Пятница, 19.04.2024, 23:12
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2020 » Сентябрь » 4 » На стадіоні "Скіф" у Нижніх Сірогозах облаштовано трибуни
14:50
На стадіоні "Скіф" у Нижніх Сірогозах облаштовано трибуни

     400 пластикових крісел в 2019 році за бюджетні кошти закупила Нижньосірогозька селищна рада. А роботи по їх монтажу допомогли організувати місцеві фермери.

     У 2019 році Нижньосірогозька селищна рада виділила кошти на закупку 400 місць для сидіння та встановлення їх на території спортивних об’єктів і споруд комунального закладу “Нижньосірогозька дитячо-юнацька спортивна школа”.

     Вже наприкінці серпня минулого року на стадіоні розпочали роботи по встановленню крісел. Їх вболівальники влучно назвали пластиковими “нащадками” дерев’яних лавок. Тоді поставили лише 167 крісел. Адже додатково потрібні були матеріали, щоб їх надійно закріпити — цемент, пісок, дерев’яні рейки та дошки, металеві кріплення.

     Роботи по встановленню місць для сидіння тривають

     Матеріальну допомогу в проведенні робіт по встановленню місць для сидіння надали керівники фермерських господарств “Магнолія” та “Козаче” — Микола і Василь Дудки. Також на підмогу викладачам дитячо-юнацької спортивної школи, які встановлювали крісла, вона направили робітників і техніку зі своїх підприємств.

Тренери ДЮСШ Вадим Іванюк і Станіслав Чудновський     Тренери ДЮСШ Вадим Іванюк і Станіслав Чудновський.

     Тож в максимально стислий термін заплановані роботи провели. Однак більшу частину місць для сидіння — 233, тоді не встановили, а запланували завершити проведення цих робіт вже у 2020 році.

На 2020 рік на стадіоні запланували встановити 233 крісел

— Нижньосірогозька селищна рада в нинішньому році виділила кошти для придбання розхідних матеріалів, а це — металеві труби, дерев'яний брус і дошки, фарба, болти, гайки та інше, щоб встановити 233 пластикових крісла для сидіння, — розповідає директор дитячо-юнацької спортивної школи Ігор Гладун. — Однак, щоб ці роботи виконати потрібно було ще й задіяти бетономішалку, зварювальний апарат, трактор, бур. Спасибі, головам фермерських господарств Миколі та Василю Дудкам, які направили нам на поміч робітників зі своїх господарств і забезпечили технікою. Також вони надали частину розхідних матеріалів, щоб якісно виконати роботи по встановленню місць для сидіння.

Микола Москаленко, Василь Дудка, Микола ДудкаМикола Москаленко, Василь Дудка, Микола Дудка

 

Василь Дудка: тестуємо встановлені місця для сидінняВасиль Дудка: тестуємо встановлені місця для сидіння

 

Ігор Гладун: роботи на стадіоні завершено вчасноІгор Гладун: роботи на стадіоні завершено вчасно

     Ігор Гладун додав, що розпочали встановлювати крісла 30 серпня. Наразі роботу фактично завершили. Адже 5 серпня на стадіоні відбудеться міжобласний традиційний турнір з футболу пам’яті голови Асоціації фермерів Нижньосірогозького району Анатолія Дудки. Тож до цього дня на стадіоні “Скіф” вже має бути все приведено до ладу.

— Сподіваюся, що вболіваники, оцінять зміни, які відбулися за останній час на стадіоні, — зазначив директор ДЮСШ. — Спільними зусиллями селищної ради та наших постійних спонсорів — родини Дудок, ми створили на стадіоні “Скіф” умови для комфортного перебування спортсменів та шанувальників спорту.

nsirogozy.city

Просмотров: 241 | Добавил: Лесничий | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua