Четверг, 25.04.2024, 23:47
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2015 » Май » 12 » Першість області серед ветеранів (фото)
09:01
Першість області серед ветеранів (фото)

     З 10 по 11 травня п.р. в місті Берислав на стадіоні «Машинобудівник» районної КДЮСШ ім. В.К.Сергеєва відбулися змагання першості Херсонської області з футболу 2015 року серед команд ветеранів, присвячених 70-річчю Перемоги над нацизмом у ІІ світовій війні та 65-річчю фізкультурно-спортивного товариства «Колос».

     Організували і провели змагання обласна організація ВФСТ «Колос» АПК України та обласна федерація футболу, за організаційної підтримки Бериславської райдержадміністрації і районної ради, районної КДЮСШ ім. В.К.Сергеєва, районної організації ВФСТ «Колос» АПК України та районної федерації футболу.

     Змагання проводились за правилами клубу «Шкіряний м’яч» у двох вікових категоріях: «Stars» – футболісти 1975-1966 років народження та «Superstars» – футболісти 1965 року народження і старші.

     Усього в турнірі взяли участь 6 команд, а саме: «Stars» – «Колос – Чорнянка» Каховський район, «Новокаховець» м. Нова Каховка, ФК «Гопри» м. Гола Пристань, ФК «Берислав» Бериславський район, «Superstars» – «Надія» Іванівський район та ФК «Берислав» Бериславський район.

     Перед початком змагань представники команд разом із оргкомітетом та головною суддівською колегією вирішили ініціювати проведення змагань першості не як одноразові, а зробити їх багатотуровими (4 - 5 турів) на різних стадіонах області з травня по жовтень, включно, і за підсумками усіх турів провести суперфінал між чотирма кращими командами у кожній віковій групі у жовтні місяці у місті Херсоні на центральному  міському стадіоні «Кристал», надання якого гарантував один із учасників змагань, директор міського спорткомбінату «Кристал» Олексій Левченко. ІІ туром змагання будуть вважатись змагання в рамках першості ВФСТ «Колос» АПК України, які відбудуться 12 - 14 червня 2015 року в місті Генічеську, а  ІІІ тур запланували провести і місті Гола Пристань 5 - 6 липня п.р. у програмі традиційного міжнародного фестивалю «Купальські зорі».

     На урочистому відкритті змагань команди вітали Олександр Шокуров, заступник голови Бериславської райдержадміністрації, Юрій Сорочинський, директор Бериславської районної КДЮСШ ім. В.К.Сергеєва, голова бюджетної комісії районної ради, В’ячеслав Роль, голова обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України, член виконкому обласної федерації футболу.

     Також усі учасники під фонограму духового оркестру хором завзято і майстерно виконали Гімн України.

     У молодшій віковій групі змагання проводилися за коловою системою в одне коло, старші зіграли між собою 2 матчі (умовно вдома і на виїзді).

     У групі «Stars» матчі закінчилися так:

ФК «Берислав» - «Колос - Чорнянка» – 10:0;

«Колос - Чорнянка» -  «Новокаховець» – 1:6;

«Новокаховець» - ФК «Берислав» – 0:1;

ФК «Гопри» - «Новокаховець» – 1:1;

ФК «Гопри» - ФК «Берислав» – 3:1;

«Колос - Чорнянка» - ФК «Гопри» – 0:7.

     У підсумку ФК «Гопри» набрав 7 очок, ФК «Берислав» – 6 очок, «Новокаховець» – 4 очка, «Колос - Чорнянка» - 0 очок.

     У групі «Superstars» матчі закінчилися так: «Надія» - ФК «Берислав» – 3:0, ФК «Берислав» -«Надія» – 2:0, а в серії післяматчевих пенальті перемогла «Надія» з рахунком 2:1

.     Треба відзначити, що у змаганні взяли участь не тільки футболісти - колішні учасники районних і обласних змагань, а  й визнані на Херсонщині майстри шкіряного м’яча такі, як майстри спорту, колишні гравці Прем’єр/Вищої Ліги Олексій Якименко, Сергій Реут, майстер спорту міжнародного класу, срібний призер Всесвітньої Універсіади Вадим Жуков.

     Була на змаганнях і ціла футбольна династія Нойків: старший – Іван Вікторович, у свої 67 років брав участі у змаганнях «Superstars», молодший син Ігор грав у категорії «Stars», середній син Віктор обслуговував матчі у якості арбітра. А увечері біля телевізора всі вони палко уболівали за найменшого з династії – Олександра, який допомагав своїй команді «Металург» (Донецьк) у протистоянні з кращою командою України «Динамо» (Київ), щоправда у той день «Металургу» не допоміг би навіть Мессі.

     Найстаршому гравцю змагань Віктору Охременку, тренеру-викладачу з футболу вищої категорії Бериславської районної КДЮСШ ім. В.К.Сергеєва, у цьому році йому виповниться 72 роки. А команду «Надія» очолював та й сам грав у її складі сільський голова села Воскресенка  Іванівського району Володимир Нудьга.

     У результаті проведених змагань чемпіоном і призерами І туру першості Херсонської області з футболу 2015 року серед команд ветеранів, присвячених 70-річчю Перемоги над нацизмом у ІІ світовій війні та 65-річчю фізкультурно-спортивного товариства «Колос» стали:

     «Stars»

І місце – ФК «Гопри» м. Гола Пристань;

ІІ місце – ФК «Берислав» Бериславський район;

ІІІ місце – «Новокаховець» м. Нова Каховка;

     «Superstars»

І місце – «Надія» Іванівський район;

ІІ місце – ФК «Берислав» Бериславський район.

     Усі команди-призери були нагороджені пам’ятними призами (кубками) і дипломами відповідних ступенів, гравці команд-призерів золотими, срібними та бронзовими медалями та дипломами відповідних ступенів.

     Але головною нагородою для учасників було саме змагання, на яких ветерани футболу себе показували і на інших дивилися, можливість поспілкуватись, згадати молоді роки.

     Хіба заради медалей чи дипломів билися за перемогу в кожному матчі вищезгадані футболісти, у яких титулів на всіх вистачить?

     Прикро, що на участь у змаганні відкликнулося так мало команд з області. Зрозуміло, що в країні військово-політична та фінансово-економічна криза, та й по правді йде війна. Але Оргкомітет сподівається, що у наступних турах учасників буде значно більше.

     А ось ті команди, що приїхали на змагання, отримали не тільки задоволення від гри та суперництва на прекрасному футбольному полі стадіону «Машинобудівник, але й відмінно відпочили, а після змагання пригостилися справжньою рибацькою юшкою від гостинних господарів.

     Оргкомітет звертається до голів міськрайонних федерацій футболу та міськрайонних організацій ВФСТ «Колос» АПК України щодо ініціювання проведення наступних турів першості на їхніх територіях.

     Фотоматеріали змагань див. у розділі "Фотогалерея".

     В’ячеслав Роль,

     Голова обласної організації

     ВФСТ «Колос» АПК України                                                              

на знімку: всі переможці та призери. Фото В. Роля

Просмотров: 753 | Добавил: Лесничий | Теги: Першість області серед ветеранів | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Май 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua