Суббота, 20.04.2024, 09:54
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2011 » Июль » 4 » "Ровенчанка" - призер Всеукраинского турнира!
19:53
"Ровенчанка" - призер Всеукраинского турнира!
ХЕРСОНСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ВФСТ «КОЛОС» АПК УКРАЇНИ
ПІДСУМКИ проведення суперфінальних змагань з футболу під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?» на Кубок «Золотий колосок» у програмі Всеукраїнських сільських спортивних ігор 2011 року ВФСТ «Колос» АПК України.
      З 27 червня п.р. в місті Скадовську на однойменній навчально-спортивній базі відбуваються суперфінальні змагання з футболу під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?» на Кубок «Золотий колосок» у програмі Всеукраїнських сільських спортивних ігор 2011 року Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» агропромислового комплексу України (надалі Ігри). В цей день стартували змагання серед команд дівчат. Змагання проводились за правилами клубу «Шкіряний м’яч» у двох вікових категоріях: 1998 та окремо 1999-2000 років народження. За Регламентом змагань команди мали представляти одну сільську, селищну або міську (районного підпорядкування) загальноосвітню школу. Якщо в школі відсутні паралельні класи, то команда такої ЗОШ могла заявити три футболістки з інших сільських, селищних або міських (районного підпорядкування) ЗОШ.
     На змагання серед команд дівчат 1999-2000 років народження заявилося всього 3 команди (наша область жодною командою не була представлена) і вони проводилися за коловою системою в одне коло. Командні місця розподілилися так: На змагання серед команд дівчат 1998 року народження заявилося 13 команди і вони проводилися в два раунди: - І раунд – відбіркові групові змагання за коловою системою в одне коло в трьох відбіркових групах (в двох по 4 команди, у одній – 5); - ІІ раунд – матчі «плей-офф», починаючи з чвертьфіналів (команда, яка посіла І місце у групі з 5 командами, виходила до півфіналу напряму без чвертьфінального матчу). Нашу область представляли дві команди: «Ровінчанка» ЗОШ села Рівне Генічеського району та «Колос» ЗОШ села Семенівка Каховського району. В обох цих селах працюють відділення ДЮСШ: в Рівному – Генічеської районної, а в Семенівці – Каховської районної. Команда «Ровінчанка» зіграла у групі унічию 1:1 з командою Кобеляцького району Полтавської області, 0:0 з командою Городенківського району Івано-Франківської області, в останньому турі розтрощила команду Чорняхівського району Житомирської області, набравши 5 очок з ІІ місця вийшла до чвертьфіналу. В чвертьфіналі обіграла ту ж саму команду Кобеляцького району Полтавської області з рахунком 2:0, в півфіналі програла команді Валківського району Харківської області з рахунком 0:1, а матчі за третє місце перемогла команду Шполянського району Черкаської області з рахунком 2:0. Команда «Колос» у групі виграла 2:0 у команди Турбівського району Вінницької області, зіграла унічию 1:1 з командою Валківського району Харківської області, виграла у команди Стрийського району Львіської області набрала 7 очок і також з ІІ місця вийшла до чвертьфіналу. В чвертьфіналі обіграла команду Пологівського району Запорізької області по пенальті 4:1 (основний час 0:0), в півфіналі виграла у команди Шполянського району Черкаської області з рахунком 2:0, а матчі за третє місце здобула вольову перемогу над кривдниками «Ровінчанки» командою Валківського району Харківської області з рахунком 2:1.
     Таким чином у результаті проведених змагань чемпіонкою Ігор стала команда «Колос» ЗОШ села Семенівка Каховського району (тренер Анатолій Сидоренко, директор ЗОШ Анатолій Носенко, директор ДЮСШ Олексій Гурнаков). Ця команда є також чемпіонкою області 2011 року у цій віковій категорії. Чемпіонками Ігор стали сестри Юлія та Інеса Романові, Юлія та Наталка Підкови, Дарина Куліш, Ольга Ляшенко, Марина Липницька, Марина Полюхович, Ольга Герасіна, Наталка Цибок (всі з Семенівки), Ірина Рибалкіна, Ганна Балаба (з Чорнянки Каховського району), Алла Вернигорова (з Архангельської Слободи Каховського району). До того ж Ірина Рибалкіна була визнана кращою нападницею турніру. Організаційну та фінансову підтримку участі команди у змаганні надали Каховська райдержадміністрація (голова Володимир Сторчак), Каховська районна рада (голова Микола Крупін), Семенівська сільська рада (сільський голова Юрій Квасов), Олександр Червоній, Микола Купенко, Сергій Кіфарук, Василь Мунтян, Геннадій Єдігаров (фермери села Семенівка).
     Бронзовим призером змагань стала команда «Ровінчанка» села Рівне Генічеського району (тренери Микола Переверзєв та Олександр Рибалка, президент ФК Анатолій Бульбах, директор ЗОШ Олександр Костогладов, директор ДЮСШ Леонід Ропан). За нашу команду грали Вікторія Кислова, Катерина Шепелєва, Христина Зуйкова, Любов Форолова, Тетяна Китаєва, Вікторія Бондарева, Олеся Тригубко, Олена Ткаченко, Катерина Кабанова, Аліна Здорик, Антоніна Іванісова, Людмила Спалиляк (усі з Рівного), Вікторія Баєк (з Вікторівки Генічеського району) та Людмила Крючкова (з Великих Копанів Цюрупинського району). Організаційну та фінансову підтримку участі команди у змаганні надали Генічеська райдержадміністрація (голова), Генічеська районна рада (голова Олександр Резніков, заступник голови Ірина Попова), Рівненський міжшкільний навчально-виробничий комбінат (директор Анатолій Бульбах), Анатолій Харламов, Олександр Шулік (приватні підприємці), ветерани генічеського футболу. 
                                                                                                                                  Голова обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України В.А.Роль
Просмотров: 1100 | Добавил: Лесничий | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
avatar
1 Визит • 19:56, 04.07.2011
Недаром, значить , всем миром деньги на поездку собирали...
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Июль 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua