Пятница, 26.04.2024, 15:20
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2021 » Декабрь » 22 » "Світанок" - володар Кубка міського голови Таврійська!
11:54
"Світанок" - володар Кубка міського голови Таврійська!

     Перед завершальним туром розіграшу кубка міського голови Таврійська футбольні провидці прогнозували можливість проведення або ж «золотого матчу» в разі, якщо дві команди наберуть однакову кількість очок на фініші, або ж додаткового турніру, якщо одразу три команди на фініш прийдуть з рівним багажем очок (маються на увазі «Світанок», «Дружба» та «Асканійське»). Про це йшлося у минулому номері «НД».

     Але прогнози, як відомо, справа невдячна. І це нам продемонстрували команди у заключному турі. Вже результат першого матчу між командами «Дружба» (Зелене) — «Колос» (Чорнянка) скоротив кількість претендентів на почесний трофей до двох. Після двох поразок поспіль важливу перемогу здобули чорнянці. Єдиний гол, що вирішив долю поєдинку і вивів їх на третє місце, забив у першому таймі Олександр Лісовський. Хоча по ходу гри перевага «Колоса» була відчутнішою, а можливостей збільшити рахунок його гравці не використали принаймні ще три.

Вирішальний же матч між сиваським «Світанком» і тавричанським «Асканійським» розпочався доволі обережно. М’яч подовгу затримувався у центрі поля, ніби гравці обох команд боялися йти вперед. Особливо активно поперек поля грали тавричанці.

     Та поступово перевага сивашців ставала все помітнішою. Можливим це стало за рахунок того, що їхній тренер Ігор Гума у першому таймі випустив на поле 5 півзахисників, аби надійно заволодіти центром поля. І це дало результат. Свою ігрову перевагу вони вже у першому таймі втілили у голеву — 1:0.

     По перерві тиск «Світанку» на ворота «Асканійського» посилився. І вже незабаром Віталій Колодій, скориставшись помилкою захисту суперника, подвоїв рахунок — 2:0.

 

     Тавричанці кинулися відігруватися. І їм вдалося скоротити рахунок. Пенальті, призначене за грубу гру захисту сивашців, чітко реалізував Денис Мезенцев — 2:1. Нагода поновити рівновагу у них була, але м’яч після удару з вигідної позиції пролетів вище воріт.

     А ось сивашці свого шансу збільшити рахунок не втратили. Віталій Колодій за кілька хвилин до фінального свистка робить дубль — 3:1. Цього разу після грубої помилки голкіпера «Асканійського», який почасти забував про свої функціональні обов’язки та грав у центрі поля. Навіть штрафні поблизу воріт суперника виконував.

     Отже, першим володарем Новорічного кубка міського голови Таврійська Миколи Різака став сиваський «Світанок». На другому місці — «Асканійське».

     Є сподівання, що цей турнір на штучному газоні нового спортивного комплексу «Локомотив» у центрі Таврійської територіальної громади стане традиційним.

Анатолій ЖУПИНА, "Новий день"

Просмотров: 259 | Добавил: Лесничий | Теги: Новорічний Кубок міського голови Та | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Декабрь 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua