Пятница, 26.04.2024, 09:17
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2014 » Июль » 7 » Кубок "Золотий колос України"
12:02
Кубок "Золотий колос України"

     ПІДСУМКИ

проведення першості ВФСТ «Колос» АПК України з футболу

на Кубок «Золотий колос України» 2014 року

серед команд дівчат 2000/2001 та 2002/2003 років народження.

     З 01по 07 липня п.р. в м. Скадовську на однойменній начально-спортивній базі ВФСТ «Колос» АПК України відбулися Всеукраїнські змагання першості ВФСТ «Колос» АПК України з футболу на Кубок «Золотий колос України» 2014 року серед команд дівчат 2000/2001 та 2002/2003 років народження, учнів позашкільних навчальних закладів ВФСТ «Колос» АПК України.

     Змагання організувала і провела Центральна рада ВФСТ «Колос» АПК України (голова Олександр Мендусь) за організаційної підтримки Центральної ШВСМ «Колос» (директор ШВСМ Геннадій Колумбет, тренер-методист Яна Шевченко) та навчально-спортивної бази «Скадовськ» (директор Леонід Пасічник).

     Фінансування змагання було дольовим: витрати на проїзд, харчування та проживання спортсменок і тренерів за рахунок відряджуючих організацій, а витрати на підготовку місць проведення змагання, транспортні послуги, придбання канцтоварів і медикаментів, оплата обслуговуючого персоналу, медичних працівників та футбольних арбітрів за рахунок Центральної ради ВФСТ «Колос» АПК України.

    У змаганні узяли участь 7 колосовських команд з 4 областей України, по суті це була відкрита першість Херсонської обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України, так як херсонських команд було більшість – 4. Списувати це на війну найлегше, але й вини херсонців у цьому випадку немає.

     У перший ігровий перед початком вечірньої частини змагання відбулося урочисте відкриття першості ВФСТ «Колос» АПК України з футболу на Кубок «Золотий колос України» та Всеукраїнських змагань ВФСТ «Колос» АПК України під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?» серед учнів позашкільних навчальних закладів, у якому взяли участь представники сільського спорту (юні важкоатлети і футболістки) із 17 областей України.

     Урочисте відкриття пройшло суперскромно – не до гучних гулянь, в країні війна, але учасники змагання пройнялися духом піклування про них з боку Центральної ради ВФСТ «Колос» АПК України.

     Від імені Центральної ради ВФСТ «Колос» АПК України учасників привітав та побажав їм успіхів у житті і спорті директор Центральної ШВСМ «Колос», майстер спорту СРСР з велоспорту Геннадій Колумбет.

     У змаганні старшої вікової групи узяли участь 4 команди:

- «Юність» Жовківської ДЮСШ «Юність» Львівської області;

- «Колос» Стрибізької ДЮСШ Житомирської області;

- «Лідер» Кобеляцького району Полтавської області:

- «Золота нива» Цюрупинська ДЮСШ «Золота нива» Херсонської області.

     Змагання проходили за правилами клубу «Шкіряний м’яч» за коловою системою у 2 кола – кожна команда зіграла по 6 матчів.

     Чемпіоном, набравши 9 очок із 18, за рахунок кращої різниці забитих і пропущених м’ячів стала команда «Золота нива» з Херсонщини, яка зіграла 3:3 і 1:1 з «Юністю» зі Львівщини, 0:0 і 0:3 з «Лідером» з Полтавщини та 5:0 і 1:0 з «Колосом» із Житомирщини.

     Чемпіонами стали футболістки Аліна Іващенко, Катерина Іванова, Любов Джафарова, Юлія Лата, Ганна Зоріна, Анжела Семиженко, Юлія Батіч, Валерія Гузик, Христина Денисенко, Юлія Залата, тренери Сергій Зібніцький і Сергій Юдін, директор ДЮСШ Анатолій Діденко.

     Срібний призер – команда «Юність» зі Львівщини, яка також набрала 9 очок і зіграла 1:2 і 3:1 із «Колосом» із Житомирщини, 1:1 і 1:0 з «Лідером» з Полтавщини, бронзовий призер – команда «Лідер» з Полтавщини, яка зіграла 2:1 і 1:2 з «Колосом» із Житомирщини.

     У змаганні молодшої вікової групи узяли участь 3 команди, при чому усі з Херсонщини і 2 з однієї ДЮСШ:

     - «Колос» с. Семенівка Каховського району Каховської РДЮСШ «Колос» Херсонської області;

     - «Ніка» с. Новомиколаївка Скадовського району Херсонської ОКДЮСШ «Колос»;

     «Колос» с. Чорнянка Каховського району Каховської РДЮСШ «Колос» Херсонської області.

     Змагання також проходили за правилами клубу «Шкіряний м’яч» за коловою системою у 2 кола – кожна команда зіграла по 4 матчі.

     Чемпіоном, набравши 8 очок із 12, також за рахунок кращої різниці забитих і пропущених м’ячів стала команда «Колос» Чорнянка з Херсонщини, яка зіграла зі своїми одноклубницями двічі по 1:1 і двічі виграла у «Ніки» 4:0 і 2:0.

     Чемпіонами стали футболістки Анастасія Шаповалова, Діана Рогова, Яна Калініченко, Ангеліна Токан, Валерія Ткаченко, Юлія Чикан, Юлія Мацюк, Анна Клименко, Вероніка Дейнека, Анна Кувшинова, Христина Сакун, Юлія Куцрілова, Валерія Іванова, Яна Чистікова, Анна Іваненко, тренер Артур Гусак, директор ДЮСШ Олексій Гурнаков.

     Срібний призер – «Колос» Семенівка, яка двічі обіграла «Ніку» 2:0 і 1:0, бронзовий «Ніка» Новомиколаївка.

     Команди, що посіли І-ІІІ місця у першості були нагородженні пам’ятними призами (кубками) і дипломами відповідних ступенів ВФСТ «Колос» АПК України, чемпіони в особистій першості золотими медалями, дипломами І ступеню, срібні і бронзові призери відповідними медалями і дипломами ВФСТ «Колос» АПК України.

     Цінними призами та дипломами ВФСТ «Колос» АПК України були нагороджені також Анжела Семиженко «Золота нива» (старші) та Анастасія Чібісова «Колос» Семенівка (молодші), як кращі бомбардири, Вероніка Ґудзик «Юність» Львівщина (старші) та Анна Іваненко «Колос» Чорнянка (молодші), як кращі воротарі, Катерина Зарицька «Колос» Житомирщина (старші) та Ксенія Ласко «Колос» Чорнянка (молодші), як кращі гравці турніру.

В.Роль,

Голова обласної організації

ВФСТ «Колос» АПК України

Гармонія. Фото В. Роля

"Золота Нива" - чемпіон! Фото В. Роля

Ігровий момент. Фото В. Роля

 

Просмотров: 969 | Добавил: Лесничий | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Июль 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua