Пятница, 29.03.2024, 13:31
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2016 » Октябрь » 10 » "Колос" - чемпіон! Чемпіонат України з футболу серед дівчат
18:52
"Колос" - чемпіон! Чемпіонат України з футболу серед дівчат

     5 - 9 жовтня в місті Тернопіль були зіграні матчі чемпіонату України з футболу серед команд дівчат 2002/2003 років народження (WU-14) Вищої ліги сезону 2016 року.

     У змаганні взяли участь 6 кращих команд України цього віку за підсумками минулого сезону та 2 кращих команди чемпіонату України Першої ліги, який відбувся 2 тижні тому в місті Скадовськ – усього 8 команд.

     За Регламентом змагання відбувалися за правилами ФІФА 11 х 11 на усе футбольне поле, по 50 хвилин матч, у 2 етапи:

- І груповий етап – змагання в двох групах по 4 команди, розділених за рейтингом, за коловою системою у одне коло;

- ІІ нокаут етап – матчі плей - офф між командами, що посіли однакові місця на І етапі в групах.

     Склад груп:

Група А

 

  1. «Пантери» м. Умань Черкаська обл.,
  1. Збірна Вінницької області,
  2. «Атекс - СДЮСШОР - 16» м. Київ,
  1. «Колос» Херсонська обл.

Група Б

 

2. «Ліцей» м. Костопіль Рівненська обл.,

3. «Освіта-Волинянка» Волинська обл.,

6.  Збірна Житомирської області,

7. Збірна Одеської області,

     На груповому етапі наші дівчата з «Колоса» у першому матчі обіграли «Пантер» з рахунком 1:0, у другому – зіграли унічию 0:0 зі збірною Вінницької області, а у вирішальному третьому матчі розтрощили столичних футболісток з «Атексу», за яку грало 5 наших землячок із смт. Асканія - Нова Чаплинського району, з рахунком 4:0, і вийшли у фінал.

     У фінальному поєдинку за чемпіонство, який відбувся на центральному стадіоні міста Тернопіль, наші дівчата з рахунком 2:0, по - гросмейстерські, переграли одних з найбільших авторитетів дівочого футболу України – «Ліцей» м. Костопіль. І тим самим увійшли у футбольну історії Херсонщини, як перша команда – чемпіонка України з футболу у Вищій лізі.

     Поздоровлення "Футболу Херсонщини"!

     Бронзовими призерками заслужено стали вінничанки, які у матчі за 3 місце переграли одеситок з рахунком 1:0.

     Чемпіонками України з футболу серед команд дівчат 2002/2003 рр.н. (WU-14) Вищої ліги сезону 2016 року стали юні "колосовки" Херсонщини Юлія Курілова, Яна Калініченко, Валерія Ткаченко, Юлія Мацюк, Дар’я Келюшик, Ілона Ватуля, Крістіна Михайленко, Ольга Музика, Єлизавета Кузнецова, Альона Феєр, Вероніка Ображий, Анастасія Шульженко, Ангеліна Полівода, Анна Каверзіна, Владислава Півовар, Катерина Горлач.

     Кращим захисником чемпіонату була визнана наша Владислава Півовар. Також четверо наших юних футболісток Владислава Півовар, Ангеліна Полівода, Анна Каверзіна та Валерія Ткаченко залишились в Тернополі на навчально-тренувальному зборі збірної команди України WU-14.

     Чемпіонок готував до змагань тренерський штаб команди у складі Наталії Ігнатович, Олексія Гурнакова, Сергія Зібницького, Сергія Юдіна, Андрія Ківнюка та В’ячеслава Роля.

     Дівчата представляють  Каховську районну ДЮСШ «Колос», ДЮСШ «Золота нива» Цюрупинської районної ради та Бериславську районну КДЮСШ ім. В.К.Сергеєва.

     Також усі учасниці чемпіонату змогли отримати наглядний урок, естетичне задоволення та футбольний майстер - клас при перегляді на центральному стадіоні міста Тернопіль 8 жовтня фінального матчу Кубка України з футболу серед жіночих команд «Житлобуд - 1» м. Харків – «Легенда - ШВСМ» м. Чернігів, який закінчився з рахунком 4:1 на користь харківчанок. А скільки було радості у юних футболісток під час фотографування з володарками Кубка.

     Після тріумфального повернення команди на рідну Херсонщину щасливих дівчат та тренерів зустрічали на залізничному вокзалі члени виконавчого комітету Херсонської обласної федерації футболу на чолі із заступником голови федерації, майстром спорту України з футболу Анатолієм Жосаном, а також народний депутат України, перший заступник голови комітету Верховної ради України з законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Микола Паламарчук, який поздоровив дівчат та тренерів з непересічним успіхом команди та побажав їм майбутніх перемог на смарагдових футбольних полях та у житті.

     Фото команли чемпіонок та інші фотоматеріали змагань див. у розділі "Фотогалерея".

Прес-служба

Херсонської обласної організації

ВФСТ «Колос» АПК України

Просмотров: 624 | Добавил: Лесничий | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Октябрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua