Суббота, 20.04.2024, 03:30
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2018 » Декабрь » 28 » Матч зірок Екстра-ліги. Гравці "Продексіма" - серед кращих
09:50
Матч зірок Екстра-ліги. Гравці "Продексіма" - серед кращих

     У Львові відбувся перший в історії українського футзалу Матч Зірок, перемогу в якому здобули підопічні Максима Павленка

     Поєдинок розпочався доволі активно. Перший небезпечний удар послідував від номінальних господарів. Капітан «Урагана» Андрій Федюк потужно пробив по воротах Іваняка, але м’яч пройшов повз. За хвилину свою нагоду мав Волянюк, але на цей раз у куті своїх воріт вдало зіграв у ближньому куті. Міг забивати і Остапчук, але кіпер «ХІТа» знову врятував свої ворота. Ще два моменти у складі «синіх» знову мав Волянюк, але як потужний зі штрафного, так і постріл з близької відстані Іваняк відбив.

     На 6-ій хвилині перші насправді небезпечні моменти з’явилися у команди «Півночі». Спочатку Кузь пробив потужно, але вище, а потім спробував себе в якості атакувального гравця і кіпер номінальних гостей, але у площину воріт так само не влучив. На 7-ій хвилині перший гол у матчі міг забити Ігор Салтанов, який пробивав в один дотик після подачі кутового, але Кардаш зіграв надійно на останньому рубежі.

     Протистояння між Волянюком і Іваняком продовжилося і на 9-ій хвилині. Втім, знову сильнішим був представник воротарського цеху. Однак, на 10-й хвилині «продексімівець» таки досяг свого, не залишивши шансів своєму опоненту після потужного удару. Тож, саме Волянюк став автором історичного першого забитого м’яча у дебютному Матчі Зірок.

     На 13-й хвилині двічі міг забивати Кузь, але як вихід віч-на-віч, так і удар з близької відстані після пасу Литвиновського львів’янин реалізувати не зумів. Активна гра з безліччю моментів продовжувалася і кіпери продовжували працювати у поті чола. Впродовж менш ніж хвилини Шотурма не зумів пробити воротаря «Півночі», а Фаренюк не влучили у площину воріт.

     На 17-й хвилині підопічні Павленка подвоїли свою перевагу. Іваняк впорався з ударом Єрьоміна, втім, атака продовжилася і вже у порожні ворота м’яч відправив лідер голосування (1634 голоси) Руслан Остапчук.

     За хвилину до завершення господарі оформили вагомий відрив. Голом у складі «південних» відзначився Андрій Федюк. Втім, не пішли без голу на перерву і представники «Півночі». Гра у п’ятого польового принесла свої плоди і Тарас Кузь за 10 секунд до завершення відквитав один м’яч для команди Легчанова, змусивши суперників віджиматися від підлоги. Тож, на перерву команди пішли за рахунку 3:1 на користь «південних».

     У перерві свято продовжилося конкурсами. У змаганні на найпотужніший удар переміг «ураганівець» Микола Микитюк, пробивши зі швидкістю 124 км/год.

     У конкурсі майстерності знову сильнішими стали представники «Півдня». Найкращий час продемонстрував Коллінс Йапарама, який подолав дистанцію з перешкодами за 24 секунди.

     Останнє випробування під назвою «Влучний удар» так само залишилося за підопічними Максима Павленка. Переможцем став В’ячеслав Чуднов, який 6 разів влучив у необхідні зони площини воріт.

     У другому таймі своїх колег у воротах змінили Андрій Пітуля та Андрій Мельник.

     Після перерви знову активно поччали загрожувати воротам опонентів автори голів у першому таймі. З пострілом Волянюка впорався Пітуля, А Тарас Кузь пробив повз. Ще два шанси у складі «південних» втратив Остапчук, спочатку на лінії воріт його удар відбив Салтанов, а у наступній атаці у напівшпагаті з пострілом одесита впорався Пітуля.

     На 27-й хвилині команди провели справжні ударні 20 секунд, впродовж яких було забито одразу 3 голи. Мануйленко і Струк відзначилися у складі «Півночі», водночас, четвертий м’яч «Півдня» у сітку опонента відправив Фаренюк.

     Це лише стало початком справжнього гольового буму. За 60 секунд дубль оформив Волянюк. На 30-й хвилині вперше у цьому поєдинку відзначився «титанівець» Єрьомін. А межа 31-ї та 32-ї стали бенефісом Струка. Спочатку Степан зрізав м’яч у власні ворота, а за кілька секунд вже відзначився зі знаком «+», вразивши ворота суперника.

     Ще впродовж 60 секунд «північні» скоротили відстань до мінімуму. Спочатку Микитюк у власні ворота, а потім Максим Мануйленко з «Кардинала-Рівне» встановили на табло рахунок 7:6.

     Після тайм-ауту за 3 хвилини до завершення матчу «північні» знову пішли у «п’ять польових» з Пітулею у ролі польового. Втім, Волянюк зі своєї половини поля доволі швидко покарав опонентів точним ударом.

     Тим не менш, Олександр Педяш дуже швидко один м’яч відквитав. Отримав змогу проявити себе в якості польового гравця і Євген Іваняк. Втім, потужні атаки підопічних Легчанова результату не принесли. Тож, першу в історію перемогу у рамках Матчу Зірок здобуває команда «Півдня».

27 грудня, м. Львів, ПС «Галичина»

Арбітри: Богдан Кіндій (Розділ), Орест Дуцяк (Дрогобич), Ярослав Сторожук

(Львів)

«Південь» – «Північ» – 8:7 (3:1)

Голи: Волянюк (10, 28, 38), Остапчук (17), Федюк (19), Фаренюк (27), Єрьомін (30), Микитюк (33, АГ) – Кузь (20), Мануйленко (27, 34), Струк (27, 31, АГ, 32), Педяш (39)

«Південь»: Володимир Кардаш – Микола Микитюк, Артем Фаренюк, Андрій Федюк, Петро Шотурма – Андрій Мельник, В’ячеслав Чуднов, Михайло Волянюк, Коллінс Йапарама, Олексій Бондаренко, Руслан Остапчук, Олег Єрьомін

«Північ»: Євген Іваняк – Олександр Педяш, Ігор Салтанов, Степан Струк, Сергій Литвиновський – Андрій Пітуля, Орест Боргун, Максим Мануйленко, Віктор Кравцов, Тарас Кузь, Віталій Радевич

Прес-служба Асоціації футзалу України

Просмотров: 416 | Добавил: Лесничий | Теги: Матч зірок | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Декабрь 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua