Четверг, 09.05.2024, 01:13
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2016 » Апрель » 9 » ХОДЮФЛ Футзал Підсумки сезону
13:41
ХОДЮФЛ Футзал Підсумки сезону

     Два тижні тому закінчився футзальний сезон 2015/2016 років в Херсонській обласній дитячо-юнацькій футбольній лізі.

     Були проведені 6 змагань з футзалу серед учнів позашкільних навчальних закладів спортивного профілю, а саме:

  • чемпіонат області серед команд дівчат 1999/2002 років народження у 3 тури (осінній (листопад), зимовий (січень) і весняний (березень), узяло участь 10 команд, більше 100 футзалісток;
  • чемпіонат області серед команд дівчат 2003/2006 років народження у 3 тури (осінній (листопад), зимовий (січень) і весняний (березень), узяло участь 8 команд, близько 90 футзалісток;
  • чемпіонат області серед команд юнаків 1998/1999 у 2 етапи (І – відбірковий груповий (січень), ІІ – фінальний (лютий), узяло участь 15 команд, біля 160 футзалістів;
  • чемпіонати області серед команд юнаків 2000/2001, 2002/2003 та 2004/2005 років народження у 3 етапи (І – відбірковий груповий (грудень), ІІ – півфінальний (січень), ІІІ – фінальний (лютий), узяло участь 117 команд (32, 42, 43), біля 1400 юних футзалістів.

     Всього у всіх змаганнях Ліги узяли участь рівно 150 команд, 1785 юних футзалістів з 34 позашкільного навчального закладу спортивного профілю (1 – СДЮСШОР, 27 ДЮСШ, 4 ДЮКФП, 2 ДЮФК). Це практично усі заклади області, що культивують футбол і які є колективними членами обласної дитячо-юнацької футбольної ліги, крім двох ДЮСШ – Горностаївської і Верхньорогачицької, які не взяли участі у жодному змаганні.

     Найбільше команд представили місто Херсон – 26 з 5 закладів, Бериславський район – 12 команд з 2 закладів, Каховський район – 9 з 2 закладів, а також Херсонська обласна КДЮСШ «Колос» (директор Володимир Маломуж) – 12 команд, Бериславська районна КДЮСШ ім. В.К.Сергеєва (директор Юрій Сорочинський) – 10 команд, КДЮСШ управління молоді та спорту облдержадміністрації (директор Віктор Бербенцев) – 8 команд, Херсонська СДЮСШОР з футболу «Кристал» (директор Анатолій Жосан) – 8 команд.

     Командні призи здобували представники 8 закладів, а саме Бериславська районна КДЮСШ ім. В.К.Сергеєва (директор Юрій Сорочинський) – 4 (3 золота, 1 срібло), Каховська районна ДЮСШ «Колос» (директор Олексій Гурнаков) – 2 (1 золото, 1 срібло), Херсонська СДЮСШОР з футболу «Кристал» (директор Анатолій Жосан) – 2 (1 золото, 1 срібло), КДЮСШ управління молоді та спорту облдержадміністрації (директор Віктор Бербенцев) – 2 (1 золото, 1 срібло), ДЮСШ «Золота нива» Цюрупинської районної ради (директор Анатолій Діденко) – 2 бронзи, ДЮСШ Новокаховської міської ради (директор Петро Бойко) – 3 (1 срібло, 2 бронзи, ДЮСШ Цюрупинської районної ради (директор Наталія Осмоловська) – 1 срібло, Скадовська районна КДЮСШ (директор Віктор Кравець) – 1 бронза, ФК «Гопри» м. Гола Пристань (голова футбольного клуба Олександр Бурковський) – 1 бронза.

     У багатьох урочистих відкриттях та закриттях змагань усіх етапів і турів брали участь духовий оркестр та вокальна група Головного управління Національної поліції у Херсонській області, що придавало заходам особливої урочистості та незабутньої яскравості. Поліцейські Херсонщини також на цих заходах вручали усім учасникам змагань солодкі подарунки. Опікувався цією шефською роботою начальник відділу Головного управління Національної поліції, майор поліції Микола Кучерявий.

     Значний вклад у фінансування команд для участі у футзальних змаганнях Ліги внесли і батьків учасників: у окремих випадках доля фінансової батьківської підтримки сягала 100%.  Це звичайно добре, по європейські, але багато батьків, у основному із сільської місцевості, просто не мають можливості фінансово підтримати поїздки своїх дітей на змагання. Було ще краще аби у них були і європейські заробітки. А є й такі, що вважають спортивну пристрасть свого сина чи дочки дитячою забавкою, не вартою особливої уваги, по принципу «Сім років мак не родив – голоду не було», головне навчання в школі і допомога по господарству. До речі і серед керівників органів державної влади та місцевого самоврядування, установ, закладів та організацій багато прихильників цієї народної мудрості у спотвореному трактуванні.

     На високому рівні була організована підготовка спортспоруд до проведення змагань та самі змагання завдяки закладам, на базі яких проводилися змагання, а саме Генічеської районної ДЮСШ (директор Едуард Годес), Голопристанського міського центру «Спорт для всіх» (директор Олександр Бурковський), ДЮСШ Каховської міської ради (директор Віктор Чухрай), ДЮСШ Новокаховської міської ради (директор Петро Бойко), Скадовської районної КДЮСШ (директор Віктор Кравець), КДЮСШ управління молоді та спорту облдержадміністрації (директор Віктор Бербенцев).

     У цьому плані слід окремо виокремити вклад колективу Бериславської районної КДЮСШ ім. В.К.Сергеєва та її директора Юрія Сорочинського, які робили все можливе, і неможливе, щоб змагання з футзалу Ліги в їхньому спорткомплексі «Юність», а їх було проведено в Бериславі протягом сезону 18 (у різних вікових і гендерних категоріях, на всіх етапах), були святом для дітей. І тому і діти, і тренери, і організатори із задоволенням їхали в Берислав, бо знали, що їх там щиро чекають і приймуть на належному рівні. Це стосується і ігрового залу у відмінному стані, і інформаційного висвітлення змагань, і дешевого проживання, і якісного харчування, і буфету прямо в спорткомплексі, і наявності достатньої кількості роздягалень, і можливості розминатись у окремому спортзалі, і озвучення змагань, і короткі, але урочисті відкриття і закриття змагань із участю керівників району.

     Виконком Ліги висловлює слова щирої вдячності усім вищезазначеним установам, закладам, організаціям та їх керівникам за співпрацю у проведенні футзального сезону обласної дитячо-юнацької футбольної ліги.

     Змагання відбулися за фінансової та організаційної підтримки управління молоді та спорту облдержадміністрації (начальник управління Юрій Семченко), Головного управління Національної поліції у Херсонській області (начальник ГУ полковник поліції Артур Мєріков), обласної федерації футболу (голова федерації В’ячеслав Богун) та обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України, також районних державних адміністрацій, їх структурних підрозділів з питань фізичної культури і спорту, районних і міських рад.

     Дитячо-юнацька футбольна ліга на замовлення управління молоді та спорту облдержадміністрації організувала і провела в березні змагання з футзалу VІІІ літніх спортивних ігор молоді Херсонщини, присвячені 25-ій річниці незалежності України, серед збірних команд юніорок і юніорів міст і районів області. У змаганні взяли участь 20 збірних команд – 6 юніорок і 14 юніорів, більше 200 учасників.

     І на закінчення футзального сезону обласною організацією ВФСТ «Колос» АПК України спільно з дитячо-юнацькою футбольною лігою в області були проведені зональні змагання першості Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» з футзалу серед команд дівчат (у 3-х вікових категоріях) і юнаків (4-х вікових категоріях). Паво участі у фінальних змаганнях, які відбудуться у квітні - травні 2016 року на Київщині,  здобули 5 команд з Херсонщини. .

В.А.Роль,

Голова обласної організації

ВФСТ «Колос» АПК України

Просмотров: 704 | Добавил: Лесничий | Теги: ХОДЮФЛ Футзал | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Апрель 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua