Пятница, 19.04.2024, 23:58
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2018 » Октябрь » 6 » Кубок України серед аматорських команд. ВІДЕО
15:45
Кубок України серед аматорських команд. ВІДЕО

     Топ-зустріч цієї стадії – зустрічалися лідери своїх груп аматорського чемпіонату України. Відповідно, великим був і ажіотаж навколо цього матчу. Відзначимо, що гості не змогли задіяти основного центрбека Кондратюка та вінгера Дєдова. Але навіть попри це прибули в бойовому складі, сподіваючись на прийнятний результат першої зустрічі.

     І в першому таймі у гостей були, принаймні, дуже хороші ігрові заготовки для того, щоб забити. Литовчак та Грицай опинялися на вбивчих позиціях, але до вирішального удару справа так і не доходила. По ходу матчу були хороші нагоди і в господарів. У другому таймі саме їм вдалося відкрити рахунок. Під час ауту самих лебединців суперники жорстко атакували Ткаченка, Комягін увірвався у карний майданчик і пробив, а Сергій Пуляєв, опинившись перед воротарем, в останню мить вдало підкоректував м’яча повз нього – 1:0.

     Гості рідко опиняються в подібному положенні, тож спробували оперативно зрівняти рахунок. Коваленку довелося справлятися з прицільним ударом Грицая, штрафним від Листопада, кількома іншими випадами. Натомість Таврія змогла закріпити свою перевагу, скориставшись навіть не шансом, а натяком на шанс. Захисники гостей недоречно перепасувалися неподалік свого карного майданчика, м’яча підхопив Сухраб Алієв і розстріляв ближню дев’ятку – 2:0.

     Справа могла б завершитися і ще гірше для ЛНЗ, але голкіпер Козаченко в кінцівці двічі виручив гостей після ударів Комягіна та Соболя. Два голи переваги над чинним володарем трофею перед виїздом на Черкащину – новотроїцька команда продовжує дивувати у зразковому для себе сезоні.

Таврія (Новотроїцьке) — ЛНЗ-Лебедин (Лебедин) — 2:0
Голи: Пуляєв, 65, Алієв, 80

Таврія: Коваленко, Шешеня, Яковенко, Афендулов, Золотухін, Соболь, Ковальов, Комягін, Гарібян (Алієв, 63), Пуляєв, Кирик. Запасні: Маник, Масюткін, Довбиш, Зажигін, Бабич, Гецко. Головний тренер: Клешня Олександр.

ЛНЗ-Лебедин: Козаченко, Парфьонов, Листопад, Александров, Калинич, Коломієць (Тубольцев, 69), Ткаченко, Вакуленко, Грицай (Охременко, 71), Колос (Барбанов, 83), Литовчак (Качур, 58). Запасні: Дейнеко, Гуд. Головний тренер: Гречаний Василь.

15:00, 03.10.2018. Новотроїцьке. Стадіон Старт ім.О.І.Пуляєва. 300 глядачів, поле 4, +18С
Суддя: Кузовлєв Дмитро (Запоріжжя)
Попередження: Афендулов, 25, Листопад, 31, Коломієць, 49, Яковенко, 70, Парфьонов, 87.

sportarena.com

Просмотров: 398 | Добавил: Лесничий | Теги: Таврія (Новотроїцьке), Кубок України серед аматорських ком | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua