Четверг, 25.04.2024, 15:02
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2014 » Ноябрь » 8 » ХОДЮФЛ. Підсумки першого кола
11:27
ХОДЮФЛ. Підсумки першого кола

     У п’ятницю 07 листопада були зіграні останні матчі чемпіонатів області з футболу сезону 2014/2015 років серед команд юнаків 1999/2000 (старша вікова категорія) та 2001/2002 рр.н. (молодша вікова категорія) класів А і Б ХОДЮФЛ.

     Загалом у цьому сезоні в чемпіонатах області з футболу серед команд юнаків ХОДЮФЛ брало участь 30 команд, що на 8 більше, ніж у минулому.

     У класі А беруть участь по 8 команд обох вікових категорій.

     За Регламентом команди обох вікових категорій класу А зіграють між собою за коловою системою у 2 кола по 14 матчів (7 вдома і 7 на виїзді) і в кінці травня 2015 року виявлять переможців і призерів змагання.

    Лідирують в обох вікових групах команди наших провідних футбольних шкіл – СДЮСШОР з футболу «Кристал» та КДЮСШ Департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації – так і має бути.

     А от за бронзові нагороди намагаються боротися 2 представника сільських адміністративних районів: у молодших – «Джарилгач» зі Скадовського району, а у старших – «Олешшя» з Цюрупинського району, хоча на п’яти їм наступають інші команди з міст обласного підпорядкування – Нової Каховки та Каховки.

     У класі Б змагалося 14 команд виключно молодшої вікової категорії у 3 раунди.

     У І відбірковому раунді всі 14 команд класу Б були розділені на 2 територіальні відбіркові групи «Схід» і Захід», в яких вони зіграють між собою за коловою системою у 2 кола по 12 матчів (6 вдома і 6 на виїзді).

     У ІІ чвертьфінальному раунді команди, що посядуть І - ІV місця у групах «Схід» і Захід», зіграють між собою за системою плей-офф з двох чвертьфінальних  матчів вдома і на виїзді, за 2 ігрових дня і виявлять 4 учасника ІІІ фінального раунду.

     У ІІІ раунді, який відбудеться в кінці травня - на початку червня 2015 року, 4 переможця ІІ раунду зіграють між собою за системою плей-офф в одному місці на базі одного з учасників ІІІ раунду півфінальні і фінальні матчі за 2 ігрових дня та виявлять переможця і призерів змагання.

     У класі Б грають у основному команди із сільської місцевості, навіть є з одного села або селища, і вони ні  в чому не поступаються херсонським командам.Але у змаганні класу Б є нарікання тренерів на більшість саме сільських команд за те, що у їх складах грають юні футболісти, що не відповідають віковим вимогам Регламенту. Бюро Ліги оперативно реагує на скарги, навіть не офіційні і вже була здійснена перевірка однієї з команд навіть з виїздом виконавчого директора Ліги за 180 кілометрів. Підстав в цій команді не виявлено, але виїзди ще будуть і особливо до команд групи «Схід».

     Клас Б вже поніс втрати в особі команди «Колос» Чорнобаївка Білозерського району.

     Рішенням Бюро ХОДЮФЛ за 2 технічні поразки (невиїзди на календарні матчі) команда «Колос» відсторонена від участі у змаганні, результати матчів за їх участі анульовані, а Заклад, який представляла ця команда, Білозерська районна комплексна ДЮСШ (директор Олександр Кімлач), відсторонений від участі у всіх змаганнях Ліги з футболу і футзалу терміном на 1 рік (з 1 листопада 2014 року по 1 листопада 2015 року).

     І саме головне, що тренери команди Василь Чернявський і Сергій Черноусов, ще невиїзд у Нововоронцовку, навіть після перенесу матчу за їхнім проханням, ще якось пояснювали відсутністю коштів на поїздку у 180 кілометрів, а після невиїзду у сусідню Дар’ївку за 15 кілометрів навіть не відповідали на телефонні дзвінки. Навіть те, що їм відвантажували у кожному матчі у середньому з десяток голів не може бути виправданням. І як же можна було тренувати футболістів, які пропустили за 70 хвилин матчу 14 м’ячів у свої ворота від команди, гравці якої на рік молодші? Що їх на автобусній зупинці збирали? Чи зняттям зі змагання тренери хотіли провчити або покарали своїх вихованців?

     Напевне у керівництва району має виникнути таке запитання: а де будуть підвищувати спортивну майстерність юні футболісти Білозерщини цілий рік, у сусідній Миколаївській області? Навіть відкритий обласний турнір на призи Героя України Д.К.Моторного, який традиційно щороку проводиться у Чорнобаївці, можна буде проводити у сезоні 2015/2016 років або без участі юних місцевих футболістів, або після 1 листопада 2015 року. І ще одне запитання після цього – чим керувалися керівник і тренери йдучи на такий крок, напевне не тверезим розрахунком, чи сподівалися, що домовляться?

     Змагання відбуваються за фінансової та організаційної підтримки управління молоді та спорту Департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації (начальник управління Олександр Маломуж), виконавчих органів з фізичної культури і спорту міських рад обласного підпорядкування та райдержадміністрацій, дирекцій позашкільних навчальних закладів спортивного профілю, обласної федерації футболу та батьків учасників. Арбітраж забезпечує комітет арбітрів обласної федерації футболу (голова комітету Анатолій Жосан), проводять змагання обласна організація ВФСТ «Колос» АПК України та обласна дитячо-юнацька футбольна ліга.

     Технічну документацію змагання, у т.ч. склад учасників, календарі, шахматки, турнірні таблиці, результати І кола див. у розділі "Турніри"

В.А.Роль, головний суддя,

Голова обласної організації

ВФСТ «Колос» АПК України,

Виконавчий директор ХОДЮФЛ

Просмотров: 798 | Добавил: Лесничий | Рейтинг: 1.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Ноябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua