Пятница, 19.04.2024, 10:37
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2014 » Ноябрь » 3 » Обласний турнір пам’яті Сергія Вєрємєєва
11:41
Обласний турнір пам’яті Сергія Вєрємєєва

     У кінці минулого тижня в обласній дитячо-юнацькій лізі в смт. Антонівка м. Херсона на стадіоні «Майстер-С» було проведено відкритий обласний турнір з футболу сезону 2014/2015 рр. пам’яті Сергія Вєрємєєва серед команд юнаків 2003/2004 рр.н.

     Як відомо, Сергій Григорович Вєрємєєв протягом багатьох сезонів у 70/80-і роки минулого сторіччя був провідним гравцем і лідером команди «Кристал» (Херсон), яка збирала 10/15-тисячні аудиторії уболівальників майже кожного домашнього матчу. І хоча він за свою футбольну кар’єру гравця не досяг рівня та успіхів свого середнього брата Володимира, гравця київського «Динамо» і збірної СРСР, але як тренер відкрив для українського футболу одну з найяскравіших її зірок, гравця дніпропетровського «Дніпра», київського «Динамо», інших футбольних клубів та збірної України, заслуженого майстра спорту Юрія Максимова.

     Організували і провели змагання Херсонська обласна організація ВФСТ «Колос» АПК України і Херсонська обласна дитячо-юнацька футбольна ліга за рахунок благолійних внесків батьків юних футболістів.

     Змагання відбулися за організаційної підтримки управління молоді та спорту Департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації (начальник управління Олександр Маломуж), приватного підприємства «Майстер-С» (директор Юрій Сергієнко) та Херсонської обласної КДЮСШ «Колос» (директор Володимир Маломуж).

     На урочистому відкритті привітали учасників:

- Валерій Слатенко, батько-засновник херсонського «Кристалу», колишній головний тренер та начальник команди «Кристал», який запросив в «Кристал», як гравця, Сергія Григоровича Вєрємєєва;

- Микола Чернишенко, майстер спорту з футболу і друг у житті Сергія Григоровича;

- Олександр Черненко, колишній капітан херсонського «Кристалу» і друг у житті Сергія Григоровича;

- В’ячеслав Роль, голова Херсонська обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України, виконавчий директор обласної дитячо-юнацька футбольної ліги, головний суддя змагань.

     У турнірі узяли команди:

-  «Динамо - Дар’ївка» Білозерський район (Херсонська ОКДЮСШ «Колос»);

- «Освіта» м. Херсон (комплексна ДЮСШ Департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації);

- «Кристал - 2003» та «Кристал - 2004» м. Херсон (СДЮСШОР з футболу «Кристал» Департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації);

- «Херсон - 47 - Барса» м. Херсон (Херсонська ДЮСШ №3 міської ради);

- «Шумен» м. Херсон (Херсонський ДЮКФП №5 міської ради).

     На завершення урочистого відкриття юні футболісти, учасники змагання, передали ветеранам херсонського футболу, друзям Сергія Григоровича, траурний вінок, які ті поклали на його могилу.

     За регламентом змагань команди були розділені на 2 відбіркові групи А і В по 3 команди в кожній, в яких вони зіграли між собою за коловою системою в одне коло (І раунд).

     У ІІ раунді команди, які посіли перші місця в групових змаганнях зіграли у півфіналах з командами, які посіли другі місця (хрест-на-хрест), переможці півфіналів розіграли між собою чемпіонське звання, а переможені бронзові нагороди турніру. Команди, які посіли ІІІ місця у групових змаганнях, у стиковому матчі розіграли V місце (результати матчів та турнірні таблиці  додаються).

      У результаті проведених змагань чемпіоном відкритого обласного турніру з турнір з футболу сезону 2014/2015 рр. пам’яті Сергія Вєрємєєва серед команд юнаків 2003/2004 рр.н, стала команда «Освіта» м. Херсон (тренер команди Віталій Селецький, директор ДЮСШ Олена Любовецька).

     Володарями золотих медалей стали юні футболісти Назарій Білоченко, Ярослав Богомол, Михайло Волошин, Гліб Довгаль, Олександр Домбровський, Владислав Дробишев, Максим Дуб, Ігор Єгоров, Микола Ізмалков, Кирил Рибка, Дмитро Рязанов, Максим Падалко, Євгеній Зоря, Дмитро Драган, Олександр Назаров, Данило Гавеловський, Валерій Маркович, Микита Юдін.

     Срібний призер – команда «Кристал - 2003» м. Херсон (тренери Андріан Золотов і Володимир Сапельняк, директор ДЮСШ Анатолій Жосан), бронзовий – команда «Херсон - 47 - Барса» м. Херсон (тренери Сергій Каштальян і Леонід Ягупов, директор ДЮСШ Микола Сакович).

     Єдина представниця колосовського футболу – команда «Динамо - Дар’ївка» посіла ІV місце, але після змагання тренер юних сільських футболістів Ігор Кузь заявив, що тепер, після участі у 3-х обласних турнірах з такими сильними командами, як «Освіта» і «Кристал», його команда не боїться, як раніше, їхати в Скадовськ на «Золотий колосок» і буде реально боротися за перемогу.

     Переможцям і призерам були вручені пам'ятні кубки, медалі, дипломи, усім іншим командам дипломи і вимпела.

 В.А.Роль,

Голова обласної організації

ВФСТ «Колос» АПК України,

Виконавчий директор ХОДЮФЛ

на знімку: урочисте відкриття. Фото В. Роля

 

на знімку: вихід на матчі. Фото В. Роля

 

на знімку: капітан "Кристалу" 70-х, капітан "Кристалу" 2010-х. Фото В. Роля

Просмотров: 1016 | Добавил: Лесничий | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Ноябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua