Четверг, 18.04.2024, 16:25
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2021 » Декабрь » 25 » Новорічний турнір з футзалу серед юнаків у Нижніх Сірогозах
20:51
Новорічний турнір з футзалу серед юнаків у Нижніх Сірогозах

     24 грудня у спортивному залі опорного закладу Нижньосірогозький ліцей відбувся традиційний передноворічний турнір з футзалу серед команд юнаків 2014 року народження.

     У змаганнях брали участь три команди: Нижньосірогозької ДЮСШ (тренер-викладач Олег Гладун); спортивного клубу «Велика Лепетиха» (тренер Сапронов Іван) та Верхньорогачицького опорного закладу повної загальної середньої освіти (вчитель фізичної культури Лісничий Віталій).

     На урочистому відкритті вітали юних спортсменів заступник селищного голови Сергій Дашковський та директор комунального закладу «Нижньосірогозька ДЮСШ», відповідальний за проведення спортивно-масових заходів на території Нижньосірогозької громади Ігор Гладун. Вони побажали учасникам удачі та успіхів у змаганнях.

     Приємним сюрпризом став подарунок для юних футболістів команди Нижньосірогозької ДЮСШ від родини Дудок, місцевих сільгосптоваровиробників, які придбали для них нову форму. Тож одразу після привітань нижньосірогозці вдягнули обновки, з надією, що вони принесуть їм удачу, і не помилилися.

     Розпочали змагання з, так званої, розминки, під час якої, було проведено три естафети: конкурс капітанів; воротарів та загальнокомандні змагання.

     Кожен учасник докладав всі зусилля, щоб не підвести команду. По кожному із проведених конкурсів були визначені переможці, яким вручили пам’ятні медалі. Юних спортсменів переповнювали емоції. Батьківська ж підтримка та одобрення додавала сил та стимулювала до перемоги.

     Так,  у ході змагань перше місце в конкурсі капітанів зайняв лідер команди Нижньосірогозької ДЮСШ; ІІ – спортивного клубу «Велика Лепетиха» та ІІІ - Верхньорогачицького опорного закладу повної загальної середньої освіти.

     У конкурсі воротарів: голкіпер команди Верхньорогачицького опорного закладу ПЗСО реабілітував команду, зайнявши І місце; тактики золотої середини дотримувалась команда спортивного клубу «Велика Лепетиха», посівши знов ІІ  місце та ІІІ місце зайняв воротар команди Нижньосірогозької ДЮСШ.

     Загальнокомандна естафета потребувала різнобічної спортивної підготовки, спритності, влучності та головне - вміння працювати в команді, адже залежала від результатів кожного гравця. Секунди визначили переможця. Тут Нижньосірогозці були кращими (І місце). Хлопчики з смт Велика Лепетиха довели свою стабільність (ІІ місце). На ІІІ місці - команда з смт Верхній Рогачик.

     Всім командам учасницям вручили торти надані адміністратором кондитерського магазину  «Вацак» Іриною Мартинюк, яка вже не вперше долучаються до участі у дитячих спортивних змаганнях, радуючи їх своїми солодкими призами та солодку воду від адміністрації магазину «Насолода» Наталії Шестополової та Зибіної Світлани.

     Перші перемоги додали віри в себе та у свою команду, тож розпочали футбольний турнір з добрим настроєм.

     Допомагали зорієнтуватися у правилах гри та дотриманні футбольних традицій судді змагань: Станіслав Чудновський та Вадим  Іванюк.

     Змагання проходили за коловою системою.

     Першими зустрілися у двобії команди спортивного клубу «Велика Лепетиха» та Верхньорогачицького опорного закладу повної загальної середньої освіти. Рахунок гри – 7: 2 на користь спортивного клубу «Велика Лепетиха».

     Другий матч зіграли команди Верхньорогачицького опорного закладу та Нижньосірогозької ДЮСШ, в якому перемогу здобули нижньосірогозці з рахунком 5:2.

     І завершальну гру вихованці Нижньосірогозької ДЮСШ виграли у команди спортивного клубу «Велика Лепетиха». Рахунок гри 4:2.

     За результатами змагань (6 очок) було визначено переможця змагань, яким стала місцева команда Нижньосірогозької ДЮСШ.

     ІІ місце посіла команда Великолепетиського спортивного клубу (3 очка) та ІІІ місце – команда Верхньорогачицького опорного закладу.

     Діти були нагороджені спільними грамотами відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради і комунального закладу «Нижньосірогозька дитячо-юнацька спортивна школа», пам’ятними медалями, а переможцям турніру вручили ще й головний приз змагань – Кубок. Крім того, кожен учасник отримав солодкий подарунок, наданий приватним підприємцем Василем Пшеничним.

     Та на цьому приємності  не завершились. Адже завдяки дорослим, які активно долучилися до проведення передноворічного турніру, виступивши у ролі помічників Святого Миколая, вдалося влаштувати справжнє свято для юних спортсменів, які відсвяткували свої перемоги, ласуючи солодощами.

     Дякуємо всім спонсорам та меценатам, які активно протягом року долучались до розвитку спорту в громаді, у тому числі і дитячого.

     Вітаємо всіх з прийдешніми Новорічними святами. Бажаємо всім миру, здоров’я, родинного благополуччя та добробуту.

Відділ внутрішньої політики селищної ради

ns-gromada.gov.ua

Просмотров: 149 | Добавил: Лесничий | Теги: Новорічний турнір з футзалу серед ю | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Декабрь 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua