Пятница, 19.04.2024, 08:40
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2013 » Декабрь » 11 » Міжвідомчий турнір з футзалу пам'яті Анатолія Козловського
21:58
Міжвідомчий турнір з футзалу пам'яті Анатолія Козловського
     8 грудня 2013 року в спортивній залі Каховської ДЮСШ вдев’яте відбувся традиційний міський міжвідомчий турнір з футзалу, присвячений пам’яті співробітника Новокаховського МРВ УСБУ, палкого прихильника футболу Анатолія Васильовича Козловського. Організатори змагань: відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Каховської міської ради та адміністрація Каховської ДЮСШ.
     Цього року в турнірі взяли участь такі команди: Каховська ОДПІ, Каховський РВ УМВС, Каховський РВ УДСНС, Каховський цех телекомунікаційних послуг № 8, Каховська міська рада, Каховська ЦРЛ та Новокаховський МРВ УСБУ. За традицією, перед початком змагань команди-учасники та чисельні вболівальники вшанували пам’ять Анатолія Козловського та інших футболістів-аматорів, які передчасно пішли з життя, хвилиною мовчання.
     Команди-учасниці на попередньому етапі були розподілені жеребом на дві підгрупи, в яких визначали першість за коловою системою. На другому фінальному етапі, команди які посіли в підгрупах другі місця зустрічалися між собою в матчі за третє місце, а переможці підгруп боролися у фінальному матчі за головний приз турніру.
     Усі матчі турніру проходили у безкомпромісній спортивній боротьбі. Учасники демонстрували найкращі спортивні якості футболістів-аматорів та добру фізичну підготовку, а брак футбольної майстерності компенсувався самовідданістю на футбольному майданчику.
     У першій підгрупі, де змагалися команди: Каховська ОДПІ, «Динамо» (Каховський РВ УМВС), Каховський РВ УДСНС та Новокаховський МРВ УСБУ, перше місце зі стовідсотковим результатом здобули каховські динамівці. На другому місці завершили груповий етап футболісти Новокаховського МРВ УСБУ, треті – футболісти Каховської ОДПІ, четверті –  Каховський РВ УДСНС. В другій підгрупі перемогу святкували представники ЦРЛ, на другому місці – команда «Спартак» (Каховська міськрада), на третьому – Каховський ЦТП № 8.
     В цікавому та видовищному матчі за третє місце команда Каховської міської ради завдала поразки команді Новокаховського МРВ УСБУ з рахунком 4:1.
     Фінальна гра між командами Каховського РВ УМВС та Каховської ЦРЛ проходила за ігрової переваги «динамівців», які впевнено переграли «лікарів» з рахунком 5:1. Отже, команда «Динамо» Каховського РВ УМВС – переможець ІХ міського міжвідомчого турніру з футзалу пам’яті А.Козловського 2013 року. У складі переможців виступали: Олександр Іванов, Ігор Бойко, Віктор Дзьоба, Віталій Сенчин, Олександр Семака, Євген Юзвак, Павло Вергун, Євген Тарасюк, Іван Ганжев та Олександр Харченко.  
     Під час урочистої церемонії нагородження учасників привітав заступник міського голови Віталій Чернявський та нагородив команду-переможця перехідним почесним Кубком ім. А.Козловського та почесною грамотою за перше місце. Команди-призери були відзначені грамотами та призами від міського відділу у справах сім’ї, молоді та спорту. Також призами та грамотами від організаторів були нагороджені кращі гравці турніру:
     - кращий воротар – Олександр Іванов (Каховський РВ УМВС)
     - кращий бомбардир (9 забитих м’ячів) Віталій Сенчин (Каховський РВ УМВС);
     - кращий гравець турніру – Павло Легкий (Новокаховський МРВ УСБУ).
     Спеціальним призом від організаторів «За відданість футболу та спортивне довголіття» було нагороджено найдосвідченішого учасника турніру - воротаря команди Каховської міської ради Василя Лаврентійовича Росошика, якому 16 грудня цього року виповнюється 60 років.
     Дев’ятий турнір з футзалу пам’яті Анатолія Козловського завершився, до зустрічі на ювілейному десятому турнірі!

команди-призери

Каховський РВ УМВС

Каховська ЦРЛ

Каховська міська рада


Просмотров: 659 | Добавил: Лесничий | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Декабрь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua