Пятница, 29.03.2024, 10:38
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2020 » Апрель » 28 » Олександр Караваєв :"Весь час проводжу разом із сім’єю"
08:38
Олександр Караваєв :"Весь час проводжу разом із сім’єю"

      Півзахисник "біло-синіх" Олександр Караваєв після візиту до військового шпиталю, де динамівці надали допомогу пораненим військовослужбовцям, розповів в інтерв'ю клубному каналу, чим займається під час карантину.

     - Олександре, матчі чемпіонату якої країни зараз дивишся - Білорусі, Таджикистану чи Бурунді?

     - Звісно, Білорусі. Вони і ближче, і там багато знайомих футболістів зараз грає, тих, з ким я грав. Там зараз працює тренер, під керівництвом якого я працював протягом п'яти років (Юрій Вернидуб). Приємно спостерігати знайомі обличчя, друзів. Завжди цікаво дивитися футбол, коли ти когось знаєш особисто, стежиш за успіхами в його кар'єрі.

     - Тренуватися без м'яча незвично?

     - Так, але ми все одно намагаємося працювати з м'ячем, коли приїжджаємо на базу, навіть поодинці або удвох. Намагаємося урізноманітнити бігову роботу, "побавитися" з м'ячем, давати один одному передачки, зіграти в тенісбол сам на сам. Це мінімальна робота з м'ячем, але це все, що ми можемо робити поки що в цій ситуації.

     - Які в тебе головні правила поведінки на час карантину?

     - Перше - це коли приходжу додому з вулиці - нічого не чіпати й одразу ретельно помити руки. А те, що брав із собою - телефон, ключі - обробити дезинфектором. Звичайно, усе це я робив і раніше, але зараз став більше приділяти цьому увагу. Звичайно ж, одягаю маску, коли йду в місця масового скупчення людей, наприклад, у супермаркет за продуктами.

     - Чи з'явилися у тебе якісь нові хобі за час відсутності футболу?

     - Як такого хобі немає. Весь час проводжу разом із сім'єю, знаходимо різні заняття. То з дитиною з пластиліну щось ліпимо, то вирішуємо дорослі головоломки з дружиною, граємо у слова. Загалом, це ігри на логіку, мислення, аби не було нудно. Не просто пограти з метою вбити час, а щоб реально було цікаво. У нас погляди в усьому збігаються, тому ми добре проводимо час разом і навіть не помічаємо, як він летить.

- Як часто виходиш на вулицю?

- Зараз уже рідко, а до того, як ввели заборону на прогулянки в парках, ми виїжджали погуляти і до парку, і до лісу. Тому що свіжим повітрям дихати необхідно, хоча б годину щодня. Зараз виходимо на прогулянки рідше, але коли хороша погода, усе одно намагаємося виїхати.

fcdynamo.kiev.ua

Просмотров: 210 | Добавил: Лесничий | Теги: Караваев | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Апрель 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua