59
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2016 » Февраль » 8 » ХОДЮФЛ Футзал (фото)
10:37
ХОДЮФЛ Футзал (фото)

     6 - 7 лютого 2016 року в місті Бериславі в спорткомплексі «Юність» районної комплексної ДЮСШ ім. В.К.Сергеєва відбулися фінальні змагання ІІІ етапу чемпіонату області з футзалу 2015/2016 року серед команд юнаків 2000/2001 років народження, у яких взяли участь 7 кращих, за підсумками ІІ етапу (півфінальних групових змагань), футзальних команд області цієї вікової групи.

     На І етапі чемпіонату у 7 територіальних відбіркових групах узяли участь 32 команд, близько 400 юних спортсменів з 25 позашкільних начальних закладів спортивного профілю (культивують футбол в області 36 закладів).

     На ІІ етапі змагання відбулися у 4 півфінальних групах, сформованих за  територіально-спортивним принципом із числа команд, що посіли І-ІІ місця на І етапі у відбіркових групах. Несприятливі погодні умови не завадили 15 командам з 13 позашкільних навчальних закладів спортивного профілю взяти участь у змаганні у чотирьох півфінальних групах, хоча мало взяти участь 16 команд.

     Не з’явилася на змагання ІІ етапу з невідомих причин, без будь-яких повідомлень і пояснень,. команда «Торпеда» Іванівський район (Іванівська ДЮСШ), яка дискваліфікована рішенням Бюро Ліги терміном на 1,5 роки.

     До фінальних змагань були допущені 8 команди, що посіли І-ІІ місця на ІІ етапі з результатом гри між собою, а саме:

 

  • Берислав» Бериславський район (Бериславська районна КДЮСШ ім. В.К.Сергеєва) - 3,
  • «Зміна - Аматор» Новотроїцький район (спільна команда ДЮСШ Новотроїцького району та районного ФСК «Аматор») - 0,
  • «Енергія» ДЮСШ м. Нова Каховка (ДЮСШ Новокаховської міської ради) - 3,
  • «Кристал - 3» м. Херсон (Херсонська СДЮСШОР з футболу «Кристал») - 0,
  • «Олешшя» Цюрупинський район (ДЮСШ Цюрупинської районної ради) - 3;
  • «Освіта - 1» м. Херсон комплексна ДЮСШ Управління молоді та спорту облдержадміністрації - 0,
  • «Кристал - 1» м. Херсон (Херсонська СДЮСШОР з футболу «Кристал») - 3,
  • «Високе поле» Високопільський район (Високопільська районна ДЮСШ) - 0.

     Змагання розпочалися з несподіванки – команда «Зміна - Аматор» Новотроїцький район не з’явилася на змагання. Такого ганебного факту у фінальних змаганнях не було вже 4 роки і тому ця команда буде показово покарана тривалою дискваліфікацією.

     На урочистому відкритті змагань команди вітали Валерій Корибут, заступник начальника відділу освіти, молоді та спорту Бериславської райдержадміністрації, Юрій Сорочинський, директор Бериславської районної комплексної ДЮСШ ім. В.К.Сергеєва, депутат районної ради, В’ячеслав Роль, голова обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України.

     За регламентом змагань команди були розділені на 2 групи: в одній 4 команди, в іншій 3, в яких вони зіграли між собою за коловою системою в одне коло (І раунд).

     У ІІ раунді по 2 кращі команди з кожної групи розіграли між собою за системою «плей-офф» призові місця, а команди, що посіли в групах треті і четверті місця за коловою системою у одне коло розіграли між собою V-VІІ місця (результати матчів, підсумкові таблиці та сітка матчів «плей-офф» – додаються).

     У результаті проведених фінальних змагань чемпіоном області з футзалу 2015/2016 року серед команд юнаків 2000/2001 років народження стала команда «Кристал-2000» Херсонської СДЮСШОР з футболу «Кристал» (тренери Валерій Бобрусь та Олександр Чорнявський, директор ДЮСШ Анатолій Жосан).

     Володарями золотих медалей стали Ігор Щесний, Станіслав Швачко, Ілля Шевцов, Артем Сухина, Сергій Попов, Рустам Магомедов, Євген Васильєв, Богдан Ціома, Роман Цепенюк, Валентин Батрак, Денис Кочеретко.

     Срібний призер – команда «Олешшя» Цюрупинський (тренери Валерій Майков та Василь Довгаль, директор ДЮСШ Наталія Осмоловська), бронзовий – команда «Енергія» м. Нова Каховка (тренер Віталій Кулик, директор ДЮСШ Петро Бойко).

     Переможцям і призерам були вручені пам'ятні призи (кубки), медалі та дипломи Управління молоді та спорту облдержадміністрації.

     Фінальні змагання відбулися завдяки фінансовій та організаційній підтримці Управління молоді та спорту облдержадміністрації (начальник управління Юрій Семченко), обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України, обласної федерації футболу (голова В’ячеслав Богун), Бериславської районної комплексної ДЮСШ ім. В.К.Сергеєва (директор Юрій Сорочинський), Бериславської, Цюрупинської та Високопільської райдержадміністрацій і районних рад, Новокаховської міської ради, батьків учасників.

     Провели змагання та обласна дитячо-юнацька футбольна ліга.

     Фотоматеріали змагань див. у розділі "Фотогалерея".

В.А.Роль,

Голова обласної організації

ВФСТ «Колос» АПК України

на знімку: "Кристал" - чемпіон! Фото В. Роля

Просмотров: 614 | Добавил: Лесничий | Теги: ХОДЮФЛ Футзал | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Февраль 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua