Пятница, 29.03.2024, 04:17
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2020 » Август » 23 » Сергій Шевцов: "Вихід "Кристалу" до Першої ліги підвищив інтерес до команди"
10:14
Сергій Шевцов: "Вихід "Кристалу" до Першої ліги підвищив інтерес до команди"

     Директор МФК "Кристал" Сергій Шевцов про підсумки сезону 2019/20, розвиток інфраструктури та плани на майбутнє.

     - Попередній чемпіонат ми оцінюємо як вдалий, - сказав пан Шевцов клубній пресслужбі. - Грали проти сильних суперників, а такими є "Гірник", "Альянс", "ВПК-Агро", певний час нав’язувала боротьбу і "Енергія". Але в цілому ми задоволені нашими результатами за сезон, було багато перемог з великим рахунком. На жаль, не змогли продовжити сезон навесні через пандемію коронавірусу – ми досить плідно попрацювали взимку, виграли Кубок Криму, який проходив у Херсонській області, суттєво готувалися до завершальної частини чемпіонату. З іншого боку, слід позитивно розцінювати дострокове завершення сезону, адже клуб, зрештою, отримав можливість підвищитись у класі.

Робота тренерського штабу

- Було б цікаво подивитись на гру "Кристала" під керівництвом Едуарда Хаврова саме навесні. Всі пам’ятають, що він очолив клуб практично напередодні сезону 2019/20 рр.: команда була готова до чемпіонату певною мірою, Едуард Анатолійович зробив свій внесок, але було б цікаво подивитися на "Кристал" саме після того, як він провів підготовчі збори, підбирав гравців. Для Едуарда Хаврова, як для тренера, стане викликом Перша ліга: буде важко, новий чемпіонат, суперники іншого рівня, тому цей сезон повинен стати для нього, як для фахівця, візитною карткою.

Плани на Першу лігу

 - Ми зберегли основний склад, але об’єктивно розуміємо ситуацію у Першій лізі. Ми не хочемо бути «хлопчиками для биття», але й не будемо кидатись заявами щодо виходу в УПЛ. Спеціалісти, які неодноразово переглядали наші матчі, стверджували, що ми можемо йти у середині турнірної таблиці Першої ліги. Як мінімум – ми повинні зберегти прописку в Першій лізі. Плануємо боротись з усіма клубами, тому є бажання зайняти міцну позицію у турнірній таблиці – 10-е місце».

«Наші вболівальники все частіше говорять нам про те, що будуть ще більше підтримувати команду. Друга ліга трохи приїлась нашим фанатам, а ось вихід до Першої ліги підвищив інтерес до команди. Зараз чекаємо остаточної комплектації, ведемо перемовини з декількома гравцями, які точно зможуть підсилити наш склад.

Розбудова стадіону та розвиток інфраструктури

- Щодо розвитку інфраструктури – ми атестовані на сезон у Першій лізі. Стадіон зараз розбудовується, встановлюються нові місця для глядачів, нові платформи для проведення прямих трансляцій матчів Першої ліги. Щодо освітлення, то наразі нам дають можливість доробити остаточний проект до початку наступного сезону, тобто, до серпня 2021 року, а ось жорсткі умови щодо освітлення по регламенту УАФ та ПФЛ будуть виконані тільки через сезон. Чекаємо також на введення до експлуатації тренувального поля зі штучним покриттям, яке вже повністю готове до функціонування.

Фінансування клубу:

- Наразі ми чекаємо на рішення Херсонської міської ради, яка планує зібратись 28 серпня. Під час наради буде вирішуватись доля майбутнього фінансування клубу та збільшення витрат на "Кристал", серед яких: харчування, екіпірування, гостьові матчі та інше. Місцева влада розуміє важливість прийняття даних рішень для розвитку футболу та для нашого існування в цілому, а ми налаштовані лише на позитивний лад та сприятливі рішення для клубу, - резюмував функціонер.

pfl.ua

Просмотров: 237 | Добавил: Лесничий | Теги: Шевцов, Кристал (Херсон) | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Август 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua