Пятница, 26.04.2024, 05:06
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2016 » Октябрь » 4 » СК "Каховка" - бронзовий призер Чемпіонату області серед ветеранів (фото)
16:41
СК "Каховка" - бронзовий призер Чемпіонату області серед ветеранів (фото)

     1 жовтня на каховському стадіоні «Олімпійський» відбулись вирішальні матчі Чемпіонату Херсонської області з футболу серед ветеранів (35 років і старші) сезону 2016 року.

     Спочатку на смарагдовий газон футбольного поля вийшли учасники матчу за третє місце – ветеранські команди СК «Каховка» та «Новокаховець» (Н.Каховка). Гра була цікавою, безкомпромісною та результативною. У підсумку перемогу з рахунком 4:3 святкували футболісти СК «Каховка» та здобули «бронзові» нагороди чемпіонату області.

     У складі каховчан протягом сезону виступали: Юрій Балицький (капітан команди), Віктор Мазуренко, Олег Турський, Олександр Іванов, Кашулін Андрій, Ігор Хомінець, Валерій Баранов, Сергій Кухарчук, Віктор Дзьоба, Олександр Забара, Олександр Комарницький, Ігор Плотніков, Ігор Бойко, Юрій Окул, Олександр Шамановський, Максим Махно, Віктор Пилипчук, Юрій Литвинов, Денис Богомолов, Сергій Дегтярьов, Ігор Цибатий, Олег Светицький, Ігор Литвинов, Сергій Кашулін (тренер-представник) та Василь Росошик (тренер-адміністратор). Команда СК «Каховка» дякує за надану підтримку та допомогу для участі в обласних змаганнях голову правління СК «Каховка», директора ТОВ ВКФ «СОЮЗ» ЛТД Юрія Пасічниченка, Фонд Ігоря Хомінця «Знай більше!» та відділ у справах молоді та спорту Каховської міської ради.

            А згодом, після закінчення «бронзового» матчу, відбувся фінальний поєдинок між командами «Барбадос» (Херсон) та ФК «Скадовськ-Гопри». В складах обох команд на поле вийшли добре знайомі вболівальникам майстри шкіряного м’яча нашої області, які у минулому виступали за різні команди майстрів на професійному рівні. Тому матч став справжньою окрасою футбольного ветеранського сезону та тримав вболівальників у напрузі до самого фінального свистка арбітра.

            Протягом фіналу ініціативою більше володіли футболісти ФК «Скадовськ-Гопри». Вони і відкрили рахунок в першому таймі. На початку другого тайму херсонцям вдалося зрівняти рахунок і майже до кінця поєдинку «Барбадосу» вдавалось успішно зупиняти всі атаки суперника. Але перед самим фінальним свистком нападнику ФК «Скадовськ-Гопри» вдалося «замкнути» головою подачу з кутового і, таким чином, принести своїй команді таку жадану перемогу у фіналі – 2:1.

            Отже, команда ветеранів ФК «Скадовськ-Гопри» - чемпіон Херсонщини 2016 року, херсонській «Барбадос» - «срібний» призер обласної першості.

            Після закінчення фіналу відбулась урочиста церемонія нагородження команд, на якій заслужені нагороди переможцям і призерам чемпіонату вручив виконуючий обов’язки  Голови Херсонської обласної Федерації футболу Віктор Бербенцев.

С. Г. Кашулін, заст. начальника відділу молоді та спорту міськвиконкому

на знімку: "Каховка" - бронзові призери Чемпіонату області серед ветеранів

Просмотров: 803 | Добавил: Лесничий | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Октябрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua