Вторник, 23.04.2024, 11:41
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2019 » Январь » 4 » Лауреати футбольної Херсонщини 2018 року
14:14
Лауреати футбольної Херсонщини 2018 року

     За традицією, починаючи з 1987 року, по завершенні футбольного сезону автор цих рядків - спортивний журналіст онлайн газети «Вгору» проводить опитування тренерів, спеціалістів футболу, аби визначити кращих у футбольної сім’ї Херсонщини.

     Минулий рік теж був багатим на різноманітні футбольні події в нашому  краї. Проходив чемпіонат області. Розіграно суперкубок та кубок Херсонщини. А вінчав минулий рік кубок «Закриття сезону».

     Хто ж потрапив до лауреатів еліти футболу області? Ось вони герої сезону 2018 року.

     Одинадцять найкращих футболістів.

     Цього разу при визначенні одинадцяти найкращих футболістів області було названо 30 претендентів з усіх восьми команд учасниць головних змагань - чемпіонату. Однак до лауреатів потрапили лише 11 найкращих віртуозів м’яча. Ось  лауреати 2018 року:

  1. Денис Завгородній СК «Каховка» (Каховка)
  2. Леонід Щербина СК «Каховка» (Каховка)
  3. Дмитро Яковенко «Таврія» (Новотроїцьке)
  4. Віталій Візавер «Чорнянка-Агроспорт» (Чорнянка)
  5. Володимир Кушнирук «Кронау» (Високопілля)
  6. Віталій Куянов «Колос-ОТГ» (Асканія-Нова)
  7. Віталій Петриченко «Дружба» (Новомикоаївка, Високопільського району.)
  8. Юрій Комягин «Меліоратор» (Кам’янка)
  9. Сергій Козаченко СК «Каховка»(Каховка)
  10. Юрій Лопин «Дружба» (Новомиколаївка, Вис. р-ну.)
  11. Сергій Пуляєв «Таврія» (Новотроїцьке)

     Як і належить, у списку найбільше футболістів, що представляють лідерів сезону чемпіона області та володаря кубка області команду СК «Каховка» та срібного призера чемпіонату «Таврію» з Новотроїцького. Вони мають по три представники. Два футболісти у списку лауреатів з «Дружби» з Новомиколаївки Високопільського району. По одному гравцю до найкращих потрапили футболісти з  «Чорнянки-Агроспорту» ,  «Кронау»  Високопілля та «Колоса-ОТГ» з Асканії-Нової.

     Кращий гравець області.

     Найчастіше при опитуванні згадувалися прізвища  футболістів: Юрія Комягина з «Таврії», Леоніда Щербини з СК «Каховки», Віталія Візавера з «Чорнянки-Агроспорту», Віталія Петриченка з «Дружби», Однак трішки їх випередив Сергій Пуляєв з «Таврії». Він - кращий гравець футбольної Херсонщини 2018 року.

     Найвлучніший голеадор.

     Як повідомили в Херсонській обласній федерації футболу, найбільше м'ячів у минулому чемпіонаті забив Сергій Козаченко з СК «Каховки». На його рахунку 8 голів у 10-ти матчах. Він найвлучніший бомбардир Херсонщини за підсумками минулого чемпіонату.

     Феміда Херсонщини

     Нині серед суддів, що обслуговують футбольні матчі, йде розмежування обов’язків. На арбітрів, які обслуговують матчі і працюють безпосередньо в полі, та їх помічників асистентів арбітрів, що обслуговують гру  перебуваючи на бокових лініях.

 Метри футбольної Феміди області Ігор Пасхал (справа) та Володимир Володін.

     Хто ж найоб’єктивніший?

     На цю номінацію було названо лише три арбітри. Всі вони херсонці. Але з великим відривом знову (вже всьоме)  кращим арбітром став Ігор Пасхал. Інші два арбітри згадувалися лише по одному разу. Тому тут один лауреат.

     Кращі асистенти арбітрів.

     На місця у трійці лауреатів у цій номінації претендувало шестеро. Серед претендентів були представники Херсона та Нової Каховки. Цього разу серед них були і дві жінки. Новокаховчанка Ірина Петрова та херсонка Марія Душеїна. Найбільше голосів отримала Ірина Петрова. Також до трійки кращих увійшли чоловіки Заур Курбанов та Володимир Володін з Херсона. До речі, Володін обслуговує не тільки провідні ігри в Україні, а і навіть міжнародні  матчі, але він небагато асистував на обласних змаганнях.

     Тому можна сформувати хорошу суддівську бригаду для Херсонщин: арбітр Ігор Пасхал та асистенти Ірина Петрова і Заур Курбанов.

Кращий тренер.

     На цю номінацію претендувало два наставники команд -каховчанин Дмитро Кузнецов, що тренує каховську СК «Каховку», та Олександр Клішня, який очолює новотроїцьку «Таврію». Однак каховчанин привів свою команду до чемпіонства, та ще й виграв кубок області і кубок «Закриття сезону». Отже, кращим тренером по праву стає Дмитро Кузнецов.

 Дмитро Кузнецов справами довів, що він кращий футбольний тренер Херсонщини.

     Кращий меценат футболу.

     Що не кажи, але існування команд залежить в першу чергу від тих, хто підтримує футбол не на словах, а справами, вкладаючи фінанси у гру мільйонів. Тому вдруге було включено до списку номінацію «Кращий меценат футболу».

     Тут було названо шість претендентів Микола Моргун з Новомиколаївки Високопільського району. Його команда - «Дружба». Каховчанин Ігор Хомінець - спортивний директор СК «Каховки». Президент ФК «Колос-ОТГ» з Асканії-Нової Віталій Свінцицький, Едуард Репілевський, що опікує новотроїцьку «Таврію»  та  Олег Сябро, який взявся за високопільську команду «Кронау» і Валерій Свіридовський, шо підтримує «Чорнянку-Агроспорт». Вони всі зробили пристойний вклад у розвиток футболу своїх селищ та сіл і були б достойні цього звання. Але у номінації є лише один переможець.

     Найчастіше під час опитування називався Едуард Репілевський, який зумів відродити в Новотроїцькому футбол. Команда «Таврія» не тільки стала срібним призером Херсонщини, а і вдало виступає у чемпіонаті України серед команд аматорів.

     Ось така еліта футболу Херсонської області 2018 р.

     Вітаємо лауреатів.

     vgoru.org

P.S. "Футбол Херсонщини" приєднується до поздоровлень та бажає лауреатам нових успіхів на футбольних полях області.

Просмотров: 423 | Добавил: Лесничий | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Январь 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua