Среда, 24.04.2024, 03:04
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2020 » Август » 20 » Кубок України з футзалу
07:28
Кубок України з футзалу

     Чинний чемпіон України з футзалу херсонський "Продексім" поступився в 1/2 фіналу розіграшу Кубка України столичному "ХІТу".

     Київська команда зуміла вирвати перепустку до вирішального матчу турніру у серії пенальті та вчетверте зіграє у фіналі.

     Зазначимо, що команди приїхали на турнір з досить довгими заявками, і якщо кияни до останнього обирали, хто ж не зіграє у півфіналі (поза протоколом опинився Поночовний), то у «Продексіма» з різних причин не могли бути присутніми на майданчику двоє легіонерів – Роніньо та Клаудіньо, що стало вагомою втратою для команди Андре Броканело та інші гравці, яким не знайшлося місця у заявці з чотирнадцяти виконавців.

     Зрештою, поєдинок команди розпочали досить жваво. У складі «кабельників» пильність Савенка дальніми ударами перевірили Колесников і Журба, а виводити вперед «мельників» могли Сорокін, з ударом якого впорався Сухов, та Білоцерківець. Микола після асисту Шотурми спрямував м’яч повз ворота.

     Неймовірний шанс втратив Шотурма після обіграшу з тим-таки Білоцерківцем. Микола зіграв на позиції стовпа, і скинув на Петра, який з вигідної позиції пробив вище.

     У складі «ХІТа» зі штрафного потужно пробивав Жук. Однак, Савенко у черговий раз вдало зіграв на останньому рубежі.

     Після чудової контратаки херсонців міг відзначатися Моспан, однак, Сухов також не бажав пропускати м’яч у власні ворота, врятувавши «ХІТ» у непростій ситуації.

     На 15-ій хвилині «Продексім» заніс до свого пасиву шостий фол. Втім, Педяш з десятиметрової позначки не переграв Савенка, який ногою перевів м’яч на кутовий. Після його розіграшу небезпечно пробивав Сірий, але кіпер херсонців знову відвів загрозу від власних володінь.

     Зрештою, сфолив «Продексім» і всьоме ( до слова, під завісу тайму обидві команди мали аж 12 фолів на двох). Арбітр призначив пенальті у ворота «мельників», який без проблем реалізував Євген Сірий.

     Саме за мінімальної переваги підопічних Олега Лук’яненка команди й відправилися на перерву.

     Вже на другій хвилині після свистка про поновлення гри міг забивати Скорий. Капітан херсонців потужно пробив, однак, за столичну команду зіграв каркас воріт.

     Однак, гандикап киян протримався на табло не надто довго. На 23-ій хвилині Шотурма точним ударом зі штрафного відновив статус-кво.

     Міг оформлювати дубль Сірий та знову виводити «ХІТ» вперед, але переграти Савенка з близької відстані він не зумів.

     Досить непогано після далекого вкидання Сухова головою пробивав Школьний. М’яч пролетів повз.

     На 29-ій хвилині «Продексім» вибіг у потужну контратаку, яка завершилася другим взяттям воріт. Білоцерківець прострілив, а м’яч від ніг Сухова влучив в Ігоря Борсука та опинився у воротах «ХІТа».

     За чотири хвилини до завершення основного часу кияни пішли вперед з п’ятим польовим. І якщо перші 90 секунд гра не клеїлася, то потім ця тактика почала давати плоди. Перші декілька нагод столичний клуб не реалізував. Зокрема, з потужними пострілами Колесникова і Журби впорався Савенко, а після удару Сірого м’яч влучив у стійку. Втім, вже згаданий Журба на 39-ій хвилині спочатку чудово поклав на паркет Даніеля Розу, а потім технічно відправив м’яч у кут воріт Савенка – 2:2.

     Доля зустрічі вирішувалася у серії пенальті. Савенко відбив удар Колесникова, а переграти Сухова не зуміли Скорий і Корсун. Тож, «ХІТ» став другою командою, яка зіграє у фіналі Кубка України.

«Продексім» (Херсон) – «ХІТ» (Київ) – 2:2 (0:1). Пенальті – 3:4
Голи: 
Шотурма (23) – Сірий (19 – з пен.), Борсук (29 – автогол), Журба (39)
Попередження: Зварич (10), Шотурма (15), Корсун (39) – І. Борсук (7), Сірий (15), Журба (35), Школьний (39)
Нереалізований дабл-пенальті: Педяш (15)

«Продексім»: Юрій Савенко – Віталій Скорий (к), Дмитро Сорокін, Даніель Роза, Станіслав Моспан, Петро Шотурма, Микола Білоцерківець, Ігор Корсун, Михайло Зварич – Михайло Волянюк, Владислав Воронцов, Едуард Волков, Ілля Бакінський, Кирило Ципун

«ХІТ»: Олександр Сухов – Олександр Колесников, Євген Жук, Сергій Журба, Євген Сірий – Олександр Педяш, Ігор Борсук (к), Олександр Школьний, Орест Боргун – Ігор Чернявський, Андрій Борсук, Олександр Ліфер, Ігор Салтанов, Олександр Сіріцький

Прес-служба Асоціації футзалу України

Просмотров: 260 | Добавил: Лесничий | Теги: Кубок України з футзалу, Продексім | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Август 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua