Четверг, 28.03.2024, 17:07
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2014 » Июль » 29 » Шевцов: "Прикро не перемогти, але істерії нема"
11:43
Шевцов: "Прикро не перемогти, але істерії нема"

     Головний тренер ФК "Кристал" Сергій Шевцов прокоментував старт своєї команди у чемпіонаті України.

– Були два різних тайми. Що, на вашу думку, не дозволило "Кристалу" дотиснути суперника, маючи перевагу?

– Спочатку хочу привітати гравців та тренерів суперника з вольовим здобуттям одного пункту та подякувати керівництву суперника, що в такі нелегкі часи для донецького регіону зберігають команду. Спорт та особливо футбол треба врятувати. Що стосується безпосередньо подій на полі, то перший тайм нам добре вдався. Забили три голи, але в одному моменті припустилися низки помилок, що привело до необов’язкового голу. Ми ж не змогли реалізувати кілька чудових атак і моментів. Вважаю, що якби забили четвертий м'яч у першому таймі, залишалося б одне питання: з яким рахунком ми переможемо. Але на початку другого тайму суперник заволодів ініціативою, що привело до логічного голу в наші ворота, хоч і, на мою думку, з помилкою арбітра. Потім змарнували багато моментів, але вже до кінця матчу, володівши ініціативою, примудрилися пропустити третій м'яч та не реалізувати жодного моменту. Били у воротаря, виходячи один на один, били в поперечину та мимо воріт, в захисників, які самовіддано кидалися під удари. Реалізація у суперника була на вищому рівні. Тому створивши близько 15 моментів проти 5 суперника, умудрились зіграти 3:3. Звісно, нам прикро не перемогти, але ніякої істерії немає. На поле вийшли хлопці, котрі чотири дні тому тільки з'явилися в команді і познайомилися з колективом, тренером і його підходом, вимогами та веденням гри. Поганий матч провів наш воротар Касперович, але це теж закономірно, бо після довгої відпустки і тренувального процесу на цьому тижні, де ми змогли зіграти кілька двосторонніх і одну контрольну гру, повернутися в ігровиий тонус голкіперу неможливо. Ніякіх претензій до нього немає, тільки побажання сконцентруватися і максимально швидко стати тим, кого ми бачили у попередньому сезоні.

– Після перерви на трибунах часто лунали невдоволення діями арбітра. Очевидно, з його боку було кілька неадекватних рішень. А як ви прокоментуєте суддівство?

– Коментуй, не коментуй все одне маємо те, що маємо. Цей арбітр вже неодноразово обслуговував матчі команд де я працював, і я вважав і буду вважати, що це арбітр дуже хорошої кваліфікації. Але кілька рішень, на мою думку, були помилковими. Вони вплинули на остаточний результат, і усі вони були у другому таймі. Дивно, що в моменті, коли нам забивали другий гол не було зафіксовано порушення. А епізод, який обурив усіх та накликав нецензурні вислови з трибун стався, коли наш нападник на великій швидкості прокинув м'яч, вривався до карного майданчика і був зупинений захисником, який мав уже жовту картку. Він одною рукою тягнув нападника за футболку, а другою за плече. Футболісти бачать, тренери бачать, трибуни бачать, гравець лежить з рваною футболкою, арбітр на лінії, котрий розташовувався ближче до епізоду, держить руку на кишені на грудях, що вважається підказкою для головного про картку, але це був просто фол без жовтої картки, на переконання арбітра. Що трапилося з арбітром в перерві не відомо. Вдесятьох супернику було би набагато важче відстояти нічию. Ні в якому випадку не применшую заслуг футболістів Макіївки та тренера, який налаштував команду у перерві матчу, коли рахунок був не на їх користь. Вони показали добру самовіддачу і реалізацію.

– До цього чемпіонату "Кристал" готувався фактично тиждень. Що вдалося і не вдалося зробити за цей короткий термін? Які позиції в команді доукомплектували і як триває селекційна робота?

– Так, ми зібралися рівно тиждень тому. Але це були лише одинадцять гравців, які залишилися з попереднього чемпіонату. Тільки у неділю почали приїжджати футболісти на оглядини. Ми зіграли у понеділок та четвер двосторонню гру, у вівторок контрольну з "Вікторією", командою чемпіонату області, у середу тренування не відбулося бо йшла злива з градом. У п'ятницю вже відбулося передігрове легке тренування та відпрацювання стандартних положень. Тому з цього тижня було лише три дні повноцінної роботи. Готувати команду тренерський штаб вирішив вже в процесі чемпіонату, а перша задача була доукомплектуватися і вийти на перший матч більш-менш боєздатним колективом. Цілком можливо, що ми зробили помилку не взявши когось, бо реалізувати себе за три дні в новій атмосфері з поїзда тяжко. Сподіваюсь, що не помилилися і в тих, з ким підписали контракти. Діяли по принципу: тут і зараз. Хто реалізував себе сьогодні, завтра вже на контракті, бо післязавтра вже гра. Мрія для футболіста і жах для тренера. Так були підписані контракти з опорним півзахисником Тарасом Ковальчуком, який грав за "Гірник" та Денисом Риженко з "Енергії", котрих ми добре знали. Тарас сьогодні зіграв добре і не тільки тому, що забив два м'ячі, а що грав вже в першому матчі в потрібному нам стилі. Денис Риженко знаходиться не в кращому стані, але в цьому матчі дуже старався і виглядав корисно. В аренду у "Чорноморця" взяли крайнього нападника Віктора Мартяна, підписали контракт з Владиславом Петришиним, який виступав за "Карлівку". Цим молодим гравцям треба час та багато працювати на тренуваннях. Також ми взяли двох гравців захисного плану: Віталія Михайленко та Дениса Данюка. Сьогодні дуже гарно вийшов на заміну Іван Гливий, молодий футболіст із Херсонськоі області. В команді ще є проблемні позиції, ми їх знаємо, але розкривати для суперників не будемо. З понеділка починаємо переглядати ще близько десяти гравців та продовжуємо пошуки.

– Як команда готуватиметься до наступного матчу? Чи будуть ще контрольні матчі? З ким?

– В понеділок команда збирається для легкого тренування. У вівторок двостороння гра. У середу граємо знову з командою "Вікторія" з с. Бехтери, але вже у нас на стадіоні. І вже в четвер проведемо тренування, в якому будемо готуватися безпосередньо до матчу з "Шахтарем-3". В п'ятницю їдемо в Карлівку на матч і сподіваюсь, що будемо вже в кращому стані: як ігровому, так і матеріальному.

http://www.fckristal.com/

 

Просмотров: 891 | Добавил: Лесничий | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Июль 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua