Пятница, 19.04.2024, 22:39
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2016 » Февраль » 29 » ХОДЮФЛ Футзал (фото)
09:48
ХОДЮФЛ Футзал (фото)

     26 - 27 лютого 2016 року в місті Бериславі в спорткомплексі «Юність» районної комплексної ДЮСШ ім. В.К.Сергеєва відбулися фінальні змагання ІІІ етапу чемпіонату Херсонської області з футзалу 2015/2016 року серед команд юнаків 2004/2005 років народження, у яких взяли участь 8 кращих, за підсумками ІІ етапу (півфінальних групових змагань), футзальних команд області цієї вікової групи.

     На І етапі чемпіонату у 7 територіальних відбіркових групах узяли участь 43 команд, майже 500 юних спортсменів з 26 позашкільних начальних закладів спортивного профілю (культивують футбол в області 36 закладів).

     43 команди - учасниці – це повторення рекорду числа команд у одному змаганні ХОДЮФЛ. Встановлений рекорд був у далекому докризовому 2008 році у змаганні чемпіонату області з футзалу серед команд юнаків 1996/1997 років народження.

     До речі у фіналі тодішніх змагань приз кращого гравця турніру отримав гравець команди ДЮКФП №5 м. Херсон, що стала чемпіоном області, Віктор Коваленко, нинішній гравець основного складу ФК «Шахтар» м. Донецьк, який за день до наших змагань забив дебютний гол у Лізі чемпіонів УЄФА.

     На ІІ етапі змагання відбулися у 4 півфінальних групах, сформованих за  територіально-спортивним принципом із числа команд, що посіли І - ІІ місця на І етапі у відбіркових групах, у яких взяли участь 16 командам з 15 позашкільних навчальних закладів спортивного профілю області.

     До фінальних змагань були допущені 8 команди, що посіли І - ІІ місця на ІІ етапі з результатом гри між собою, а саме:

 

  • «Освіта» Бериславський район (Бериславська районна КДЮСШ ім. В.К.Сергеєва) – 1 очко,
  • «Енергія - 1» м. Нова Каховка (ДЮСШ Новокаховської міської ради – 1,
  • «Джарилгач - 1» Скадовський район (Скадовська районна КДЮСШ) – 3,
  • «Кристал - 1» м. Херсон (Херсонська СДЮСШОР з футболу «Кристал» – 0,
  • «Освіта - 1» м. Херсон (комплексна ДЮСШ управління молоді та спорту облдержадміністрації) - 3,
  • «Авангард» м. Каховка (ДЮСШ Каховської міської ради) – 0,
  • ФК «Гопри» м. Гола Пристань – 3,
  • «Шуменський Дніпро» м. Херсон (Херсонський ДЮКФП №5 міської ради) – 0.

     На урочистому відкритті змагань команди вітали Юрій Сорочинський, директор Бериславської районної комплексної ДЮСШ ім. В.К.Сергеєва, депутат і голова постійної комісії районної ради, В’ячеслав Роль, голова обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України.

     За регламентом змагань команди були розділені на 2 підгрупи: по 4 команди в кожній, в яких вони зіграли між собою за коловою системою в одне коло (І раунд).

     У ІІ раунді по 2 кращі команди з кожної підгрупи розіграли між собою за системою «плей - офф» призові місця, а команди, що посіли в групах треті і четверті місця – V - VІІІ місця (результати матчів, підсумкові таблиці та сітка матчів «плей-офф» – додаються).

     У результаті проведених фінальних змагань чемпіоном області з футзалу 2015/2016 року серед команд юнаків 2004/2005 років народження стала команда, представниця сільського спортивного руху, «Освіта» Бериславський район (тренер Володимир Біжко, директор ДЮСШ Юрій Сорочинський).

     Володарями золотих медалей стали Олег Чуйко (капітан команди), Олексій Жупаненко, Андрій Хапісов, Кирило Кононенко, Данило Христенко, Руслан Сливар, Ігор Сидоренко, Євген Козачук, Максим Сорочинський, Дмитро Крицул, Іван Мутерко.

     Срібний призер – команда «Енергія - 1» м. Нова Каховка (тренер Анатолій Бакулін, директор ДЮСШ Петро Бойко), бронзовий – команда «Гопри» м. Гола Пристань (тренер Костянтин Панін, голова ФК Олександр Бурковський).

     Переможцям і призерам були вручені пам'ятні призи (кубки), медалі та дипломи Управління молоді та спорту облдержадміністрації.

     Фінальні змагання відбулися завдяки фінансовій та організаційній підтримці Управління молоді та спорту облдержадміністрації (начальник управління Юрій Семченко), Головного управління Національної поліції України у Херсонській області (начальник ГУ полковник поліції Артур Мєріков), обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України, обласної федерації футболу (голова В’ячеслав Богун), Бериславської районної комплексної ДЮСШ ім. В.К.Сергеєва (директор Юрій Сорочинський), Бериславської та Скадовської райдержадміністрацій і районних рад, Голопристанської, Каховської, Новокаховської та Херсонської міських рад, батьків учасників.

     Провели змагання обласна дитячо-юнацька футбольна ліга.

     Фотоматеріали змагань див. у розділ "Фотогалерея".

В.А.Роль,

Голова обласної організації

ВФСТ «Колос» АПК України

на знімку: гарний стрій. Фото В. Роля

Просмотров: 658 | Добавил: Лесничий | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Февраль 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua