Вторник, 16.04.2024, 13:09
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2015 » Июнь » 9 » Новини зі стану "Кристала"
07:25
Новини зі стану "Кристала"

     Тренерський штаб херсонського «Кристала» вирішив не гаяти часу в коротке літнє міжсезоння.

     Вже 16 червня команда збирається в Херсоні, а 17 вирушає на перший етап зборів до Скадовська. Тут заплановані теоретичні і практичні заняття. Також активно ведеться селекційна робота.

     20 і 21 червня  «Кристал» зіграє два контрольних матчі з командами Скадовська та Новомиколаївки. Після цього планується провести матч на домашньому стадіоні в Херсоні. Суперник і точна дата цієї гри уточнюються.

На останній матч «Кристала» в попередньому чемпіонаті завітали бійці 21 окремого мотопіхотного батальйону. Це – військові, до яких наші футболісти їздили минулого року з матеріальною допомогою, коли ті дислокувалися в Каховському районі. Цього разу вони приїхали повболівати за «Кристал» і подякувати нашому клубу за підтримку.

     Від імені командира їхньої частини вони передали «Кристалу» грамоту. «Незважаючи на всі політичні та економічні проблеми, Ви своїми діями показуєте всій країні єдність українського народу та армії. Від імені командування частини та всього особового складу виражаємо Вам велику вдячність за допомогу та підтримку… Ваша моральна та матеріальна підтримка надихає нас бути ще міцнішими та сильнішими…», – зазначили в грамоті військові 21 батальйону.

     ФК «Кристал» висловлює вдячність та повагу нашим захисникам, сподіваючись на подальшу взаємну підтримку, бажаємо міцної сили духу і незламної віри в перемогу.

http://fckristal.com/

     

Просмотров: 651 | Добавил: Лесничий | Теги: Кристал | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua