Четверг, 25.04.2024, 03:11
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2013 » Июль » 8 » Кубок «Золотий колосок» 2013 року
12:12
Кубок «Золотий колосок» 2013 року
ПІДСУМКИ фінальних змагань з футболу на Кубок «Золотий колосок» 2013 року ВФСТ «Колос» АПК України серед команд дівчат.
     З 01 липня п.р. в місті Скадовську на стадіоні «Колос» навчально-спортивної бази «Скадовськ» відбуваються фінальні змагання з футболу на Кубок «Золотий колосок» 2013 року Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» агропромислового комплексу України.
     В цей день стартували змагання серед команд дівчат. Змагання проводились за правилами клубу «Шкіряний м’яч» серед команд сільських, селищних, міських (районного підпорядкування) та районних ДЮСШ, ДЮФК, ФСК, КФК у трьох вікових категоріях: 1999, 2000 та 2001-2002 років народження. На змагання серед команд дівчат 2001-2002 років народження заявилося всього 4 команди (наша область жодною командою не була представлена) і вони проводилися за коловою системою в одне коло. Чемпіонками у цій віковій групі стали юні футболістки з команди «Вікторія» Катеринопільського району Черкаської області. На змагання серед команд дівчат 2000 року народження заявилося 7 команд, вони проводилися в два раунди: - І раунд – відбіркові групові змагання за коловою системою в одне коло в двох відбіркових групах (в одній 4 команди, у іншій – 3); - ІІ раунд – матчі «плей-офф», починаючи з одного чвертьфіналу. Нашу область представляли команда Цюрупинської ДЮСШ «Золота нива». Команда «Золота нива» зіграла у групі унічию 1:1 з командою «Ніка» Шполянського району Черкаської області, програла 0:3 команді «Лідер» Кобилякського району Полтавської області, в останньому турі розтрощила команду «Буковинська надія» Глибоцького району Чернівецької області, набравши 4 очок з ІІ місця вийшла до півфіналу. В півфіналі програла команді «Ятрань» м. Умань Черкаської області з рахунком 0:3, а матчі за третє місце перемогла ту ж команду «Лідер» Шполянського району Черкаської області з рахунком 1:0. Таким чином команда «Золота нива» стала бронзовим призером змагань. Бронзові медалі завоювали Аліна Іващенко, Анжела Семиженко, Анна Зоріна, Олена Крутієнко, Катерина Іванова, Дарина Іванова, Юлія Батіг, Христина Денисенко, Юлія Залата, Валерія Гузик, Катерина Горбунова, Ангеліна Хмельнюк, Юлія Лата, Любов Джафарова, тренери Сергій Зібніцький та Сергій Юдін, директор ДЮСШ Анатолій Діденко. Профінансували участь команди у змаганні асоціація сільгоспвиробників Таврії (голова правління Іван Лєкович) та народний депутат України (фракція партії «Удар») Федір Негой.
     На змагання серед команд дівчат 1999 року народження заявилося 8 команд і вони проводилися в два раунди: - І раунд – відбіркові групові змагання за коловою системою в одне коло в двох відбіркових групах по 4 команди в кожній; - ІІ раунд – матчі «плей-офф», починаючи з двох чвертьфіналів. Нашу область представляли команда Каховської ДЮСШ «Колос» підсилена декількома ми кращими гравцями з Бериславської ДЮСШ ім. В.К.Сергеєва та Цюрупинського і Скадовського районів та команда-дебютант змагань «Старт» Чаплинського ДЮКФП. Команда «Колос» в групі виграла у команди «Нива 2004» Миколаївського району Львівської області з рахунком 4:1, у команди «Басань» Пологівського району Запорізької області з рахунком 2:1 і їй була зарахована технічна перемога з командою «Колос» Могилів-Подільського району Вінницької області – + : -, з 9 очками з І місця в групі вийшла до півфіналу. У півфіналі зігравши унічию 0:0 у основний час з тією ж командою «Колос» Могилів-Подільського району Вінницької області, у серії післяматчевих пенальті перемогла 3:1, а у фіналі з рахунком 1:0 переграла команду «Ятрань» м. Умань Черкаської області. Володарями золотих медалей стали Ірина Рибалкіна, Яна Крючкова Анна Романова, Валентина Ластовецька, Юлія Процак, Марія Рацько, Євгенія Козак, Яна Калюжна, Ірина Антоненко, Владислава Кречко, Христина Старкова, Леончук Вікторія, Анастасія Галай, Маргарита Стрюк, тренер і директор ДЮСШ Олексій Гурнаков, якому допомагали Євген Авраменко та Віталій Дзюбенко. Команда «Старт» Чаплинського ДЮКФП у підсумку посіла 7 місце. Наші футболістки були відзначені і індивідуальними призами: Ірина Рибалкіна («Колос») та Катерина Іванова («Золота нива») стали кращими гравцями турніру у своїх вікових групах, а Аліна Іващенко («Золота нива») – кращим воротарем.
     Організаційну та фінансову підтримку участі команди у змаганні надали Каховська райдержадміністрація (голова Володимир Сторчак), Каховська районна рада (голова Микола Крупін), Семенівська сільська рада (сільський голова Юрій Квасов), Олександр Червоний, Микола Купенко, Сергій Кіфарук, Геннадій Єдігаров (фермери села Семенівка).
     З 09 липня стартують змагання серед команд юнаків.
      
     На знімку - команда "Золота Нива". Фото В. Роля.                                                                                             
                                Голова обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України В.А.Роль
Просмотров: 1871 | Добавил: Лесничий | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Июль 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua