Суббота, 20.04.2024, 03:56
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2015 » Июнь » 3 » Кубок Героїв української нації
10:17
Кубок Героїв української нації

     30 травня 2015 року на спортивному майданчику каховського спорткомбінату «Олімпійський» відбулися захоплюючі футбольні баталії міського етапу чемпіонату області з футболу серед команд за місцем проживання (дворового футболу) «Кубок Героїв Української нації». Організаторами чемпіонату з футболу «Кубок Героїв Української нації» в Каховці виступили відділ у справах молоді та спорту міської ради та адміністрація спортивного комбінату «Олімпійський» при підтримці компанії «Чумак», ініціативної групи Всеукраїнського громадського об’єднання «Самопоміч» та Херсонського відділення НОК України.

            Святковим та урочистим було відкриття турніру. Лунав Гімн України, майорів Державний Прапор нашої країни, на який струнко вишикувались учасники змагань. З теплими словами та побажаннями до учасників звернулись перший заступник міського голови Павло Пуляєв, начальник відділу у справах молоді та спорту міської ради Віктор Зубков, голова Каховського міського товариства воїнів-інтернаціоналістів Наталія Скін, голова ініціативної групи Всеукраїнського громадського об’єднання «Самопоміч» Галина Гондарева.

            В змаганнях взяли участь самодіяльні вуличні команди  в двох вікових категоріях. В молодшій віковій категорії (13-14 років (2001-2002 р. н.) такі команди: «Сантос», «Фреш футбол», «Азов», «Юність» та дівоча команда «Авангард». У старшій віковій групі (15-16 років (1999-2000 р. н.): «Торнадо», «Спартак», «Дніпро» та «Україна».

            В обох групах змагання проводились за коловою системою. Юні футболісти у кожному матчі демонстрували неабияку спортивну майстерність, витривалість, принциповість, рішучість, сміливість та інші спортивні якості. серед глядачів чимало дорослих, батьків юних футболістів, які спостерігаючи за юними футболістами, поринали у своє футбольне дитинство, у свій давно минулий вуличний футбол. Кожний матч можна віднести до шедеврів вуличних футбольних поєдинків: безстрашні стрибки на м’яч воротарів, відмінні прориви до воріт юних форвардів, вмілий захист від оборонців команд, нестримні комбінаційні дії гравців!

            За підсумками змагань у молодшій віковій групі місця розподілились таким чином:

            І – «Сантос» (10 очок)

            ІІ – «Фреш футбол» (8 очок)

            ІІІ – «Азов» (6 очок)

            ІУ – «Юність» (3 очки)

            У – «Авангард» (1 очко)

            В старшій віковій категорії:

            І – «Торнадо» (9 очок)

            ІІ – «Дніпро» (6 очок)

            ІІІ – «Спартак» (3 очки)

            ІУ – «Україна» (0 очок)

            Нагородження переможців та призерів змагань відбулось біля Дошки Пошани «Спортивна гордість Каховки». Церемонію нагородження провели представник міського оргкомітету з проведення обласного чемпіонату з футболу «Кубок Героїв Української нації», заступник начальника відділу у справах молоді та спорту Сергій Кашулін та легенда каховського футболу, головний суддя змагань Василь Росошик. Команди-переможці та команди-призери в кожній віковій категорії були нагороджені почесними дипломами та грамотами відділу у справах молоді та спорту, футбольними м’ячами (тільки команди-переможці) від представника Херсонського відділення НОК України, ветерана каховського спорту Бориса Кисельова та солодкими призами від компанії «Чумак», а всі юні футболісти, які брали участь у змаганнях (близько 100 чол.) отримали морозиво від міського оргкомітету та відділу у справах молоді та спорту.

            Впевнені, у юних майстрів шкіряного м’яча залишаться лише приємні спогади про змагання, адже багато відомих нині футболістів можуть з впевненістю сказати спасибі дворовому футболу, який дав їм путівку до великого футболу.

     Фотоматеріали змагань див. у розділі "Фотогалерея".

 

В.Росошик,

головний суддя змагань,

інструктор з фізичної культури с/к «Олімпійський»

 

Просмотров: 688 | Добавил: Лесничий | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua