Четверг, 28.03.2024, 13:21
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2021 » Июль » 23 » Сергій Пучков: "Завдання перед командою стоїть сер­йозне, і ми зобов’язані його виконати"
09:09
Сергій Пучков: "Завдання перед командою стоїть сер­йозне, і ми зобов’язані його виконати"

     25 липня стартує чемпіонат України з футболу серед команд другої ліги.

     Херсонщину в ньому представлятимуть знову дві команди: новокаховська «Енергія» і херсонський «Кристал», який після маловтішного річного перебування у першій лізі повернувся, так би мовити, на круги своя.

     Але не залишається поза увагою наших уболівальників виступ і сімферопольської «Таврії», яка після тимчасової окупації Криму Росією «прописалася» на території нашої області: спочатку у Бериславі, а тепер вже другий сезон у Мар’янівці Каховського району.

     Кореспондент «Нового дня» побував у селі Кам’янка Каховського району, на затишному стадіоні якого футболісти «Таврії» проводили заключний етап підготовки до нового сезону. І саме тут, під час короткої перерви у тренуванні головний тренер команди Сергій Пучков за попередньою домовленістю відповів на запитання журналіста.

— Сергію Валентиновичу, як Ви сприйняли пропозицію президента футбольного клубу «Таврія» Едуарда Репілевського очолити тренерський штаб команди?

— Скажу відверто, мені було приємно. По-перше, «Таврія» — це та команда, з якою я свого часу здобув перемогу у розіграші кубка України. По-друге, приємно удвічі, що буду працювати з командою, яка ставить за мету підвищитися у класі. Тому погодився на пропозицію одразу.

— Хто увійшов до тренерського штабу?

— Насамперед, той тренер, з яким я працюю пліч-о-пліч вже понад 20 років. Це Костянтин Поліщук. А ще — Юрій Чумак, котрий вже працював у команді і з яким ми і на полі перетиналися як гравці.

— Ваші враження від знайомства з командою?

— Зрозуміло, що необхідно було познайомитися з гравцями, а також, визначитися, у якому фізичному стані вони перебувають, як виглядають у тактичному плані. Провели медичний огляд, відповідні тести тощо. Загалом я залишився задоволеним. Хоча необхідно було дещо підправити. Та й пауза у міжсезоння не була такою довгою. Перший збір провели з 21 червня по 2 липня у Новій Каховці.

Виходячи з поставленої мети, і організували підготовку до нового сезону. Тут всього було вдосталь: і фізичного навантаження, і тактичної підготовки гравців, і колективної та індивідуальної роботи з м’ячем тощо. Звичайно ж, активно велася і селекційна робота.

— І багато змін у команді?

— Не підійшли нам і залишили «Таврію» спочатку захисник Павло Бесараб, півзахисник Віктор Окатий, нападники Андрій Фаюк і Владислав Жавко. Пізніше до них приєднався і Анатолій Масалов.

— А хто ж влився до команди?

— На сьогодні підписали контракти з воротарем Єгором Поповичем (останній клуб «Епіцентр», Дунаївці), захисником Олексан­д­ром Максименком із херсонського «Кристала», півзахисниками Андрієм Ковальовим із першолігового житомирського «Полісся» та Олегом Вакуленком, теж із херсонського «Кристала». А ще повернувся з оренди в новокаховській «Енергії» Владислав Вакулинський. Але поповнення можливі: гравці на перегляді ще є.

— Сергію Валентиновичу, чи задоволені станом готовності команди до нового сезону?

— Можна сказати, що так. Ми щодня проводимо з гравцями невеличкі тести, щоб бачити їх моральний і фізичний стан. В цілому, всім задоволений. Про це свідчать і контрольні матчі команди. Їх провели ми п’ять, і у п’яти здобуто перемоги (з «Енергією» — 2:1, дніпровським «Легіонером» — 2:0, «Кривбасом» — 2:1, «Кристалом» — 5:1 і з дебютантом другої ліги нікопольським «Скоруком» — 3:2).

Ми футболістів налаштовуємо тільки на перемогу, лише на позитивний результат. Адже завдання перед командою стоїть сер­йозне, і ми зобов’язані його виконати.

Тим більше, що президент клубу Едуард Репілевський прислуховується до наших побажань, з розумінням ставиться до них. Він прагне робити все, що команді й гравцям потрібно. Думаю, ми Едуарда Вікторовича не підведемо.

— Перший матч сезону «Таврія» про­веде у Херсоні з «Кристалом» у неділю 25 липня. Якого результату слід очікувати уболівальникам і керівництву клубу?

— Ще раз наголошую: ми гравців налаштовуємо тільки на позитивний результат у кожному матчі.

— Тож успіхів і Вам, і команді.

— Дякую.

Інтерв’ю записав Анатолій ЖУПИНА, "Новий день"

Просмотров: 219 | Добавил: Лесничий | Теги: Таврія-Сімферополь | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Июль 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua