Пятница, 29.03.2024, 10:55
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2015 » Июль » 13 » Кубок "Золотий колос України" (фото)
14:19
Кубок "Золотий колос України" (фото)

     З 6 по 12 липня п.р. в м. Скадовську на однойменній начально-спортивній базі ВФСТ «Колос» АПК України відбулися Всеукраїнські змагання першості ВФСТ «Колос» АПК України з футболу на Кубок «Золотий колос України» 2015 року серед команд юнаків 2003/2004 років народження, учнів позашкільних навчальних закладів ВФСТ «Колос» АПК України.

     Змагання організувала і провела Центральна рада ВФСТ «Колос» АПК України (голова Олександр Мендусь) за організаційної підтримки Центральної ШВСМ «Колос» (тренер - методист Яна Шевченко), Херсонської обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України та навчально-спортивної бази «Скадовськ» (директор Леонід Пасічник).

     Фінансування змагання було дольовим: витрати на проїзд, харчування та проживання спортсменок і тренерів за рахунок відряджуючих організацій, а витрати на підготовку місць проведення змагання, транспортні послуги, придбання канцтоварів і медикаментів, оплата обслуговуючого персоналу, медичних працівників та футбольних арбітрів за рахунок Центральної ради ВФСТ «Колос» АПК України.

      У змаганні узяли участь 34 колосовських команд з 16 областей України, по суті майже вчетверо більше, ніж у минулому році. І це не дивлячись на те, що в Україні війна та й до того ж фінансово-економічна криза.

     На урочистому відкритті змагання, у якому узяли майже 500 юних футболістів, більше півсотні тренерів. арбітрів і організаторів,  та сотня палких прихильників майже усіх команд, у більшості батьків учасників, команди вітали:

  • В’ячеслав Роль, голова Херсонської обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України;
  • Сергій Шевцов, головний тренер ФК «Критсал» м. Херсон, колишній гравець команд Прем’єр Ліги «Дніпро» Дніпропетровськ, «Ворскла» Полтава, «Таврія» Сімферополь, «Говерла» Ужгород;
  • Олександр Віскер – головний секретар змагання.

     На завершення урочистого відкриття учасники спільно хором виконали Гімн України.

     Змагання проходили за правилами клубу «Шкіряний м’яч», 9 на 9 по 30 хвилин матч за змішаною системою у два раунди:

  • І груповий раунд – відбіркові групові змагання за коловою системою у одне коло в 6 відбіркових групах (4 групи по 6 команд і 2 – по 5).
  • ІІ нокаут - раунд – матчі плей - офф, починаючи з 1/8 фіналу, куди вийшли 16 кращих команд: по 3 команди, що посіли І - ІІІ місця в групах А, Б, В. Г, та по 2 команди, що посіли І - ІІ місця в групах Д і Е ).

     У результаті проведеного змагання, зігравши 8 матчів, з них у 5 перемігши та у 3 зігравши унічию, переможцем першості ВФСТ «Колос» АПК України з футболу на Кубок «Золотий колос України» 2015 року серед команд юнаків 2003/2004 років народження, учнів позашкільних навчальних закладів ВФСТ «Колос» АПК України, стала команда «Лідер» Кобеляцький район Полтавська область (голова обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України Анатолій Головань), яка у фіналі обіграла команду «Гопри» м. Гола Пристань Херсонська область з рахунко 4:1.

     Срібний призер – наші земляки команда «Гопри» м. Гола Пристань Херсонська область (тренери Костянтин Панін та Олександр Бурковський, голова ФК «Гопри» Олександр Бурковський). Срібло здобули юні футболісти Денис Сендецький, Максим Щуров, Іван Жаданов, Віктор Саленко, Владислав Костецький, Ростислав Калінін, Артем Іваненко, Кирило Бойчук, Богдан Пісоцький, Владислав Демченко, Назарій Білоченко, Максим Дуб, Роман Тормозов, Богдан Невдаха, Микита Захода, Максим Падалко.

     Бронзовий призер – команда «Рось» Погребищенський район Вінницька область (голова обласної організації Сергій Татусяк, тренери К.О.Лісовий та О.С.Воровський, директор Погребищенської районної ДЮСШ В.Ф.Прокопенко), яка у матчі за ІІІ місце обіграла також наших земляків команду «Темп» із села Преображенка Чаплинського району з рахунком 3:1.

     За команду «Темп», що вже другий рік поспіль посідає досить високе ІV місце, приходив уболівати і палко їх підтримував найвідоміший преображенець, лауреат Національної премії імені Т.Г.Шевченка, поет і художник Анатолій Кичинський, який відпочиває у Скадовську.

      Команди, що посіли І - ІІІ місця у першості були нагородженні пам’ятними призами (кубками) і дипломами відповідних ступенів ВФСТ «Колос» АПК України, футболісти і тренери команд - призерок – золотими, срібними і бронзовими медалями і дипломами ВФСТ «Колос» АПК України.

     Технічна документація змагання – додається.

     Фотоматеріали змагань див. у розділі "Фотогалерея".

В.Роль,

Голова обласної організації

ВФСТ «Колос» АПК України

на знімку: "срібні" Гопри. Фото В. Роля

Просмотров: 982 | Добавил: Лесничий | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Июль 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua