Четверг, 25.04.2024, 02:06
ФУТБОЛ ХЕРСОНЩИНИ
 
Поділитися

Меню сайту

Афіша

Вища ліга
Детальніше

Перша ліга
Детальніше

Ліга легенд

І

О

1

"Хлібороб"

12

36

2

"Енергія"

12

25

3

"Каховка"

12

24

4

"Асканійське"

12

15

5

"Фортуна"

12

12

6

"Тарпан"

12

11

7

"Азовець"

12

1

 

Детальніше

Міні-чат
200

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Рейтинг
Херсонский ТОП

Наші гості

Главная » 2020 » Сентябрь » 2 » "Таврія-Сімферополь" - "Реал Фарма" - 2:1
07:25
"Таврія-Сімферополь" - "Реал Фарма" - 2:1

     Вольовою перемогою господарів — СК «Таврія» — завершився у Мар’янівці матч першого попереднього раунду розіграшу кубка України з футболу. Її суперник — одеська «Реал-Фарма» — виявився міцним горішком, який вміє і добре захищатися, і результативно атакувати. Але…

     — Ми до футбольних матчів такого рівня готувалися протягом кількох останніх років, — розповідає президент СК «Таврія» Едуард Репілевський. — Зроблено чимало: створили громадську організацію, збудували стадіон, що відповідає вимогам УПЛ щодо проведення ігор на рівні другої ліги, провели його атестацію, підібрали гравців та награли склад команд.

     І ось перший офіційний поєдинок серед професійних команд. Повболівати за свою «Таврію» зібралися не лише місцеві шанувальники Мар’янівки, а й з Каховського та сусідніх районів. Гра видалася цікавою, багатою на гольові моменти та безкомпромісною. Вона тримала у напруженні тренерів і уболівальників практично до фінального свистка.

     А починалася вона з атак «Таврії» вже з перших хвилин поєдинку. Один лише 11-й номер господарів Євген Соколан протягом першого тайму кілька разів прицільно пробивав по воротах, однак м’яч щоразу летів над поперечиною. Нарешті м’яч влетів до сітки одеситів, зірвавши бурю овацій на трибунах. На жаль, опинився у сітці лише з зовнішнього боку.

     На 28-й хвилині суддя призначає пенальті у ворота «Реал-Фарми» за гру рукою захисником. На висоті виявився голкіпер, який відбив круглого після удару Окатого. А ось гості свого шансу не втратили. Атака-відповідь — і їхній форвард Василь Топал не пробачив помилки нашому захисникові Дмитру Яковенку — 0:1.

     І все ж кінцівка гри виявилася результативною для «Таврії». Вдало проведені заміни та вилучення з поля одного гравця одеситів сприяли тому, що господарі спочатку поновили рівновагу (Владислав Жавко), а згодом і повели в рахунку (Станіслав Захарченко). Гості кинулися рятувати ситуацію, ба, навіть гол забили, але суддя його не зарахував, зафіксувавши положення поза грою.

     Отже, 2:1 на користь «Таврії». З перемогою у першому офіційному матчі!

— «Реал-Фарма» — солідний суперник. Команда діє злагоджено, дисципліновано. У захист відійшли практично всі футболісти. У такій ситуації необхідні або ж гострі флангові атаки з небезпечними прострілами на ворота, або ж влучні дальні удари. Добре, що нам вдалося змінити результат на нашу користь. У подальшому прагнутимемо не повторювати подібних ситуацій, а реалізовувати гольові моменти, особливо пенальті, одразу, — так прокоментував гру після матчу головний тренер «Таврії» Сергій Шевченко.

P. S. Херсонський першоліговий «Кристал» в 1/32 фіналу кубка України обіграв на виїзді «Нікополь» — 3:1, а новокаховська «Енергія» поступилася першоліговому одеському «Чорноморцю» — 2:3.

Анатолій ЖУПИНА, "Новий день"

Просмотров: 327 | Добавил: Лесничий | Теги: Кубок України, Таврія-Сімферополь | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар

Архів

Погода

Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024

    Использование материалов genicheskrff.at.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий — гиперссылки) на genicheskrff.at.ua