Пятница, 19.04.2024, 02:38
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2014 » Август » 1 » Кубок "Золотий колос України"
14:55
Кубок "Золотий колос України"

     ПІДСУМКИ

проведення першості ВФСТ «Колос» АПК України з футболу на Кубок «Золотий колос України» 2014 року серед команд юнаків 2000 року народження.

     З 26 по 31 липня п.р. в м. Скадовську на однойменній начально-спортивній базі ВФСТ «Колос» АПК України відбулися Всеукраїнські змагання першості ВФСТ «Колос» АПК України з футболу на Кубок «Золотий колос України» 2014 року серед команд юнаків 2000 року народження, учнів позашкільних навчальних закладів ВФСТ «Колос» АПК України.

Змагання організувала і провела Центральна рада ВФСТ «Колос» АПК України (голова Олександр Мендусь) за організаційної підтримки Центральної ШВСМ «Колос» (директор ШВСМ Геннадій Колумбет, тренер-методист Яна Шевченко) та навчально-спортивної бази «Скадовськ» (директор Леонід Пасічник).

Фінансування змагання було дольовим: витрати на проїзд, харчування та проживання спортсменок і тренерів за рахунок відряджуючих організацій, а витрати на підготовку місць проведення змагання, транспортні послуги, придбання канцтоварів і медикаментів, оплата обслуговуючого персоналу, медичних працівників та футбольних арбітрів за рахунок Центральної ради ВФСТ «Колос» АПК України.

 У змаганні узяли участь 10 колосовських команд з 6 областей України, по суті це більш ніж вдвічі менше, як у минулі роки. Але в Україні на Сході війна та й до того ж фінансово - економічна криза.

Змагання проходили за правилами клубу «Шкіряний м’яч» за коловою системою у одне коло – кожна команда зіграла по 9 матчів по 40 хвилин кожен за 5 ігрових днів.

Склад команд-учасниць, календарі, результати матчів, турнірні таблиці, шахматка – додаються.

Перед останнім туром ситуація в турнірній таблиці склалася драматично, таким чином, що чемпіон і призери виявлялися після останнього матчу: «Валки» Харківська область – «ФК Гопри» Херсонська область. Виграє «ФК Гопри» і він стає чемпіоном, програє – займає V місце, грає унічию – займає ІV місце. Будь-який результат для команди «Валки» ситуацію в турнірній таблиці не змінював. Але ж вони дуже хотіли допомогти своїм землякам з команди «Енергетик» стати чемпіоном. Весь напружений матч «ФК Гопри» тримав ситуацію під контролем, мав суттєву територіальну і ігрову перевагу і по-чемпіонські, сам вирішив свою долю, прагматично, по-дорослому перемігши 1:0.

У результаті проведеного змагання чемпіоном, набравши 20 очок із 27, за рахунок кращої різниці забитих і пропущених м’ячів, стала команда «ФК Гопри» м. Гола Пристань Херсонської області (голова обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України В’ячеслав Роль).

Чемпіонами стали футболісти Дмитро Коваленко, Антон Колінько, Роман Іллюшенко, Сергій Ілллюхін, Владислав Устименко, Володимир Білоцерковець,  Антон Гей, Євген Федишин, Володимир Комаров, Андраник Ханзадян, Олексій Чуприна, Микола Гаврилюк, Артур Буденчук, Данило Мерзликін, тренери Олександр Бурковський та Костянтин Панін, директор ДЮСШ Володимир Маломуж).

Срібний призер – команда «Енергетик» Солоницівського району Харківської області (тренер Дмитро Циганко, голова обласної організації Віталій Снопок), бронзовий – «Баштанка» Баштанського району Миколаївської області (тренер Олександр Листопад, директор ДЮСШ В. Дерев’янко, голова обласної організації Володимир Борухов).

 Команди, що посіли І - ІІІ місця у першості були нагородженні пам’ятними призами (кубками) і дипломами відповідних ступенів ВФСТ «Колос» АПК України, футболісти і тренери команди - чемпіона – золотими медалями, дипломами І ступеню, срібні і бронзові призери відповідними медалями і дипломами ВФСТ «Колос» АПК України.

Цінними призами та дипломами ВФСТ «Колос» АПК України були нагороджені також Олександр Косаріш «Колос» Запорізька область, як кращий бомбардир, Данило Єрмолов «Баштанка» Миколаївська область, як кращий воротар, Дмитро Коваленко «ФК Гопри» Херсонська область, як кращий гравець турніру.

Підсумкова турнірна таблиця має такий         вигляд:

Місце

Команди

Ігор

Перемог

Нічиїх

Поразок

Забито м'ячів

Пропущено м'ячів

Різниця м'ячів

Очок

1

ФК ГОПРИ Херсонська область

9

6

2

1

20

9

11

20

2

ЕНЕРГЕТИК Харківська область

9

6

2

1

15

6

9

20

3

БАШТАНКА  Миколаївська  область

9

6

1

2

29

8

21

19

4

КОЛОС Запорізька область

9

6

1

2

18

7

11

19

5

СВАРИЧІВ Івано-Франківська область

9

5

0

4

23

12

11

15

6

ВАЛКИ Харківська область

9

3

2

4

15

10

5

11

7

БУРЛУК - 2000 Харківська область

9

3

1

5

19

14

5

10

8

ВОДНИК Кіровоградська область

9

2

1

6

16

25

-9

7

9

ІЗВЄСТІЯ Запорізька область

9

2

0

7

8

24

-16

6

10

ГОРНЯК Запорізька область

9

1

0

8

7

55

-48

3

 

Підбиваючи по гарячим слідам підсумки проведення змагань першості ВФСТ «Колос» АПК України з футболу на Кубок «Золотий колос України» 2014 року серед команд дівчат 2000/01 та 2002/03 і юнаків 2000, 2001, 2002 та 2003/04 років народження, що проводилися протягом місяця з 01 по 31 липня 2014 року в м. Скадовську можна зробити перші висновки:

  1. Зменшення більш, ніж у 2 рази у порівнянні з минулим роком, числа команд відбулося не тільки через об’єктивні причини (війна на Донбасі, фінансово-економічна криза в державі, недофінансування витрат на проведення спортивних заходів з бюджетів усіх рівнів), але із суб’єктивних причин також (пониження уваги до цього важливого компоненту навчально-тренувальної та спортивно-масової роботу з боку усіх ланок нашого спортивного товариства та його керівників, відсутність розуміння у багатьох з них важливості та унікальності розвитку футболу, не тільки як спортивного, а й соціального явища).
  2. Не має сенсу проводити змагання «Золотого колосу України» для 14-річних юнаків (2000 р.н. у цьому році) за правилами клубу «Шкіряний м’яч» – їм вже не цікаво гратися у футбол у футбольній пісочниці, вони вже переросли її, а краще проводити для них змагання на все футбольне поле за правилами ФІФА, і замість цієї вікової категорії проводити змагання з 10-річними юнаками (2005/06 рр.н. на майбутній рік).
  3. Підготовка футбольного газону стадіону «Колос» НСБ «Скадовськ» була набагато кращою, а ніж у минулі роки, навіть найстарші юнаки не залиши після себе випаленої землі (заслуга у цьому дирекції підприємства, його працівників та директора Леоніда Пасічника), а от проблем навколо футбольного поля, у тому числі із самою організацією проведення турніру на сучасному європейському рівні більш, ніж достатньо, і у першу чергу через недостатність фінансування.
  4. Практично без результативних помилок, об’єктивно, неупереджено, без жодного протесту і суттєвих нарікань з боку тренерів і представників команд відпрацювала протягом місця на усіх змаганнях суддівська колегія у складі головного судді Сергія Алексахіна (Київщина), головного секретаря Яни Шевченко (Київ), футбольних арбітрів Павла Васьківського (Київщина), Олександра Перепелиці, Ігоря Хотяна (обидва Кіровоградщина) та Сергія Братченка Хмельниччина. Можуть, коли захочуть і коли є контроль.
  5. Для того, щоб покращити організацію і проведення змагання, збільшити його масовість необхідно вже зараз розпочинати підготовку до стартів майбутнього року, а не відкладати це на травень, креативно, більш професійно і наполегливо готувати регламентні документи, постійно спілкуючись і консультуючись з фахівцями не тільки обласного рівня, а з керівниками та тренерами команд, майбутніх учасниць змагання, більш яскраво, функціонально, по сучасному готувати головну спортивну споруду змагання скадовський стадіон «Колос».
  6. Хоч і не було у цьому році скандалів з підставами, але відчуття, що ми навели повний порядок у цьому питанні немає, не спійманий – не злодій, але треба ще дуже багато працювати, придумуючи якісь нові ходи і нестандартні рішення, щоб повністю побороти це ганебне явище.

В.Роль,

Голова обласної організації

ВФСТ «Колос» АПК України

Чемпіони і призери. Фото В. Роля

Інші фотоматеріали змагань див. у розділі "Фотогалерея".

Просмотров: 1107 | Добавил: Лесничий | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Август 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua