Четверг, 28.03.2024, 11:14
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2018 » Апрель » 23 » Олег Федорчук: "Ми - справжня Друга ліга"
13:08
Олег Федорчук: "Ми - справжня Друга ліга"

     Тренер новокаховської "Енергії" Олег Федорчук прокоментував гру своєї команди з "Дніпром-1".

     – Сьогодні грали дві абсолютно різні за майстерністю команди. Ми – справжня Друга ліга, намагаємося знайти перспективних молодих футболістів, а суперник – укомплектований наполовину гравцями з УПЛ, а на іншу половину – виконавцями юнацької збірної України, тому зрозуміло, що сили нерівні. Тим не менш, ми до кінця намагалися зіпсувати настрій «Дніпру-1». У першу чергу, ми розраховували на фактор втомленості у суперника, і в принципі, у нас в кінці першого і другого таймів з’явилися моменти. І в другому таймі у нас були такі моменти, що, як кажуть футболісти, могли «на шару» і внічию зіграти. Але «шара» сьогодні не пройшла, тому абсолютно заслужена перемога дніпрян, а рахунок міг би бути і 5:1, і 6:1 – моментів було багато.

– Коли гравець СК «Дніпро-1» сьогодні отримував м’яч, його атакували одразу два ваші футболісти. Це була така настанова?

– Це був епізодичний пресинг. Ми вивчали суперника, і у нас такий стиль, що граємо іноді в три форварди, а зараз грали у два нападники. Ми розуміли, що суперник заточений під розіграш м’яча, тому ми награвали високий пресинг, який використовували і у першому таймі, і у другому. Але спортклубівці наполегливо виходили вперед через передачі, і через це в кожному матчі є моменти біля їх воріт. Так що, ці епізоди були закономірні. Просто так футболісти не прибігають в одне місце на полі.

– Наступного сезону не плануєте поборотися за вихід у Першу лігу?

– Наше місце – Друга ліга. Поясню нашу позицію. От невже ви вірите в те, що ми колись виграємо чемпіонат світу? Ми ж в ньому беремо участь? І ми беремо участь, і хочемо, щоб хтось вийшов далі з нашої команди. В Україні, на мій погляд, відбуваються незрозумілі речі. Усі ставлять завдання, але ніхто не хоче заробляти гроші і вирощувати футболістів. Усі ставлять якісь міфічні завдання і місця в турнірній таблиці! Реально гроші є у шести – семи команд. Наш бюджет не дозволяє грати у Першій лізі. Ми можемо вийти нагору, як «Кремінь», а потім чекати, і вони дуже чекають, коли ж вони нарешті вже вилетять з тієї Першої ліги. Те ж саме одеська «Жемчужина». Це помітно по їх комплектації та іграм. Тому потрібно бути на своєму місці, а не піти в ресторан, поснідати з багатіями, а потім втекти, не розрахувавшись. Я це бачив в кар’єрі багато разів – люди заходять і кажуть, що для них це «понти». Ну а ми на своєму місці. Є аматорські команди, у яких бюджети в два-три рази більше нашого. Ми у лізі за бюджетом восьма – дев’ята команда, а по грі – третя-четверта. І це для нас досягнення і ми не хочемо розоритися. Неможна їздити на БМВ і «Мерседесах» і бути всім винним. Ми хочемо їздити на машинах нашого рівня і вирощувати футболістів. Це важче, ніж набирати очки – взяти ветеранів та набирати очки. Але я вам скажу, що після 30-ти років футболіст кожного наступного сезону грає приблизно на 10 відсотків гірше, який би він не був. А молодь, такі як у нас, вони кожного року на 5-10 відсотків становляться сильнішими.

– А кого зі своїх гравців ви би рекомендували у склад  СК «Дніпро-1»?

– Мені некоректно давати поради, але у нас той же лівий захисник Дєдяєв – йому 22 роки, він був на оглядинах у «Ворсклі» півтора місяці, і сьогодні він виглядав непогано, хоча у першому таймі грав центрального лівого захисника, у другому таймі вже був на своїй позиції – це виконавець, який міг би грати у Першій лізі. У минулому році він став кращим лівим захисником Другої ліги. Інші хлопці з нашої команди до рівня СК «Дніпро-1» на жаль не дотягують.

– При цьому ваша команда мала шанс вирвати нічию, але вдало зіграв Юрчук.

– Я вам скажу більше. Коли ми грали у себе, то останні 20 хвилин суперник лише захищався і воротар тоді, які мінімум двічі зіграв прос то блискуче. Юрчук – воротар рівня УПЛ.

– А що скажете про свій наступний матч проти «Металіста-1925»?

– Ми будемо старатися. Сьогодні я вже за рахунку 0:1 став робити заміни, щоб хлопці не отримали зайвих жовтих карток, адже перед матчем з харків’янами у нас одразу п’ять футболістів під загрозою дискваліфікації. Тоді я вже зрозумів, що краще програти одну гру, ніж дві (сміється).

Прес-служба СК «Дніпро-1»

Просмотров: 440 | Добавил: Лесничий | Теги: Енергія (Нова Каховка), Федорчук | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Апрель 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua