Пятница, 29.03.2024, 16:10
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2018 » Август » 22 » Олексій Бойко: "Моя мета - забивати в кожному матчі". ВІДЕО
17:47
Олексій Бойко: "Моя мета - забивати в кожному матчі". ВІДЕО

     Герой п'ятого туру у Другій лізі Олексій Бойко поділився своїми враженнями від вольової перемоги над запорізьким “Металургом”, а також розповів про завдання перед командою на сезон.

- Олексію, в матчі проти запорізького “Металурга” ви відзначилися двома забитими м'ячами, тим самим принесли перемогу своїй команді. Приємно отримувати визнання Герой туру?

- Звичайно, дуже приємно. Це велика честь для мене. Моя мета — досягати ще більших успіхів, рухатися вперед та розвиватися. Хочеться спробувати свої сили на більш високому рівні.

- У моменті з першим забитим м'ячем після передачі Кривича ви прицільним ударом з гострого кута в дальній кут вразили ворота суперника. Відпрацьовуєте такі удари на тренування чи це було спонтанне рішення?

- Це було спонтанне рішення, хоча на тренуваннях  відпрацьовуємо удари з усіх позицій. У штрафній площі захисники дають дуже мало вільного  простору, тим паче це хліб нападника пробивати з нестандартної позиції, поки воротар не готовий до удару. Приємно, що все склалося і мені вдалося забити.

- Після пропущеного м'яча відчувалася нервовість чи вам зразу вдалося зібратися та продовжувати атакувати?

- Наприклад, в матчі з “Гірником” на виїзді ми теж  в першому таймі переважали суперника, грали досить впевнено, забили м'яч, а в другій половині зустрічі дещо підсіли морально. Можливо, команда ще не набрала своїх оптимальних кондицій, плюс пенальті вплинуло на нас. “Металург” — хороша, кваліфікована команда, вони добре контролювали м'яч. Намагалися пресингувати суперника і вибігати в контратаки. Вважаю, нам це вдалося. Віталій Онопко вибив м'яч, Сергій Цибульський віддав чудову передачу і я реалізував гольову нагоду. З останніх сил вдалося вирвати перемогу. Команда дуже хотіла перемогти, всі були мотивовані та виклалися на 100%.

- Це для вас найбільш важливий забитий м'яч?

- Це найбільш пам'ятний м'яч для мене на професіональному рівні. Він вийшов красивим і дуже важливим для команди. Перемогти серйозного суперника і стати кращий гравцем туру: що може бути краще? Мене переповнюють позитивні емоції.

- Як оціните “Металург” Запоріжжя, адже команда лише формується, але водночас клуб з серйозними амбіціями?

- “Металург” — достойний суперник. В них є своя манери гри, добре контролюють м'яч, швидко вибігають з захисту в напад. Команда потихеньку будується. Знаю, що є певні непорозуміння футболістів із головним тренером, але все це притреться. Сподіваюся, що вони прогресуватимуть в майбутньому, адже “Металург “— іменитий клуб, з хорошою інфраструктурою. Якщо все буде добре в фінансовому плані, впевнений, що команда достойна грати в Першій лізі, а також на найвищому рівні.  Поки що запоріжцям не вистачає холоднокровності в завершальній фазі атаки.

- Ви себе вважаєте форвардом якого плану – любите грати в штрафній, на вістрі під захисниками чи діяти з глибини?

- Найбільш комфортно почуваюся, граючи з глибини. Люблю спонтанно вбігати в штрафну площу за спини захисникам, щоб вони не встигали за мною. В штрафній площі намагаюся грати в один — максимум у два дотики. Плюс непогано почуваю себе в боротьбі на другому поверсі. Можна сказати, що я нападник таранного типу, маю хорошу дистанційну швидкість.

- Які завдання на сезон перед командою ставить керівництво клубу?

- Головне завдання перед кожним сезон — вийти в Першу лігу. В минулому сезоні команду покинули Сорокін, Кулінич, тому це не могло не вплинути на наші результати. В кадровому плані в нас не так багато футболістів, але всі можуть вийти і зіграти достойно. Головне, що в хлопців присутнє бажання. Зараз в Другій лізі висока конкуренція, в кожному матчі відчувається запекла боротьба.

Нашим новачкам поки що складно входити в матчі, де боротьба йде на кожному клаптику поля, а тим паче хлопці молоді, їм не вистачає досвіду. Тренерський штаб працює над вдосконаленням гри, морально та психологічно налаштовує гравців, підтримує їх. В нас є кістяк команди, основний склад, але необхідна ротація, особливо в такому напруженому  графіку.

Нас чекає найближа гра з “Сумами” в Кубку України, потім 26 серпня граємо з “Енергією” в чемпіонаті. Три гри за тиждень складно витримати. В деяких футболістів є мікротравми, наприклад мене турбує ахіллове сухожилля. Сподіваюся, що новачки допоможуть нам. Завдання — бути в призерах. Я як капітан команди поставив мету завершити чемпіонат мінімум в п'ятірці лідерів.

- Ви забиваєте в чотирьох матчах поспіль, причому в двох матчах відзначалися дублем. Націлені стати найкращим бомбардиром у своїй Групі чи для вас найголовніше командні успіхи?

- Звичайно, я над цим працюю. Моя мета — забивати в кожному матчі. Добре, що все поки що складається якнайкращим чином. Намагатимуся надалі радувати вболівальників, керівництво, тренерський штаб та партнерів забитими м'ячами.

- Які сильні сторони можете виділити в вашого наступного суперника “Енергії”?

- “Енергія” хороша команда. Я з ними грав всього лише один раз, але видно, що це боєздатний, організований колектив. Завжди налаштовуються на гру з нами, адже це херсонське дербі. В таких матчах ніхто не хоче поступатися. Знаємо, що підопічні Федорчука перемогли 2:0 “Гірник”. Це свідчить про те, що команда в хорошій формі. Налаштовуватимемося з максимальною відповідальністю на гру, вивчатимемо сильні та слабкі сторони суперника, для того щоб досягти позитивного результату.

Бліц

Народився в Луганську

Перший тренер  Алєксєєв Олег Володимирович

Улюблена команда — "Манчестер Юнайтед"

Улюблений футболіст — Роберт Левандовский, Харрі Кейн, Ромелу Лукаку

Футбольна мрія — спробувати свої сили за кордоном, зіграти на найвищому рівні в Україні.

 

Прес-служба ПФЛ

Просмотров: 499 | Добавил: Лесничий | Теги: Мир (Горностаївка) | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua