Суббота, 27.04.2024, 03:42
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2015 » Июнь » 8 » "Піонер" - Чемпіон області серед юнаків 2001/02 рр.н. класу "Б"! (фото)
07:39
"Піонер" - Чемпіон області серед юнаків 2001/02 рр.н. класу "Б"! (фото)

     6 - 7 червня 2015 року в селі Чорнянка Каховського району на прекрасному сільському стадіоні «Колос» відбулися фінальні змагання ІІІ етапу чемпіонату Херсонської області з футболу сезону 2014/2015 років серед команд юнаків 2001/2002 рр.н. класу Б.

     Змагання відбулися завдяки організаційні та фінансовій підтримці управління молоді та спорту Херсонської облдержадміністрації (начальник управління Юрій Семченко), обласної федерації футболу (голова В’ячеслав Богун) та обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України. Організувала і провела змагання обласна дитячо-юнацька футбольна ліга. Арбітраж змагань забезпечував суддівський комітет обласної федерації футболу (голова комітету Анатолій Жосан).

     У класі Б змагалися 14 команд у 3 етапи за правилами ФІФА 11 х 11 з тривалістю матчів 2 тайми по 35 хвилин.

     Змагання чемпіонату розпочалися у середині вересня 2014 року і тривали майже 9 місяців (із зимовою перервою).

     У І відбірковому етапі всі 14 команд класу Б були розділені на 2 територіальні відбіркові групи «Схід» і Захід», в яких вони восени і весною зіграли між собою за коловою системою по 12 матчів (по 6 вдома і на виїзді).

     Після  І етапу команда «Дніпро» м. Херсон (Херсонський ДЮКФП №5 міської ради, тренер Юрій Мартинов) була дискваліфікована за порушення Регламенту.

     На ІІ етапі по 4 кращих команди з кожної групи у 2 чвертьфінальних матчах кожна (вдома і на виїзді) розіграли путівки до фінального турніру.

     На ІІІ фінальному етапі 4 команди, переможниці чвертьфінальних матчів за системою плей -офф розіграли нагороди чемпіонату.

     Фінальні змагання ІІ етапу відбулися також за організаційної підтримки Чорнянської сільської ради (сільський голова Ірина Хома) та Каховської районної ДЮСШ «Колос» (директор ДЮСШ Олексій Гурнаков).

     Результати матчів ІІ етапу:

- І півфінал: «Майстер - С» селище Антонівка - «Шумен» місто Херсон – 3:1;

- ІІ півфінал: «Колос» Каховський район - «Піонер» Нововоронцовський район – 0:3;

- матч за ІІІ місце: «Шумен» місто Херсон - «Колос» Каховський район – 4:6 п.п. (о.ч. 1:1);

- матч за І місце: «Піонер» Нововоронцовський район - «Майстер - С» селище Антонівка – 1:0.

     Таким чином у результаті проведених змагань чемпіоном Херсонської області з футболу сезону 2014/2015 років серед команд юнаків 2001/2002 рр.н. класу Б стала команда «Піонер» Нововоронцовський район (Нововоронцовська ДЮСШ, директор ДЮСШ Олександр Бровко).

     Чемпіонами області стали вихованці тренерів Ігоря Гончарова та Юрія Путіна футболісти Євген Миколайчук, Євген Макух, Макисм Кирилов, Борис Степаненко, Іван Селютін, В’ячеслав Псарюк, Олександр Марчук, Рінат Геращенко, Олексій Березка, Ростислав Лазебний, Євген Бурлай, Олександр Руденький, Володимир Братченко.

     Срібний призер – команда «Майстер - С» селище Антонівка міста Херсона (Херсонська обласна КДЮСШ «Колос», тренер Володимир Маляренко, директор ДЮСШ Володимир Маломуж), бронзовий – команда «Колос» Каховський район (Каховська районна ДЮСШ «Колос», тренер Володимир Столярчук, директор ДЮСШ Олексій Гурнаков), фіналіст чемпіонату – команда «Шумен» місто Херсон (Херсонський ДЮКФП №5 міської ради, тренер Заур Курбанов, директор Закладу Галина Кислова).

     Усі чотири команди - фіналістки представляли також фізкультурно - спортивне товариство «Колос».

     Команди, що посіли призові місця були нагороджені пам’ятними призами (кубками) і дипломами, а гравці відповідно золотими, срібними та бронзовими медалями і дипломами управління молоді та спорту облдержадміністрації.

     Достойно, практично без грубих помилок і суттєвих зауважень провели арбітраж змагань молоді, перспективні футбольні арбітри Ігор Макаренко, Сергій Гладкий (обидва із Херсона), Віктор Вовк з Нової Каховки, Роман Повх з Каховки.

     Але головним підсумком змагання було те, що переможених, лузерів, невдах на ньому не було. Переможці усі: і хто посів І місце, і хто посів чотирнадцяте. Важливо, що усі учасники, а це близько 300 юних футболістів, спробували себе у дорослому футболі, хоча поки що тільки із ровесниками, зігравши хто 16, хто 14, а хто 12 матчів. Проливаючи літри поту, іноді зціпивши зуби від болі і втоми вони доводили насамперед собі, що вони майже доросли до суто чоловічих футбольних баталій. Хоча дивлячись на них і спілкуючись з ними розумієш, що у фізичному, інтелектуальному  і психологічному аспектах їм до дорослих ще треба трошки підрости. Пройде ще рік, два, три, п’ять і ми будемо бачити їх у дорослих командах, а декого ми вже можемо побачити в дорослих командах поки що районного рівня. Зрозуміло, якщо вони не покинуть тренуватись, а будуть ще більше часу і сил віддавати футболу.

     Усі чотири команди - фіналістки мають намір і планують узяти участь у Всеукраїнських фінальних змаганнях з футболу на Кубок «Золотий колос України», які відбудуться у липні п.р. в місті Скадовську. У них майже стовідсоткова готовність. Тільки турбує ці команди те, що після року чисто чоловічого футболу за усіма правилами ФІФА, їх ніби знову повертають у футбольний дитячий садок погратися у футбольній пісочниці.

     Технічні результати змагань див. тут.

     Фотоматеріали змагань див. у розділі "Фотогалерея".

В.А.Роль,

Голова обласної організації

ВФСТ «Колос» АПК України,

Виконавчий директор ХОДЮФЛ

на знімку: капітан переможців Борис Степаненко та виконавчий директор ХОДЮФЛ В. А. Роль

Просмотров: 733 | Добавил: Лесничий | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua