Среда, 08.05.2024, 09:43
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2020 » Апрель » 8 » Сергій Корольський: "Чудово, що наша мрія здійснилася"
18:30
Сергій Корольський: "Чудово, що наша мрія здійснилася"

     Спортивний директор «Енергії» Сергій Корольський про нове поле для клубу стандартних розмірів зі штучним покриттям і перспективу створення на його базі спорткмоплексу.

     - Звісно, ми про це поле мріяли і робили все можливе, - сказав Сергій Корольський пресслужбі клубу. -  Чудово, що насьогодні наша мрія здійснилася. Про газон такої якості мріяло не одне покоління, а зараз - це вже реальність. На жаль, через карантинні заходи не можемо тренуватися на новому газоні, проте треба всім разом пережити ці складні часи.

   

 У першу чергу хочеться подякувати нашій місцевій владі. Висловлюємо вдячність меру — почесному президенту ФК «Енергія» Володимиру Коваленку. Його команда зробила дуже велику роботу, щоб у короткі терміни завершити будівництво. Також необхідно відзначити депутатів, які підтримали ініціативу міського голови. Звісно, цього б нічого не було без Державного фонду регіонального розвитку та Херсонської обласної адміністрації. Сподіваємося, що вже найближчим часом на цьому полі займатимуться дорослі та діти.

     Вважаю, що це обов'язкого піде на користь всьому обласному футболу і Новій Каховці тим більше. Багато хто хоче збудувати поле такої якості, проте мало кому це вдається . Не у всіх регіонах міська влада переживає за футбол. У цьому плані нам пощастило.


Сюжет "України футбольної" про нове поле в Новій Каховці:


«Енергія» базується на півдні країни, неподалік від Криму, тому у нас є всі необхідні умови. Є можливість приймати футбольні клуби на навчально-тренувальні збори, проводити контрольні матчі.

На нашому стадіоні будуть відновлені бігові дорожкі, кросова траса. Також  забезпечемо місця для паркування. Будівлі навколо стадіону відповідатимуть високим стандартам. 

Всі ці роботи профінансуються місцевою владою. Також поруч є тенісні корти. Чудово, що весь спортивний комплекс функціонуватиме. Зараз у нас виключно футбольне поле, а у майбутньому, можливо, буде повноцінний стадіон з трибунами, роздягальнями. Тоді вже цей стадіон буде включено у відповідний реєстр стадіонів УАФ і на ньому можна буде проводити матчі серед професінальних команд. Тим більше, розміри поля відповідають вимогам проведення матчів Першої ліги.


Пресслужба ПФЛ

Просмотров: 308 | Добавил: Лесничий | Теги: Енергія (Нова Каховка) | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Апрель 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua